kayıt

pkk yerine akp'ye kizmak

  1. 1
    yanlıştır. pkk yerine chp'ye kızılmalıdır. hatta atatürk hedef alınmalıdır. önemli olan devleti yöneten değil bu yönetene kadar bu hale getirenlerdir. evet.

    not: özal, menderes hariç deyin lan.
  2. 2
    eksikliktir.

    günümüzde yaşanan sıkıntıların sorumlusu sadece akp ya da pkk ya da ışid değil. hepsi
  3. 3
    en çok yahudi lobisi, faiz dölleri ve papua yeni ginelilere kızılması gerekmektedir.
  4. 4
    2013 senesinde barzanilerle halay ceken dedem degildi tayyipti, akil insanlar secip bölge bölge gezdiren baris gelicek diyen de tayyipti. Ama noldu her zaman ki gibi daha once cemaatin, ondan once esad'in oldugu gibi yine mi kandirdilar tayyibi. Kaldi ki bu ulkenin basi cumhurbaskani o, hukumette de akp var. Onlara hesap sorucaz tabi ki once. istihbarat bilgisi var sen bombayi engelleyemiyorsun. Pkk nin yaptigi ne kadae serefsizlikse buna goz yummkta o kadar buyuk serefsizliktir
  5. 5
    (bkz: ekşi sözlükten başlık araklamak)
  6. 6
    Varsayalım ki pkk'ya kızdık, Kın kın kınadık ne değişecek? Yahu adamların amacı zaten terör, kaos, katliam. Bunları bu işi kendine şiar edinmiş. "oraya buraya bomba koyup patlatıyorsunuz. çok ayıp" Deyince hatalarının farkına varacaklarını mı sanıyorsunuz geçin bunları!

    Elbette Akp'ye kızacağız. Ülkenin sınırlarını orospuya çeviren kim? Giren çıkan belli değil sınırlardan. Büyük şehirlerin göbeklerinde ne üdüğü belirsiz araplar, doğudaki çatışma olan şehirlerde ypg'li herifler. Dış siyasette elin götü boklu Irak'ı bile sana düşman olarak bakmaya başlamasının sebebi kurukahveci mehmet efendi mi? Ulan bir bomba patladığında bombayı patlatma ihtimali olan ondan fazla düşman aklına geliyor.