kayıt

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

  1. 1
    bir ransom riggs romanı. bu yıl tim burton yönetmenliğinde sinemaya aktarılacak. eva green içeren fantastik bir film. kesinlikle kaçırılmamalı bana göre.

    hayır eva'cım napmaya çalışıyorsun? senin yüzünden cinsel tercihlerimi değiştirip lezbiyen mi olayım derdin nedir yani?

    türkçe altyazılı ilk fragmanı için tık.
  2. 2
    kitabı ithaki yayınları ile ülkemize gelen fantastik romandır.

    kitap yayınlandıktan kısa süre sonra, tüm dünyada beklenenden daha çok ses getirdi. haliyle bu durum tim burton'ın dikkatini çekti ve ortaya film muhabbetleri atıldı.

    yalnız benim kafama takılan bir soru var; tim abimizin okey takımı neden bu filmde yok? normal şartlarda helena oynardı o rolü, ama nasıl olduysa eva oynuyor. kötü adamı oynayan da johnny değil. ilginç, hadi bakalım...

  3. 3
    Eva'nın güzelliğinin göz kamastirdigi film.

    ^^
  4. 4
    30 Eylül’de vizyona girecek (bkz: Tim Burton)’un yeni filmi BAYAN PEREGRINE’İN TUHAF ÇOCUKLARI ‘nın ilk fragmanı yayınaldı..

    www.youtube.com/... – TR Altyazı
    www.youtube.com/... – TR Dublaj

    Tür: Fantezi - Macera
    Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2016
    Yönetmen: Tim Burton
    Senaryo: Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları romanından
    Yapımcı: Peter Chernin, Jenno Topping
    Oyuncular: Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Allison Janney, Terence Stamp, Rupert Everett, Judi Dench ve Samuel L. Jackson

    Çok satılan romandan beyaz perdeye uyarlanan hikaye, yaratıcı yönetmen Tim Burton tarafından unutulmaz bir seyir deneyimi yaşatıyor. Çok sevdiği büyükbabası Jake’i terk ettiğinde onu başka zaman ve dünyalara götürecek bir ipucu bırakıyor. Bu ipucu onu sihirli bir yer olan Bayan Peregrine’nin evi olarak da bilinen tuhaf yere yönlendiriyor. Ancak gizem ve tehlike, orada yaşayanları tanıdıkça,onların özel güçlerini ve düşmanlarını öğrendikçe derinleşiyor. Sonunda Jake aslında kendi “tuhaflığının” yeni arkadaşlarını kurtarabileceğini keşfediyor.
  5. 5
    (bkz: tim reis yaptıysa izlenir)
  6. 6
    nays filmdi.
  7. 7
    az önce bitirdiğim film. fragmanını izleyince her şeyi izlemişsiniz, filmi izlemeye gerek yokmuş gibi geliyor ama filmi izleyince böyle olmadığını anlıyorsunuz. tim reis yapar da olmaz mı yav? yönetmen koltuğunda tim burton olduğu zaman film hakkında çok fazla bir şey yazmaya gerek kalmıyor aslında.
  8. 8
    (bkz: geceye bir film bırak)