kayıt

bir adada ülke kurmak

  1. 1
    Muhteşem projem.

    Kanal istanbul'dan daha über. 3. Köprüyü üfleyerek yıkacak türden. Türküye’de yaşamaktan sıkıldınız mı? Her gün kötü haberleri duymaktan içiniz mi bayıldı? Türkiye’den siktir olup gitmek bkz’ı mı veriyorsunuz, işte tüm sorunlarınızın çözümü ailenizin doctor’unda.

    Öncelikle sahibinden.com gibi sitelerden satılık ada olup olmadığına bakıyoruz. İlla ki vardır, var yani biliyorum. Araştırmıştım. Uygun fiyatlı yüzölçümü de tatmin edici boyutlarda bir adayı sepetimize ekliyoruz.

    Ex: bir kadın 15 bin dolara aldığı adaya 30 bin dolar gibi bi yatırım ekleyerek muhteşem bir otel inşaa edip, orada geceliği 800 dolara misafir ağırlıyormuş. Bi düşünün.

    Sonraki aşamamız bu adaya vatandaş olacak insanları bulmaya geliyor. Sözlükten kesinlikle gelecek olanlar vardır. O yüzden iş ahlakı olan, grup çalışmasına yatkın, esnek mesai saatlerine uyum sağlayabilecek ve ekolojik yaşama meraklı insanları seçeceğim. Evet, ben seçeceğim. Ada benim.

    Tarımdan, hayvancılıktan, mimar ve mühendislerden oluşan bir kadro düşünüyorum. Arada bi tane güzel hukukçuya da hayır demem. Ehe.

    Mesela kafka, bu adamı ziraat bilgisine güvenerek alırım. Tarım bakanım olur. Organik domates, biber, patlıcanla ihtiyacımızı karşılarız. Yoo olmaz o iş diyen varsa da onun amk. Elin oğlu mars’ta patates yetiştiriyor, biz adada domat mı yetiştiremicez.

    Mühendis olarak tek dersten kalan öğrenci yeterli gelmeyebilir. Zira adam okulu bitiremedi. Onun yanına bi iki mühendis daha alırız. Yalnız adaya gelirken bi damat tıraşı olması gerekiyor. Adaya bit pire sokmayalım lütfen.

    Hukuk alanı için bildiğim tek aday camenta. Canım benim. Adamızın yasalarını felan yaparız beraber. Ceu da stajyer olarak gelecek.

    Aklı cezbeden kinayeci olmazsa o adanın tadı çıkmaz. Muhabbet açısından değil be olum. O zaten ayrı bi olay da herifin gastronomi bilgisi için istiyorum. Adayı almama yardımcı olması için para istemedim hayır.

    İşsiz bi kaç isim daha lazım. Mesela freddy. Bu adamı al, adadaki ağaç sayımı yaptır. O kadar işsiz ki gider sayar. Kalifiye eleman.

    Sağlık alanından da eleman lazım. Fakat bu konuda zorlanacağımı sanmıyorum. Sözlükte elini attığın yerden hemşire çıkıyor, doktor çıkıyor. 200 bin tl’ye araba bakanlar alınmayacaktır.

    Ee hayvancılık demiştin? Noldu ona kim bakacak? Dediğinizi duymuyorum. Buraya kadar okuyan varsa ayrıca helal olsun. Hayvancılığa ben bakacağım. Hayvanlardan anlarım zira. Kendim de bir hayvan olduğum için. Hohaho.

    erkek sayısı dişi sayısına eşit olacaktır. ''bu adada kızlar teklif ediyormuş kanka''cılığa müsade etmiyoruz.

    Listeye ekleme yapabilirim, belki.

    Ada ülkesine isim önerileri alınacaktır. Halk ne isterse onu seçeceğiz. Demokrasi sözde olmaktan çıkıp öze dönecektir.

    Ülkenin dili şimdilik türkçe.

    Ülkenin dini yok. İsteyen istediğine inanmakta özgürdür.

    Ülkenin bayrağı beyaz zemin üzerine bir çift 85b meme.

    Ülkenin para birimi yok. Parası yok. Ülkede yetişen herşey yine ülke vatandaşlarının ortak kullanımına aittir.

    Ülke, kuruluş amacı gereği hiçbir ülke ile anlaşmazlığa düşemez.

    fevkalade kişiliği olan pırlanta gibi insanlara ihtiyacımız var. kalitesiyle ülkeye çok şey katacak. laikliği savunan idealist bir hayat görüşü bulunan her bireye kapımız açıktır. ülkenin aydınlık ve pırıl pırıl geleceği kendisi ve yetiştireceği nesile bağlıdır. yarınlarımıza umutla ve güvenle bakabilmemizi sağlıyan tüm özgürlükçü kardeşimizi bekliyorum.

    Kendisini dünya vatandaşı olarak gören herkes buraya!

    allons-y!!!

    edit:

    ülke sıfırdan kurulacaktır. yani age of empires- dark age olarak düşünebilirsiniz. evi-damı biz yapacağız. gönüllü olmasından mütevellit pastafaryan'ı sağ kolum yaptım.
  2. 2
    kamu işlerini ben yaparım dediğim proje
  3. 3
    dilinin seksçe olmasını istediğim ada ülkesi .

    şaka gibi bir proje olmak üzere doctor'un hesabının çalındığını düşündürdü. hani ilik gibi hatunlar?
    sen bu musun?
  4. 4
    bir ütopya...

    dürüst olmak gerekir ise içinde aklı cezbeden kinayeci geçen kısım dışında hiçbir yeri okumadım. para istenmediğine göre sanırım benim adama çökmenin peşinde pezevenk tam emin değilim.

    neyse efendim, kısaca hayaller hayatlar durumu... zaten etiketli olan kafka ve freddy 'yi görünce pek bir yumuşak hayal olduğu da belli.

    size kolay gelsin, ülkeden kaçmak isteyen hasır etek seven kızlar eqlesin...*
  5. 5
    Adacık bence çok güzel bi isim net nesnel ksjxsn

    Kitapçı olurum dediğim büyük proje.
  6. 6
    onedio.com/...

    şu listedeki adalardan birini seçip, imece yöntemiyle alalım.

    son 25 kuruşum feda olsun.

    edit: f/p açısından David Adası - $73,753.
  7. 7
    David adası çok ideal denilecek proje. Biraz da denize doğru çıkma yaparız. Ağaç mı kescez nolcak o işler diyorum ayrıca. Ütopya ya da benziyor la o ada çok sevdim.

    Edit: gençler bozuklukları da ortaya koyarsak hasır adasını alırız. Ayvalık ta Cunda ha yakın. Bol turist. Memelilerinden. Oylamaya sunulmalı
  8. 8
    Sonuçta bu ülkeyi Kutup Sözlük yazarı kolonistler kuracağına göre, doğal olarak adı da Kutup Cumhuriyeti olmalı.
    Ayrıca ihtiyaç olursa tarım, hayvancılık ve hukuk(4 sene sonra) konularında emeğimi esirgemeyeceğim projedir.
  9. 9
    eğer ki medya lazım ise her türlü havuz işi yapılır.
  10. 10
    (bkz: durumumuz yoktu ama yine de okudum kardeş)

    bu arada tapu ve kadastro genel müdürlüğüne adayım.*
  11. 11
    Nüfus çok artmasın kasıyor sonra.
  12. 12
    adaya alınmak için bi meziyetim yok doctor beni kara kaşıma kara gözüme alırsa çok sevinirim.gencim daha neye yönlerdirseniz o alanda çalışırım.
    ama adaya alınanların sayısında sınırlama olması gerekir yani bence. düşünsenize ada muhteşem para yok biz üretip biz yiyoruz rahatız mutluyuz filan e sığamayız ki sonra oraya o zaman napcaz???
  13. 13
    bir an evvel hayata geçmesi için "gerekirse amerikan başkanını da devreye sokalım" dediğim ütopyadır.

    çorbada tuzum olsun, ben de adanın meydanına heykel dikeyim madem.
  14. 14
    #717772 heykel önemli değil de içinde fışkiye olsa iyiydi.

    www.youtube.com/...

    www.youtube.com/...

    tanım: içinde fışkiye bulunması gereken'dir.
  15. 15
    adada tropikal iklim mevcutsa, kurulmasına yardım edebileceğim ülke. mühendisim ama balıkçılık bile yaparım, yeter ki ütopyayı kurabilelim.
  16. 16
    henüz kimse yazmamış , ben gelişine çakıyorum beyler:
    (bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)
  17. 17
    hala daha destek beklediğim über proje.

    üçer beşer bişeyler atarsak olur bence.
  18. 18
    desteklediğim projedir.
  19. 19
    Stajyer olacağım belirlenmiş proje.

    Ben kaldırım mühendisliği diye düşünmüştüm. Oralara çiçek ekecektim oysa. Cok farklı hayallerim vardı. doctor kusura bakma ama stajyer nedir?

    Neyse ben yunowimnogood ile beraber kenara köşeye hendek kazmaya gidiyorum. Hepinizin sonunu getireceğiz ulan. imthebakecakefaceconfession gel kız iki piyano çal da ortam senlensin.
  20. 20
    acun yapsa şaşırmayacağım hede.
  21. 21
    yıllardır ada ülkelerinde yaşadığım için kurduğunuz adayı yerle bir ederim, bende o donanıma ve tecrübeye sahibim. Yıkarım adanızı, ele geçiririm ganimetleri, hazineleri. Bende bu işte bana yardımcı olucak arkadaşlardan bir kaç örnek vereyim müsadenizle:
    (bkz: maoriler) www.google.co.uk/...

    (bkz: samoan islanders) www.google.co.uk/...

    etc.. bunlarda bizim adanın çocukları bir ıslığıma bakar adanızı çökertmem.
  22. 22
    hayalini kurduğum şeydir. kafası güzel yüz yüzelli kişi toplanıp kaçsak ya bi adaya kendimiz yetiştirip kendimiz yesek kimsenin ölmediği günlerimiz olsa
    hiç mi
  23. 23
    ada ülkesi olmakla sonuçlanır.
  24. 24
    özgürlük ve adalet amacıyla ortaya çıkan eylemin içine paralel sokup kendi diktasını kurarak
    yapacağınız işin amk şeklinde bitecek olan eylemdir.

  25. 25
    (bkz: tropico iv)