kayıt

karaman'da 45 erkek öğrenciye tecavüz

  1. 1
    gerçek olmaması istenen bir haber.. ama sanırım gerçek..

    kötü eğitim* diye bir film vardı.. nedense onu hatırladım birden.
  2. 2
    bakın buraya yazıyorum, kesinlikle ateyizler yapmamıştır bu işi.

    (bkz: yayımda yapımda emeği geçenlerin taaa)
  3. 3
    Zaytung gibi ama o böyle bir haber yapmaz taciz tecavüz haberlerinin yakınlarından bile geçmezler.
  4. 4
    onedio.com/...
  5. 5
    spotlight 2'de konu edinecektir.

    bu oğlancılık neden hep dini alanda acaba? hı?
  6. 6
    www.birgun.net/...
  7. 7
    Lut, kavmine dedi ki: "Alemlerde, sizden önce hiç kimsenin yapmadığı 'fahşayı' (hayasızlığı) mı yapıyorsunuz? Gerçekten siz, kadınları bırakıp, şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, 'müsrif'(haddi aşan) bir kavimsiniz."

    Lut Kavmi'nin cevabı: "Bunları, yurdunuzdan sürüp çıkarın, muhakkak bunlar, çokça temizlenen insanlardır." demekten başkası olmadı.

    Bunun üzerine Biz, karısı dışında, (Lut'u) ve ailesini kurtardık; (karısı) ise, helake uğrayanlardan oldu. Ve onların üzerine, bir (azap) sağanağı yağdırdık. Bak! Mücrimlerin(suçluların) akıbeti nasılmış? araf 80-84

    yakında karaman helake uğrayacaktır.

    şaka lan şaka... masal ve efsanelerden başka helak nerede görülmüş.
  8. 8
    Öğretmenlere güven olunmayacağının göstergesi olan tecavüzdür.

    Bu ne lan?önüne gelen öğretmen,öğrencisine tecavüz ediyor.Sanırsın öğretmen ataması yerine tecavüzcü ataması yapıyorlar.
  9. 9
    başlı başına kan donduran olaydır. ama daha da vahimi bu olay kendilerini en namuslu, en dini bütün, en günah işlemeyen gibi gören bir kesimin içinde bunun olmasıdır. kendileri ile aynı hayatı yaşamayanların ne namusu ne de erdemi olmadığını iddia eden kesimler kendi içlerinde yaşayan bu tür insanlara nasıl tepki gösterecektir acaba. ya da bu haber fazla dillendirilmeden gözden düşürülerek geçiştirilecek midir?

    doğru insan olmak sadee namazla niyazla değil kafadan ve kalpten geçenlerin niteliği ile olur. bunu idrak edebildiğimizde dünyaya bakış açımızdan ziyade bizi daha iyi kılanın ne olduğunu görebiliriz. yoksa kişileri sadece dahil olduğu sınıfa göre karakterize edersek daha çok masum çocuk bu tür kötü emellerin kurbanı olur.
  10. 10
    olay hakkında bilgim olmamasına rağmen her şekilde TÜRKİYE'deki eğitim sistemini eleştirme hakkı veriyor bana. 6-7 yaşlarında başladığımız okulda salak saçma dersler verileceğine önce ahlak dersi verilse belki her şey daha farklı olabilir.resim dersiymiş hayat bilgisiymiş hatta çarpım tablosu ezberlemek en komiği ve saçması da 'Ali ata bak' gibi saçma cümlelerden oluşan cümlelerin olduğu kartları okumak hecelerine ayırmak. Boş boş şeylerle beyinlerimizi doldurana kadar önce ahlak dersleri alsak gündelik hayata dair şeyler öğrensek eminim ki bunlar olmaz..evet bu eğitim sistemi çöplük haline getiriyor beyinlerimizi..DE-ĞİŞ-ME-Lİ ...!!
  11. 11
    Egitim bir sen + ensar vakfi
  12. 12
    (bkz: orospu çocukluğu)
  13. 13
    Kelimenin tam anlamı ile iğrenç, vahşet bir olay.

    Artık yazacak hiç bir kelime bulamıyorum. Hiç biri içimdeki nefreti anlatmaya yetmeyecek. Hani diyorlar ya biz nasıl bu kadar sapıklaştık diye. Hep sapıktı bu toplum. Sadece ülkenin başına gelen iktidar o kadar berbat bir sosyal politika izliyor ki, rüm pislikler tek tek dışarı dökülmeye başladı. hayvanlara tecavüz eden çomarlar, çocuk gelinler, çocuk tecavüzleri hep vardı. Biz pisliğin içine batmış ahlaksız bir toplumuz. Açın tarih kitaplarını okuyun. O kazıklı voyvoda dediğimiz Vlad Tepeş'in neden binlerce Türk'ü durduk yere kazığa oturtmadığını anlarsınız.

    Gerçek islam bu değilciler de çekilsin aradan. İslam işte budur. Erkekle kadın arasında onlarca mesafe, hurafe ve engel koyan senin bu hadislerden çıkma dinin. O babasının çocuğuna şehvet duyması ile ilgili fetva kuran'dan mı yoksa hadislerden mi verilmiş bir bakınız.

    Artık kendi milletimden ve dinimden nefret etme noktasına geldim. Kutsal kitapta anlatılan lut kavminden daha iğrenç bir durumdalar. Helak olmayı hak ediyorlar
  14. 14
    ankara saldırısı hemen unutulmuş olaydır. gündem bu kadar hızlı ve önemli olarak değişiyor ki yarın aynısını ankara saldırısı için söyleyeceğiz.
  15. 15
    gündemden bir daha gelmemek üzere düşmüş sapıklık hadisesi.
  16. 16
    hiçbir açıklaması olmayacak durumdur.

    #748904 bu ne saçma açıklama? yarın biri de çıkar ben eşcinsel değilim, o yüzden tecavüz ettim der..
  17. 17
    adama nerede baskı yapılmış onu anlamadım yada sen anlatamadın? bunun baskıyla alakası yok bu tamamen sapıklık.