kayıt

gerilla annesini oynamak istiyorum

  1. 1
    bir füsun demirel sözü.bu kadını sıdıka'nın annesini oynarken çok severdim.artık gözümde hiçbir değeri kalmadı.devlet devlet olsa bu sözlerden dolayı soruşturma açardı.türkiyede terörizm bitirilmek isteniyorsa ona sempati duyan onu destekleyen kişilerden başlanmalı.

    “Devrimci olup, silahı alacağım, bu haksızlıkları yapanları kurşuna dizeceğim.”

    www.haber7.com/...
  2. 2
    soruşturma açılacak bir şey söylememiştir. hemen bölücü demeye gerek yok.

    öyle bir karakteri oynamak isteyebilir, hatta bizzat teröristlerin annlerinden, onların hikayelerinden bir film bile çekilebilir. bakış açısını öğrenmek lazım. bugün türkiye'de askerlik zorunlu olmasa gidecek adam pek çıkmaz hatta 1000 kişide 1 belki. ama söz konusu pkk olunca, insanlar gidip bu örgüte katılıyorlar. tamam çoğunluğu cahil ve birtakım duyguları sömürülüyor ancak okuyanı da var bunun. hatta boğaziçi üniversitesinde pkk eylemi yapan gençler haber olmuştu bir ara. adam boğaziçine girmiş ya. ülkücü geçinene sor bakayım barajı aşabilmiş mi. bu ilginin sebebini bulmak lazım. halkın tek bir bakış açısından daha fazlasına ihtiyacı var. halk halk olsa, böyle bir filme gider ama, bu filmi çekip koysalar, yarısı bölücü hain pkk propagandası diye perdeye bişeyler fırlatır.

    sözlükte, sosyal medyada aklı başında bir kaç kişi kaldık zaten, biraz daha sakin olmamız lazım bizim.
  3. 3
    şevval sam bi yerde pirlere niyaz ederizi söylüyo. başka yerde hoy memoyu keçe kurdanı söylüyo. belli kesimlere hitap etmek için. bu bi sektör. alkollü kafayla ve devrimci şarkılarla kendinden geçen üniversitelilerin domine ettiği bi sektör.
    solcu olmama rağmen kınıyorum. şafak sezerin el öpmesiyle, kalabalığa tebir getirtmesiyle tamamen aynı şey bu yapıtığı.
  4. 4
    düşün annesin, siyasi görüşünün hiç önemi yok ve oğlun-kızın dağa çıkıyor. belki sen akp'lisin, olamaz mı? belki hiçbir siyasi görüşün yok sadece yaşamaya çalışıyorsun. belki sen de pkk yanlısısın ama ondan çok daha farklı bir mesele bu.

    bunun anlatılmasını terörist propaganda filan gibi görüyorsak fazla düz düşüyoruz demektir bence.
  5. 5
    Bir oyuncu olarak hakli bir taleptir. Gerilla annesi de olmak ister, uyuşturucu bağımlısı da... Lezbiyen de olabilir organ mafyası lideri de... Bu ülkenin gerçeklerinde böyle anneler var. Oğlu gerilla ya da terörist ya da canlı bomba ya da baska bir şey. Ama o insanlar anne. Berfo ana mesela. Onun hayatı tam bir filmlik hayat. Ama o filmi gösterecek kaç salon var ? Oynamayı düşünene bile karşı düşünceyi görünce bir şey diyemiyorum haliyle.
  6. 6
    çok enteresandır ki ülkenin başkentinde bomba patlamışken birileri bundan bile medet umuyor, hemen bir oyuncu sırf bir rol oynamak istediğini belirttiği için terörist ilan edilebiliyor. onca zaman ışidi, pkkyı besleyenler bugün %50 oy almış bir şekilde iktidarda. ancak o kadar unutkan bir halk var ki karşımızda bunları bile görmüyor (ya da görmezden geldiklerinde insanları aptal yerine koyabileceklerini düşünüyorlar). bu ülkede verdikleri oylarla alenen pkkyı besleyip, büyütüp şuan patlayan bombalarda pkkyı suçlayanlar varsa eleştirilmesi gerekenler maalesef ki teröristler değil!