kayıt

ülkeyi biz yönetmiyoruz hesabını vermeliler

  1. 6
    içi boş,sokaktaki her muhalifin söyleyebileceği gayet sıradan bir beyandır. ülkeyi chp yönetmiyormuş,alla alla. sağolsun valla ufkumuz açıldı.gerçi k.daroğlu çok sever böyle puslu ortamları da bu adam da iş yok. chp'ye gelmiş en loser liderdir. bu adam halkından uzak, sadece d.bahçeli gibi koltuk peşinde o kadar. aklı başında bir siyasetçi birazcık ortalama zekaya sahip olan bi siyasetçi o kadar çok konuşacak argüman,öneri bulurdu ki. misal suriye'li mülteci kardeşlerimiz dolaylı ya da dolaysız yoldan başımıza dert açtı. ülke'deki kurumlar rezil rüsva olmuş.her türlü adam akıllı çözüm önerisi bulabilirdi. lakin daha kendi ideolojsine sahip çıkamayan,atatürk posterlerini indiren vekilleri,siyasetçileri partisinde bulunduran bi adamdan bahsediyoruz.
  2. 5
    Ortadogu'da kus uçsa haberimiz olur diyenlerin ülkesinden haberi yok, ya da öyle olmak islerine geliyor. Cumhurbaskani hesap vermez ic isleri bakani hesap vermez, istifa etmez. Yönetemiycekseniz neden varsiniz bi siktirin gidin artik o zaman
  3. 4
    klasik kılıçdaroğlu söylemi ama artık kızmıyorum, çünkü kızacak o kadar çok şey var ki. evet haklı ülkeyi o yönetmiyor ama her boktan olayda başkalarını suçlamak sürekli muhalefet olmak nereye kadar. artık çıkıp adam akıllı icraat yapmalıdır, eğer yapamıyorsa yerini başkasına bırakması gerekmektedir.

    cidden artık sıkıldım. sürekli aynı şeyler. akp sayın cb'yi yalar. chp ona söver. mhp izler. sikecem koltuk sevdanızı bir kerede farklı yapıcı bir çözüm bulun ya. orası orta okul münazarası değil, meclis ya meclis! şunun farkına vardıkları gün belki bir yol katederiz.

    not: bu arada belki soracaksınız adam ne yapsın diye. orasını ben bilemem, ben siyasetçi değilim. eğer çözümü biliyor olsam zaten partinin başında ben olurdum. işi ülke yönetmek olan insanlar onlar, ben sadece yanlış bir şey gördüğümde eleştiririm.
  4. 3
    her ne kadar sistemin bir etmeni olarak bulunsa da kılışdaroğlu'nun haklı bir serzenişidir. ülkeyi komşularla 0 sorun diyerek bu şartlara getiren herhalde evde dolma yapan annem değil.
  5. 2
    Gayette haklı bir söylemdir. 14 yıldır ülkeyi kim yönetiyor sorusunun cevabını bulursanız nedenini anlarsınız.
  6. 1
    aljazeera'nın haberine göre, kılıçdaroğlu'un ankara patlamasından sonra söylediğidir, şaşırtmamıştır. mahallede küçükken top oynardık, içimizden biri topu atmaması gereken yere attığında diğerleri "valla biz atmadık abi ık bu attı" derdi. ama oynamasına oynardık. 'oyun'un içerisindeydik yani. kılıçdaroğlu da çocukluğunda böyle yapıyormuş sanırım. ne denir ki...

    ekleme: "biz" değil "ben yönetmiyorum" demiş. beceremedim, düzeltilmesi rica olunur.

    ekleme iki: söylemin pratikteki doğruluğunu inkar eden yok.ama böyle bir kaçış yapman için de görevde olduğundan beri babalar gibi muhalefet yapmış olman gerekir.dolayısıyla hiç sorumluluk almamak uğruna kurulmuş iğrenç bir söylemeden öteye gidemez bu.