kayıt

15 mart 2016 üç akademisyenin tutuklanması

  1. 1
    pkklıların suçlandığı sırada fırsat bu fırsat diye girişilendir. kimse de sesini çıkaramadı çünkü şartlar olgunlaşmıştı.
  2. 2
    Artık kimse güvende değil. İslamcı katiller özgürlüğümüzü, hayatımızı, herşeyimizi elimizden alabilir.
  3. 3
    Pkk yandaşı olduklarına göre tutuklanması gerekir. 3 tane it herif üçüde devletten maaş alıp devlet katil diyor bunlar ve bunun gibileri işçisinden, müsteşarına inşallah hepsi devlet organlarından temizlenir.
  4. 4
    Fırsat bu fırsat bizden olmayan herkes terörist denilerek yapılan tutuklama.

    Memleketin bu noktalara geleceğini 10 yıl önce cahil gözlerimle görebilen ben, darbelere boyun eğip sırf cebim dolsun gerisi nolursa olsun diyen sen, o, babam ya da karşı komşu...

    Bugün o insanlar bomba ile hayatını kaybederken " kahrolsun pkk " demek sadece kendi vicdanını rahatlatmak için yapılan bir şey. Pkk kadar akp'de o insanların canına kast etti, akp kadar sen de anam babam... Bunları görmediniz, göremediniz ya da görmezden geldiniz.

    Şimdi de bu akademisyenlerin ceza almasına ses çıkartmayacaksınız. Yine akp ile sarmaş dolaş olmaya, kendi rantına önem vereceksiniz. Nasılsa şu an çıkarlarınız örtüşüyor.

    Sonra bir bakacaksınız boomb!
    Bir bakacaksınız kızınız/oğlunuz gaz kapsülü ile kör olmuş.
    Sonra gene bakacaksınız hakkınızda terörist ithamıyla dava açılmış.

    10 sene sonra bu günleri de aramama dileğiyle...
  5. 5
    barış için akademisyenler bildirisi'ne imza atan akademisyenlerden esra mungan (boğaziçi üniversitesi), kıvanç ersoy (mimar sinan üniversitesi) ve muzaffer kaya'nın tutuklanması olayıdır.
  6. 6
    amaç tamamen üniversiteleri karşıt görüşlerden arındırıp yerlerine kendi şakşakçılarını sokmaktır. zaten yıllardır yapılıyor. üç akademisyenin tutuklanması buz dağının sadece görünen kısmı.
  7. 7
    pkk'ya yapılan operasyonları suç olarak niteleyen kişilerin tutuklanmasıdır. nasıl sıvacı, işçi olsalar meslekleri ile öne çıkmayacaklarsa akademisyen olmalarıyla öne çıkmalarının da bir anlamı yoktur. doktor, akademisyen, öğretim üyesi gibi meslekler hukuk dışında değildir dolayısıyla bir ayrıcalık beklememeleri gerekir. aynı zamanda bu arkadaşların zamanında sıkı bir yetmez ama evetçi olup olmadığı da merak konusudur.