kayıt

Pahalı hediye alıp etiketini üzerinde bırakmak

  1. 1
    Senin için paraya kiydim demenin en odunca göstergesidir.
  2. 2
    sen de bana hediye alacağın zaman pahalısını al demeye çalışan insancık.
  3. 3
    Barzoluk. Yeminle kafasına atarım. Görgüsüzlük öyle olmaz beyle olur.
  4. 4
    bir kız arkadaşıma bunu yapmışım.

    aceleyle hediyeyi aldım, bir güzel paketlettim hediyeyi koşar adım verip şehir dışına gideceğim. bavullar havada uçuşuyor, bir yandan babam gelmiş hasta o sıra kafam bir milyon. normal şartlarda paketletirken marka etiketini bile söktürür bin defa emin olmaya çalışırım. o gün nasılsa süsleyen kız hepsini bırakmış üstünde.

    sahilde yürüdük, tam ayılırken avucuna bıraktım. sonra ayrıldık, 10 dk. sonra aradı fiyatı xxxx kadarmış diye. böyle şeylerden nefret ettiğimi ve çok üzüleceğimi bildiği halde açar açmaz bu davranışı sergiledi. bilir ki mide ağrısından kıvranır, mahcubuyeti tavan yapar, kötü hisseder bu insan, hassastır.

    şimdi düşünüyorum da anlamazlıktan gelse ben hiç bilmeyecektim bunu. ölmezdi çaktırmasa ama ilk solukta aradı. tuhaf, içim soğudu bu düşüncesizlikten, tanımasa beni neyse de, hassasiyet farkı işte. sonra sonra bitirip, yılladır da görmüyorum ama o günü ve alaycı aramasını hiç unutmam. incinmişim bildiğin. fiyatı bir lira olsa ne? bin lira olsa ne? avucuna koymuşum mesele budur.
    insanlar birbirinin avuca koyup koşmaktansa, pazardan meyve almış gibi hediye veriyor elbette etiket böylelerine karşılıklı haz verir. ben bilemem benim anlattığım başkadır.

    kısaca insanlık hali olup, başınıza geldiyse kötüdür.

    tanım yazınız- bilerek bırakan görgüsüz, yanlışlıkla unutana alaycı alaycı çaktıran kurnazdır.
  5. 5
    ben sana bunu aldım sen bana daha aşağısını alma düşüncesi yüksek olan insandır. insan ilişkileri cüzdan şişkinliği ile doğru orantılıdır muhtemelen. it oğlu it.
  6. 6
    Ben görgüsüzüm demeye gücün yetmediği durumlarda devreye giren bir özelliktir.
  7. 7
    bunun bir ust levelI da etiketin uzerini beyaz etiketle kapatmaktIr. sanki merak edip o etiketi yolmicaz.
  8. 8
    Alın teriyle para kazanıp "al bak it gibi çalışıp aldım, bana aldığın hediye bundan ucuz olursa seni rezil ederim" demek isteyen emekçi insan davranışıdır.

    Kusura bakmayın bu çok kral hareket, hep yaparım.
  9. 9
    Artık herkes fiyatına hemen internetten baktığından önemsiz kalmıştır.