kayıt

maçta selfie çeken kızlarla dalga geçen spiker

  1. 3
    haklı olan spikerdir.

    Sen git beyzbol maçı için bilet satın al,Maça git ama senin amacın maçı izlemek yerine orada selfie çekmek olsun.Resmen parasını 10-15 beğeni alacak diye boşuna harcıyor.Oh nasılsa babası parayı veriyor.Madem maçı izlemeyeceksin,eve git oradan televizyonundan maçın olduğu kanalı aç,onu izlemiş gibi yapıp selfie çek.Ama kafa yok ki kafa...

    "bizbıl mıçını gitmi silfisi".Tabi ki spiker bu kızlara alay edecek.Helal olsun adama 10 numara dalga geçmiş.Bütün selfie manyağı kızlara kapak olması dileğiyle.Gerçi onlar bunu izlemeyip spikerin dediği gibi 300 küsür selfie çekmeye devam edecektir.
  2. 2
    on numara insandır, az bile yapmıştır.
    görünen 8 kişilik grupta sadece bir kişi dudaklarını öne büzmeden, aptalca şekillere girmeden maçı izliyor. spiker kadar o da takdiri hak ediyor.
  3. 1
    abd'de bir beyzbol maçı sırasında çekilmiş görüntülerde konuşan spikerdir. bir grup genç kızın toplu bir şekilde çılgınca selfie çektiğini görünce dayanamayıp basıyor dalgayı spikerimiz.

    nasıl gerizekalı bir nesille karşı karşıyayız gözümüze gözümüze sokan görüntülerdir de aynı zamanda. sadece yeni nesli değil ben 30 yaşına bastım, benim yaşıtlarım bile en az bu kadar gerizekalı şu an. etrafta konuşacak insan bulamıyorum. varsa yoksa teşhir.

    webtv.hurriyet.com.tr/...