kayıt

ankara'Da yaşayan yurttaşların alması gereken önlemler

  1. 1
    halkı korku ve paniğe itecek önlemlerdir. zira terörün kendisi gibi.

    bu önlemler daha sonra normalleşmiş olacak ve bu da işin daha da beter kısmı.

    hoş olmayan önlemler. tabii yine de siz bilirsiniz.
  2. 2
    an itibariyle yazacağım ankara'da yaşayan yurttaşların alması gereken önlemlerdir.

    site'de oturuyorsanız,site güvenlikçisinin tel no'sunu bir adet a4 kağıdına yazın.kendinizi güvende hissetmiyorsanız bodrum katına yerleşin.tekil konutlarda,dairelerde oturuyorsanız kapınıza barikat kurun..

    avm'lerden,bilumum devlet binalarından,hastaneden,insanların maksimum seviye de olduğu kalabalık sokaklardan,çarşılardan uzak durun, çocuklarınızı okula filan göndermeyin..

    evinizde en az 1 aylık ihtiyacınıza yetecek kadar erzak depolayın,süt ürünleri,et ürünleri,su,ekmek vs. aklınıza ne gelirse artık...

    olayların daha da çirkinleşmesinden oluşabilecek elektrik kesintileri için evinize jeneratör bağlatın ve jeneratörün devre dışı kalma riskini de düşünürsek,4-5 paket de mum alın.

    evinizde el feneri,radyo,ateş, ingiliz anahtarı, birkaç ağrı kesici,yara bandı,sağlık çantası,alüminyum battaniyesi,matara,koli bandı,özel aracınız varsa lastik patlamasına önlem olmak için yama gibi malzemelerin yanında bir adet silah bulundurun ve bol bol allah'a dua edin.
  3. 3
    1 mezar sahibi olmak, vasiyetnamelerini de yazsınlar da sonra zorluk olmasın.
  4. 4
    Hiçbir şey.
    Ankara'yı özel yapan bir şey yok. Bu tip olaylar korku idaresi içindir. İnsanların içine korku yerleştirerek kontrol altına alma çabasıdır.
    İnsanlar öldürülerek bitmeyeceklerdir fakat bir köşeye pusarak biteceklerdir. Bu sebeple bu tip eylemlere saklanarak karşılık vermek bu eyleme hizmet etmek olur. aksine daha fazla sokağa çıkılmalı, eyleme pasif kalarak değil eylemle karşılık verilmelidir.