kayıt

kadınlarla ilgili başlıklarda duyar kasan erkek

  1. 1
    aslında hepinizin çok yakından tanıdığı meriç'ten başkası değildir. bak çok tehlikeli tipler bunlar beyler bugün sözlükte duyar kasanlar yarın manitanızdan ayrıldığınızda onu kasmanın peşine düşecektir. sevgili warlock bu konuda çok güzel tespitler yapardı zamanında değerini bilemediniz adamın aq..........
  2. 2
    erkek olmasının bir önemi yoktur, doğru bulmadığı bir şey varsa insan olarak tepki vermesi gerekir.

    görev bilinciyle değil, zarar gördüğünden.
  3. 3
    #621609
  4. 4
    kadın hakları hakkında yorum yaparken kız kardeşini, annesini düşünerek yapan erkektir belki de.

    ergenlerin beyni vücudun alt taraflarında olduğu için; bunu, 'duyar kasarak' karı kız peşine düşmek, olarak yorumlamaları normaldir.
  5. 5
    aklı amda götü damda oynayan insanın duyar kasmak olarak nitelendirebileceği normal bir insan davranışı.
  6. 6
    içinde fesatlık olan insanların bok attığı erkek tipidir. kızları savunsa ılık denir, eleştiri getirseler öküz denir.
  7. 7
    kadın sorununun "duyar kasmak" gibi sığ bir yaklaşıma indirgenemeyecek kadar büyük bir problem olduğunun farkında olan insandır. kadın ile ilgili ben de bazen yazarım fakat ne whatsapp gruplarına girerim ne de girenlerden hazzederim. üstelik seks dünyada en sevdiğim şey. yazılanlar nasıl alelade zihinlere hitap ediyorsa artık, tüm maksadımızın "kız düşürmek" olduğu zannediliyor. gülünç ötesi.
  8. 8
    kadını erkeği yok ikisinide iyi bilseniz çok boktan oldumuzu bileceniz insanlar olarak ahahahahaha
  9. 9
    duyar kasmak? az özünüze dönün lan abazasın işte aq belki ekmek çıkar mı diye yavşamanın neresi duyar kasmak oldu..
  10. 10
    bunu yaparken kız kardeşini, eşini düşünmesine bile gerek olmayan erkektir. Eğer bir şey yapıyorsa, o şeyin doğru olduğunu düşündüğü için yapmalıdır. Empati kurarak anlamaya çalışmak önemlidir ama eylemin asıl aracı o olmamalıdır.

    ayrıca, bu duyar kasma nedir tam olarak acaba? Biri yere düşünce ona yardım etmek duyar kasmak mı oluyor, burdaki kriter nedir? Diyelim ki her şeyi geyiğe vurduk, güldük eğlendik. Peki ne kazandırdı bu bize?

    Eğer duyar kasmayarak gerçekçi olmayı amaçlıyorsak duyar kasarak da gayet gerçekçi bir amaç bulaniliriz. Sanırım kasmayan arkadaşlar bunu yapmacık gördükleri için yapmıyorlar ve bunun karşıtı da alay etmek, incitmek oluyor.

  11. 11
    mutlu bir annem olsun isterdim. hayallerini başarabilmiş, aşağı çekilmemiş, inancı kırılmamış, imkanı olmuş en azından.

    benden korkmayan, kendini geri çekmeyen, dayak yemiş bir çocuk gibi sinmeyen, bunlar yüzünden çok güzel şeyleri kaybeden ve bana da kaybettiren, yalnız kalan ve beni de yalnız bırakan sevgililerim, arkadaşlarım olmasın isterdim.

    kızıma da hepsini sunmaya çalışacağım, eğer olursa öyle bir şey.

    zaten yapı bozuk, hepimiz hastayız. bir yarısı bu yüzden iyice eksik yaşamasın isterim yaşadığım topluluğun. öğretmenler, anneler, doktorlar, işçiler, eşler, kız çocukları, kardeşler eşit görülsün insanlıkta isterim. bu olmadan toplumun diğer yarısı sağlıklı olacak mı? erkek kadın fark etmeden etkilemeyecek mi sanıyorsunuz?

    ucu bana dokunuyor, benden neler neler götürüyor kitap yazarım buraya. sizden de götürüyor, görmüyorsunuz. rakıya, uyuşturucuya boğulup ailenizden hayatınızdan nefret eden dişleri dökülmüş kel sakallı bir baba olduğunuzda da göremeyeceksiniz. ölüm korkusundan tir tir titreyip elli sene çocuklarına göstermediği sevgiyi torunlarına vermeye çalışan bir dede olduğunuzda göremeyeceksiniz.

    bu da sizin probleminiz. ben nasıl mutlu olduğumun hikayesini anlatıyorum demiştim az önce. hiç kafam bozulmaz şahsen, bozuk kafayla yaşanmıyor.
  12. 12
    tek amacı am düşkünü olmamasıdır. Güzel kardeşim elini sikinden çekebilirsen bu ülkede kadının ne zor yaşadığını zaten anlayacaksın. kıyafetinden, saçından, ayakkabısından ne çıkarımlar yapan adamlar olmak zorunda mıyız? sen bu kadar düzken benden de böyle olmamı bekleme bence.
  13. 13
    erkeklerle ilgili başlıklarda duyar kasan kadın olmadığı için karşılıksız yapılmış bir erkek duyarlılığıdır da denilebilir. helal olsundur. kadınlara örnek olmasını dilediğim erkektir.
  14. 14
    (bkz: benim bu )
    anamı bacımı düşündüğümden değil, empati yapabildiğimden savunuyorum kadın haklarını. duyar kasmaksa evet kasıyorum.

    bu duyarı da kadınlarla ilgili başlıkta kasıyorum. başka hangi başlıkta kasabilirim ki zaten.
  15. 15
    her kadının potansiyel seks objesi her tanısışan yeni kadının potansiyel manita olarak görüldüğü bu şeyi kalkık erkek camiasında erkek doğmasının yanında adam olabilme serefine nail olmuş kişidir. adamdır.
  16. 16
    ekmeğinin peşindeki amansız mücadelesini sürdüren erkektir. şekilden şekle kalıptan kalıba girer ve tek bir kutsal amacı vardır;

    yeter ki düşsün...
    • "Böyle diyince düşüyor mu?" Derdi bir dostum aklıma geldi. :)