kayıt

ferhat göçer dinleyecektik başka zaman dinleriz

  1. 1
    www.sozcu.com.tr/... Keşke başka zamana patlatsalardı ya şu bombayı, tühh dinleyememiş Ferhat göçeri
  2. 2
    anlamı; tıp bayramı programımızı iptal ederek teröristleri sevindirmek istemedik, sadece programın müzikal kısmını iptal ettik olan cümle.

    konuşmalardan cümleleri cımbızla çekip, üzerine eleştiri, politika üretmek akp seçmeni ve akp'ye özgü bir davranış biçimidir. onların yaptığını eleştirirken, aynı şeyi bizim yapmamızın samimiyetsizlik olacağını düşünüyorum.
  3. 3
    Her patlamanın, her terör olayının ardından terörü sevindirmiyeceğiz, şiddetle kınıyoruz, Türkiye'nin gücü bla bla bla açıklamaları artık samimiyetini kaybetti malesef. Sen bu ülkenin başısın, cumhurbaşkanız bu tarz lakayıt açıklamaları benim midem kaldırmıyor, halkın da kaldırmadığını sanıyorum.
  4. 4
    Kaldı ki İstanbulda'da bu tarz bir olayın mecidiköyde gerçekleşeceği söyleniyor belki amaç sadece halka korku salmak belki de gerçekten başımıza gelecek. Kardeşime okula gönderemez oldum. Yakınlarını kaybedenlerin acılarını düşünemiyorum bile. Terörü sevindirmiyeceğiz hayatımıza devam edeceğiz evet bunu ancak biz yapabiliriz o insanlar bizim kadar şanslı değil malesef. 16 yaşındaki çocugunu kaybetmiş bir ailenin, karnında ki bebeği kaybetmiş annenin bunu yapabileceğini sanmıyorum
  5. 5
    (bkz: muhalif olacağım derken muhteris olmak)
  6. 6
    An itibariyle ferhat göçer ülkenin en sevilen ve sevilmeyen şarkıcısı olmuştur.

    %49 seviyor, %51 sevmiyor.
  7. 7
    twitter.com/...
  8. 8
    twitter.com/...

    tam konuşma bu. şaka gibi.