kayıt

alkollü mekanda enerji içeceği içen tip

  1. 1
    sayıları hızla artmaktadır. genelde alkol kullanmayan insanlar arasında görülür, ama meyve suyundan, koladan daha mı havalıdır nedir bilemem hayatında enerji içeceğine para vermemiş insan bu mekanlara geldiğinde enerji içeceği ister. genellikle bir liralık en ucuz enerji içeceğini bunlara on liraya kakalar bu mekânlar da. bu şekilde karşılıklı garip bir iliski vardır aralarında.
  2. 2
    (bkz: sınavdan 95 aldığına üzülen öğrenci)
  3. 3
    (bkz: zevk meselesi )
  4. 4
    enerji içeceği içeyim ortamlarda votka red bull içiyorum sanılsın mentalitesinin ürünüdür..
  5. 5
    4 sene önce günde 2 paket sigara ve haftada en kötü bir 70 lik rakı içerken çat diye bırakmış birisi olarak benim dahil olduğum kişiler listesi. Acaba bu tanıma dahil olmamak için alkolle beraber alkol kullanan arkadaşlarımı ve beraber pek çok güzel günümün geçtiği o mekanları da mı bıraksaydım sayın yazar ?
    • bir içilen enerji içeceği yada alkolsüz içecek kullanmak kalmıştı birilerine danışmadığımız Danışalım da sıkıntı çıkmasın.
  6. 6
    bir kimyasalın patlamasını bekliyor olabilecek tipdir
  7. 7
    jagerbomb içme ihtimali kendisinde saklıdır.
  8. 8
    millete bakın ben clubberım hunharca alkol içiyorum izlenimi vermek istemeyen sessiz sakin insandır sevin onları...
  9. 9
    bu bir zevk meselesidir. nasıl ki ben eve gelirken kola yerine enerji içeceği alıp getiriyorsam, adamın da alkol içesi gelmediği zaman vişne suyu yerine enerji içeceği içmek istemesinden gelir. şöyle ki; daha havalı olduğundan değil, daha avantajlı olduğu içindir. meyve suyu size enerji veriyor mu? redbull'un içinde bizon spermi var ama. hayvan gibi enerji veriyor.
  10. 10
    içerse kör olacağını düşünen tipin biridir.
  11. 11
    Yurt dışında araplar. İçki içmenin günah olduğunu savunup, içkili mekanda karı kız keserler böyle de bir imanlı insanlardır.
  12. 12
    Geneli alkollü mekanları merak eden karıya kıza düşkün içleri kıpraşan ama aile baskısı yüzünden ve ailenin aşırı muhafazakar olmasından dolayı alkol alamayan ; alkollü ortamlar dışında sürekli dinle ilgiliymiş gibi gözüken tiplerin yaptığı eylemdir.
  13. 13
    alkol zamlarIndan sonra pek cok insan bu kategoride olabilir.