kayıt

ezhel

  1. 26
    beraat etmesi güzel. Umarim o sarkilari tekrarlamaz. Lan olum onceden iyiydi bu eleman. Simdi dinleyenlerin çoğu, o zaman adini bile bilmezdi.

    Boyle denisik seylere merakimiz yuksek oluyor hep.

    Neyse ezo birak otu motu aga.
  2. 27
    babala oğuzhan binali'ye sormuştu bunun ahvalini...
    seçim öncesi şirinliklerinden salın gitsin demiştir belki.
  3. 28
    Harman kalmış xd
  4. 29
    İizıl diye telaffuz edilen ankaralı rapçi
  5. 30
    adI az once a haber'de ezel seklinde yazIlmIs sarkIcI.
  6. 31
    lise döneminde dinlerdim ais ezhel lakabında olanı, bunun yanında yanlış hatırlamıyorsam keişan lakablı biri vardı onunda dörtlük bir şarkı serisi yapmışlardı, onun dışında üç gün şarksıı çok iyidir, illuminati kısımları dışında

    hemen bir örnek ama üç gün değil onu arrayın kendiniz dinleyin efendim : youtu.be/...
  7. 32
    sevgilisi de bi şeye benzeseymiş keşke. ah sercan o kız nedir ya ?
  8. 33
    Serbest kalması sikimde değildir ehehe...
  9. 34
    Ezhel diye girip Ömer diye çıkmıştır.
  10. 35
    yine dava açmışlar adama 10 yıl hapsi isteniyormuş vay amk.
  11. 36
    Hak ettiği ödülü aldı. Tebrik ederim gardaşım.
  12. 37
    sagopa feat cezadan gele gele bu ayyasa. bunlari hak etmiyorduk.
  13. 38
    bunun şarkılarını dinleyen insana gram saygı duymuyorum. bir insanın müzik zevki olmayabilir bunu anlarım da, leş ötesi bir müzik zevki olursa ona saygı duymam. bir insan nasıl ezhel dinleyebilir lan? muhtemelen çok yıkık bir tip olmam gerekir benim ezhel dinlemek için. ben bunu bayadır düşünüyorum. yani nasıl bir beyin spazmı geçirilir de "ezhel moruq yaaa xd angara bebeleri rulaz" denilir ki... şaşılası.

    kendisini tanımam etmem ama yaptığı müziğe asla saygı duymuyorum. bommmbooşş müzik, bunu dinleyeceğime aspiratörü açar onun pervane sesini dinlerim daha iyi.

  14. 39
    Son şarkısı felaket'i başarılı buldum ben. Reggae tınlamalarını oldum olası sevmişimdir, kendi stilini bastırmayacak şekilde harmanlamış, fena da bir şey çıkmamış ortaya. Bir kere dinlenmeli en azından.

    Bu hariç yeni dönem rapçilerinin çoğuna uyuzum, gazapizm hariç. Diğerlerinden ayıran özelliği müzisyenliği olabilir.
  15. 40
    yaptigi seye tam olarak "rap" muzik diyemem. sarkilari da basit ve siradan geliyor. onu insanlarda dinlemeye iten sey garip ses tinisi ve soyleyis tarzidir muhtemelen.

    yani bende hicbir zaman "ulan ne soz yazmis be" diyebilecegim tek bir sarkisi yok.

    muptezel, kesmekesin tekiymis. umrumda da degil acikcasi.
  16. 41
    (bkz: balon)
  17. 42
    Eski hali çok hoşuma giderdi. Ais ezhel halinden bahsediyorum. Sonradan büyük bir kitleyle gelen büyük bir değişim yaşandı. Olabilir ve olacaktır da ancak ben eski halini severdim...

    www.youtube.com/...
  18. 43
    herkesin kendi düşüncesi fakat yeniden, hayat dersi, 3 gün, rastafaray gibi şarkılarına bi göz atın.Gördükleriniz ve dinlediklerinizin tam aksi şeyler ve adam kitle ne isterse onu yapıyor (talep - arz kanunu)eski tarzında para kazanamadı ve para kazanmak için bu türde şarkılar yapmaya başladı.yani hata dinleyicide yoksa çok kaliteli şarkıları vardır.
  19. 44
    Arsız bela'dan daha az saygı hakeden, kendi sesi bile olmayan, yıkık tiplerin hayran olduğu sokak serserisi. Dinleyen de dinleten de adam yerine konmamalı.
  20. 45
    3-5 kafiyeli sözcüğü bir araya getirerek rap yaptığını sanan bir insan evladı. Hayır hayır rap bu olamaz.
  21. 46
    amedspor'un kendisine forma hediye etmesi ve bunu sosyal medyadan sarı, yeşıl, kırmızı kalp emojisi ile paylaşmasının üzerinden birkaç gün geçen sanatçı.
    neyi, neden , nasıl paylaşmış beni ilgilendirmez de; hani ahmet kaya başlığı her sol framede gözüktüğünde vatan millet sakarya moduna geçen yazarlarımız var ya, onları bu başlık altında görememek üzücü. sanırım bu durum yıllanmış haberlere fazladan anlam yükleyip, yeni haberleri anında unuttuğumuzun bir göstergesi.
    ne diyeyim? vallahi biz vatan millet sakaryacıları özledik.
  22. 47
    norm ender'in diss'ine diss ile karşılık vermiş adam. ben anlamıyorum bu tayfayı. sadece disslerini dinlemek hoşuma gidiyor. bir zamanlar sözlükte dönen ombre temalı cat fight'lara benziyor.

    www.youtube.com/...
  23. 48
    24 saat bile dolmadan norm ender'e rediss yapan mc. güzel işler başardığını düşünmekle birlikte, bu konuyu başka bir zaman yazmak üzere kenara ayırıyorum.

    lolo isimli parçasının beatini yanlış bilmiyorsam kreuzberg'de yaptı. parçayı rediss olarak değerlendirmezsek, kendi halinde fena olmayan bir parça, hemen ağza dolanan bir nakarata, ve dinledikçe kendini sevdiren bir beata sahip. müptezhel albümündeki hiçbir parçanın yanından geçemeyeceği gibi, piyasadaki çoğu şarkıdan iyi. kendini dinlettiriyor. bir iki yıl sonra açar dinler miyim? onu da çok sanmıyorum.

    ikinci seçenek olarak bunun bir rediss parçası olmasını ele alacak olursak, almayalım. neresinden tutarsak elimizde kalıyor çünkü. norm ender'in yaptığı son işleri basit bulan, dinlemeyen ben bile bu durumda takdir etmek zorunda kaldım adamı. koydular'ı yapan adam bunu da yaptı demek bile istemiyorum. nerede koydular nerede lolo?

    www.youtube.com/...
  24. 49
    Kendi sesi bile olmayan autotune ile şarkı yapan bu keşe cem karaca ve barış manço'dan iyi müzisyen denmiş ekşi'de. Ne desem boş bu insanlara. Lut kavmi gibi helak olmayı hak ediyoruz..
  25. 50
    ais ezhel'den eser kalmamıştır autotune yüzünden.

    www.youtube.com/...