kayıt

ülke gündeminin 10 saatte 3 kez değişmesi

  1. 1
    sabah saatlerinde; 'karaman'da 45 öğrenciye tarikat evlerinde tecavüz.' haberiyle başlayan, öğlen satlerinde; 'ygs sınav soruları çalındı' iddiasıyla devam eden, akşam saatlerinde; 'ankara'da bomba patlaması' haberiyle son bulan, gündemin 10 saatte 3 kez değişmesi durumudur.

    bize artık normal gibi gelen bu olayların her biri farklı ülkelerde olsa, her bir ülke, yaşanan olay için 3'er film çekerdi. özellikle bomba patlama olayı washington dc'de olsa, belki de 10-15 hollywood filmi çekiliridi.

  2. 2
    beyin yanmasına sebebiyet veren geçiştir. bu ülkede kafasını sağlam tutabilene helal olsun.
    ulan ben ki sözlükte siyaset açısından etliye sütlüye karışmayan bi insanım, bugün entryler dizdim.
  3. 3
    bir ay olmadan ankara'da ikinci patlama. Resimlere baktim kanım dondu, uykum kactı. Istikrar bozulmasin bozulmasin dediniz alin size istikrar. Ates her zaman ki gibi dustugu yeri yakti.
  4. 4
    Ne ceket kaldı ne metelik, cebinde ceketin kurtaracagiz diye geldiler agzina sıctilar memleketin
  5. 5
    amına koduğumun yerinde bir gün iyi bir şey olmuyor. bu saatten sonra da olmaz dedirten olay. böyle olaylar yaşandıktan sonra kendi kendime her seferinde acaba nasıl bir politika izleyecekler, ne yapacaklar diye sormaktan gına geldi. bir sikim yaptıkları yok. bir de açıklama yapmışlar "vatandaşlarımız endişe yapmasınlar" diye. adamlar gözümüzün içine baka baka taşşak geçiyorlar bizle. başka açıklaması yok bu olayın. ama her seferinde olduğu gibi bu olayda unutalacak, başka bir olay olacak ve onun gölgesinde kalacak. bu kadar kaosla beslenen başka bir ülke daha yoktur. ayrıca yaklaşık bir ayda ettiğim küfürü, tek bir gün içersinde etmemi sağlayıp, kotamı doldurduğu için bu hükümete, bu ülkeye bir teşşekürü borç bilirim.
  6. 6
    bir gerçek.