kayıt

psv taraftarının mültecileri aşağılaması

  1. 1
    onları çok mutlu etse de insanlığı yaralamıştır.

    twitter.com/...
  2. 2
    bir grup orospu çocuğu barındıran olay. avrupalılar şöyle medeni böyle gelişmiş diyenlerin görmesi gerekir asıl.
  3. 3
    yaptıkları bir medeniyet örneği değildir ama eminim bir türk orada aç kalsa, ölse o oçlarının atıığı şeyi tenezzül edip yerden almaz. tamam belki çalar, belki gasp eder aç kalırsa, ama asla o şekilde onurunun incinmesine izin vermez.

    yani demem o ki bu suriyeliler de biraz şey galiba.
  4. 4
    hep derim, ülkesi/vatanı/devleti olmayanın namusu olmaz. devlettir ki bir milletin örgütlü gücüdür, onun her türlü inancını yaşamasını, güven içinde, huzurlu bir hayat sürmesini temin eder. devletin altından kayar giderse, böyle olursun.

    devlet her zaman haklıdır, ne yapsa haklıdır demiyorum. devlet milleti oluşturmaz, milletler devlet kurar. ama kendini kuranı yüceltip kuvvetlendirmek ve bu sayede kendisinin de devamını temin etmek devletin görevidir. devlet millet içindir*.
  5. 5
    gayet yerinde bir davranıştır. onlar biliyor; götü boklu suriyelileri beslemek zorunda değiller.
  6. 6
    (bkz: ya ne olacağıdı)
    Sen, sırf inancı farklı diye insanlara ağzını doldura doldura kafir, gavur deyip aşağılayacaksın, beddua edeceksin, mülteci olarak sığındığın o ülkede tecavüz edeceksin, gasp edeceksin,insanları katledeceksin; sonra da o insanlardan sana acımasını, iyi davranmasını bekleyeceksin. Yok öyle bir dünya.
    (bkz: müstehak)
  7. 7
    Oldukça normal bir davranıştır. Biz iyi davrandıkta ne oldu? Kadınlara taciz bunlarda, milletin götüne yapışıp para dilenmek, vermeyince de saldırmak bunlarda, hırsızlık, şiddet, magandalık hepsi var. Hergün bu mültecilerle nasıl yaşayacağız diye kara kara düşünen biz değil miyiz? Şimdi bu neyin acımasıdır? Bir gram acımayacaksın bu bedevilere.
  8. 8
    belli ki hiç açlık çekmemiş kişilerce "gururunu kırdırmaz ekmek almaz türk olsa" filan gibi savunulan olay.

    şu insanların yetiştiği ortamı bir düşünün bakalım gurur murur kalır mı insanda? sen onların yerinde o hayatı yaşasan aziz olacaktın sanki. pembe götlüye her şey kolay.

    oğlum çok komiksiniz lan. neyse bana ne. bu gidişle hepiniz götüm götüm kaçacak yer arayacaksınız, ülke kötüye gidiyor sürekli olarak. belki bir savaş da burada çıkacak. gittiğiniz yerde suratınıza bakmadıklarında anlarsınız belki hayatın neye benzediğini.
  9. 9
    twitter.com/...
  10. 10
    kan donduran bir şerefsizlik olayı. insanların bu kadar acımasız olmasını anlayamıyorum. ahlak yoksunu pis herifler...
  11. 11
    medeniyet dediğiniz ülke bu işte, alın götünüze sokun. bunlar hollandalı, semt madrid.
  12. 12
    türkiye'nin de illaki bir yerinde bir şekilde karşılaşma ihtimaliniz olan olaydır..

    sonuçta kendini bir bok zanneden insanlar her yerdeler.. hiç mi denk gelmediniz kuzum siz?
  13. 13
    İnsanlık bu değil. Mülteciler ülkelerine ne yaparlarsa yapsınlar bu yapılan net şerefsizliktir.
  14. 14
    kötü insanlara neden kötülük yapıyorsunuz diye sormak manasız olur; aynı onursuz, gurursuz insanlardan onur, gurur beklemek gibi.

    öğrencilik yıllarımın ilk zamanları sırf bir ekmek ve hazır çorba alabilmek için, 1 liralık otobüs parasını vermeyerek 4 km yol yürüdüğüm garibanlık anılarım çok oldu. aynı durumda ben olsaydım gebereceğimi bilsem kendimi o hale sokmazdım, başka şansım kalmazsa da intihar ederdim. verilen para daha insanca verilebilirdi; ama dediğim gibi kötü insanlara neden kötü olduklarını sormak saçma olur. kısacası hak ettikleri ne ise onu yaşayan mültecilerin aşağılanması olayıdır.
  15. 15
    ot içmekten ayık gezemeyen orospu çocukları tarafından yapılmış olay.
  16. 16
    (bkz: hollanda çomarı)
  17. 17
    "alın işte size avrupa medeniyeti"ciler, "medeniyet açmaksa bedeni"ciler, "insanlık"çılar sizi.

    avrupa'da hükümetin biri çıkacak, ülkeye hiçbir şey katmayan, tersine zarardan başka bir şey olmayan sığıntıları -ki arap coğrafyasında müslüman olmayanı islama davet etmek, kabul etmezse öldürmek hak olarak görülür- kendi vatandaşından üstün tutup, onlara vatandaşın ödediği vergilerle imkan sağlayacak ve o ülkelerin vatandaşları da bunu izleyecek ha. şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil. avrupa ülkelerindeki vatandaşlık ve sorumluluk bilinci; en basitinden on yıllar boyu doğunun kaçak enerji kullanımının yükünü gıkını çıkarmadan taşıyan bizim gibi geri kalmış ülkelerdeki gibi mi olur sandınız.
    yarın öbürgün savaş çıksa, evlerinizdeki erkekler silah altına alınsa, şehirlerde bu ne idüğü belirsizler ardınızda bıraktığınız karılarınıza, kızlarınıza, annelerinize neler yapar hiç bilmez misiniz? açın okuyun 1. dünya savaşında ermenilerin neler yaptıklarını.
  18. 18
    alkol dostunuz değildir sözünü bir kesim için de olsa doğrulatmış olaydır. çok çirkin bir görüntü yahu. sinir bozucu ve üzücü de üstelik.
  19. 19
    avrupa'da ırkçılığın yükselen bir trend olduğunun ispatı hadise.

    tabi başlık suriyelilerin aşağılanması diyor ama aslında kendisini modern zanneden bazı avrupalıların kendi kendilerini aşağılaması hadisesidir.

    avrupa'da başta almanya ırkçılığın hortlamaması için yoğun mücadele gösteriyor. fakat ekonomik sıkıntılar sonunda başta yunanistan'a, sonra müslümanlara ve siyahlara yönelik bu saldırılar tekrar ivme kazandı. psv taraftarı bu cüreti deplasmana gittiği madrid'de gösterebiliyorsa burada büyük bir sıkıntı vardır.

    bu noktada her zaman söylediğim gibi faşizmdir asıl tehlike. bu yüzden enternasyonalizm geniş kitlelere yayılmalı.

    türkler böyle dilenmezdi gibi salak saçma söylemlere gelirsek. açlığın milleti, uyruğu, bayrağı, marşı olmaz. ya açsındır ya da değilsindir. o şartlara umarım biz düşmeyiz. ama düşmüşlüğümüz var. önümüze bu şekilde atılmamış olabilir belki ama bize de yapılan tavır bundan farklı değildi. marshall yardımları, sovyet yardımları falan filan. ne olduğumuzu unutmayalım diye bir tarih var. her ne kadar milliyetçiliğin bokunu çıkartsalar da var. biraz daha okumalı.