kayıt

arda turan'a Galatasaray'dan yapılan komik teklif

  1. 4
    Dilerim dönüşte fenev'e gidersin de herkes senin nabza göre şerbet veren bir uyanık olduğunu anlar.

    Galatasaraylı'yım, oldum olası sevmedim kendisini. Bülent korkmaz'ın galatasaraylılığı ile arda şımarığının galatasaraylılığı arasında dağlar kadar fark var.
  2. 3
    Adam yine kendini tam ifade edememekle birlikte güzel açıklama yapmış. Türk futbolcularının en önemli sorunlarına değinmiş. Biraz kaba Bi dil kullanmış yanlış anlaşılmaya çok müsait ama güzel konuşmuş.
  3. 2
    yalnız arda'nın gs başkanı olmayı istemesi komik. bildiğim kadarıyla gs lisesinden mezun olamayanlar başkan da olamıyor.
  4. 1
    "barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. g.saray kiralamak istedi. orada yapılan teklif kötü ve komikti. ama ne yapalım g.saray kulübümüzü seviyoruz."
    ardanın galatasaray sevgisini dile getirmiştir. gelmek zorunda değildin fakat sözde sevdiğin bir değer sana ihtiyacı oldugu için bir teklifte bulunmasını bu şekilde küçümseyerek dillendirilmesi yine dengesiz hareketlerinden birine örnek oldu. linkteki röportajında dediği gibi " “çıkıyorum külhanbeyi gibi konuşuyorum. bana yardım eden yok, danışmanım yok." - arda hala aynı boksun, gram gelişme yok. sus adam sansınlar.

    edit galatasaraylıyım

    edit 2 : sen gülme lan at ağızlı

    www.hurriyet.com.tr/...