kayıt

sözlükçülerin tattığı en iğrenç şey

  1. 1
    sıcak rakıya musluk suyu katmıştım. kör oldum sözlükçüler. gözlerim ellerime aktı sözlükçüler..
  2. 2
    zeytin.
  3. 3
    Adet kanı. Evet.
  4. 4
    kremalı brokoli çorbasıdır.

    Sırf brokoli yemek zaten bir işkenceydi.O yüzden annem en azından içebilelim diye çorba haline getirdi ama nafile.Babam ile ben kadıncağız o kadar uğraştı diye mecburen iğrene iğrene o çorbayı içmek zorunda kaldık.

    not:annem de beğenmedi.Sonra bir daha da eve brokoli girmedi.
  5. 5
    çaya tuz katıp içmişliğim vardı
    çok iğrenç sayılmazdı aslında sadece ilk yudumu aldığımda kan beynime sıçrar gibi oldu sonrası iyilik gzellik
  6. 6
    yumurta.
  7. 7
    suşi.
  8. 8
    (bkz: brokoli)
  9. 9
    (bkz: keşkek)

    kendisini yere dökülmüş şekilde görsem kusmuk sanacağım iğrenç bir yemektir kendisi. kafama silah dayasanız yine yemem ama tut ki yedim, pişmanlık ve mide bulantısından iç organlarımı çıkara çıkara ölürüm.

    silah en temiz seçim.
  10. 10
    Haşlanmış inek beyni.
    Pil.
    Milupa kaşık mama.
    *dalga geçmiyorum burun farkıyla yarışırlar.
  11. 11
    Şaşkınım yapan olmamış, nasıl kıllatmazsınız !!!!! Hemen yapıyorum cümlemizin yerine bi sn.

    Yaaarrrraaaak affedersiniz!
  12. 12
    tuzlu ılık su.

    düşününce dahi midem bulanıyor.
  13. 13
    bir keresinde hazırlık sınıfında iranlı bir arkadaş memleketinden bir şey getirmiş. sağ olsun ikram etti. mecbur aldık tüm sınıf. yani görünce anlam veremedim böyle garip bir yeşil renkte. kız bir yandan yüzümüze bakıyor. yemek de istemedim açıkçası. neyse artık ufak bir ısırık aldım. ya nimete de iğrenç demek istemiyorum. böyle bir garip ve berbat bir tat. tüm sınıf da haliyle tattı. hepimiz kıza sorduk bu nedir, diye. bilmem ne yağının bilmem ne halinin bir şeyi dedi. bildiğin katı yağ gibi bir şey yeşil yeşil. kızın arkasını dönmesiyle birlikte direkt bir peçete buldum. tüm sınıf da haliyle zoraki yuttu. berbattı cidden.
  14. 14
    (bkz: midye)
    (bkz: balkabağı tatlısı)
    (bkz: balkabaklı pasta)*
  15. 15
    kafka' nın entryleri.
  16. 16
    Brüksel lahanası. Tadı çok feci
  17. 17
    kolonya.

    evet "iğrenç" olmaması lazım. ama bence her türlü kötü sıfatı hak ediyor. hatta bütün sıfatların ötesinde bir tadı var. travma gibi en az on bir sene önce bir yudumcuk içtim ve o anı hatırlıyorum lan. dün ne yediğimden emin değilim.
  18. 18
    (bkz: kereviz )
  19. 19
    Pırasa. Kokusunu alınca kusacak gibi oluyorum. Bi çatal alsam öğürmeye başlıyorum. Annem uzun yıllar uğraşıp pek çok sebzeyi zor bela sevdirdi. En kötü sevmesem de yedim. Ama pırasada o da pes etti. Yemem mümkün değil.
  20. 20
    Kesinlikle Redoxon.

    O neydi öyle? Hayır suya attığımda böyle fanta gibi kabarcıklar falan çıkardı. Güzel güzel eridi. Tam bir görsel şölen. Sıra tadına bakmaya geldi. Bir yudum almamla o yudumu yutmamak adına verdiğim mücadelenin başlaması bir oldu. O ana kadar tattığım en berbat şeylerin bile tadını unutmuş olan ben, seneler geçti o Redoxon'un tadını unutmadım. Fanta bile içmiyorum artık. Millet de yazmış internette her yere "tadı fanta gibi. Çok güzel. Çok mükemmel. Evde kola yoksa bunu için." Diye. Ben de inandım. Ne bileyim böyle bir facia olduğunu?
  21. 21
    Meyhan kökü şerbeti.

    Fazla merak iyi değil ağa. Sokakta her gün görüyorum bunu satanları. E alayım nasıl dedim. Bunu düşünen beynimin ve bunu lök lök içenlerin aq ya
  22. 22
    (bkz: paella)

    öyle iğrenç bir yemektir ki görünüşü bile mide bulandırabilir. olur da barcelona'ya gidersiniz olur da çok bilmiş bir arkadaşınız "kardeşim paeya yemeden sakın dönme" diye saçma bir tavsiyede bulunursa o kişiyle arkadaşlığınızı bitirin. o kadar net söylüyorum. işin daha kötü tarafı açtım ve cebimde para kısıtlı olduğu için bunu yemek zorunda kaldım. 3 gün deniz ürünleri koktum amk.

    www.labarraca.es/...
  23. 23
    (bkz: bal-karabiber-zencefil karışımı)
  24. 24
    Havyar
  25. 25
    (bkz: mumbar dolması)

    ben kusmaya gidiyorum..