kayıt

11 mart 2016 ankara'da bombali saldıri istihbarati

  1. 1
    amerikan büyükelçiliği tarafından yapılan istihbarattır.

    ankara bahçelievler, kızılay/güven park ve odtü potansiyel yerler. buna tunalı da eklenebilir.

    turkey.usembassy.gov/...

    i.hizliresim.com/...

    i.hizliresim.com/...
  2. 2
    artık o kadar çok ihbar alıyoruz ve bu ihbarlar o kadar spesifik olmaktan uzak ki bombalı saldırılara karşı bir bağışıklığımız oluştu milletçe,artık kimse ciddiye almıyor.Bu bir ülke için o kadar üzücü ve korkunç ki,resmen vahşete alıştırılıyoruz.
  3. 3
    resmi siteden duyurulan istihbarattır. oradakiler mümkün olduğunca buralardan ve kalabalıktan uzak durmaya çalışsın.
  4. 4
    olması gerektiği yerleden iletilmemiş. ne yapmaya çalıştıkları da apayrı bir mesele üzülüyor insan.
  5. 5
    (bkz: 13 mart 2016 ankara'da meydana gelen patlama)
  6. 6
    dün bunu yazdığımda pek ciddiye alınmamıştı ama gerçekliği ortaya acı şekilde çıktı.
  7. 7
    HayatımıZın anasını siktiniz orospu çocuğu pkk lılar ve yandaşları ne günahı var bu insanların allah bu devlete zeval vermeyecek idam gelsin idam
  8. 8
    Milli istihbarat teşkilatının bir abd elçiliği etmediğini bize gösteren şey. 2 gün önce yayılmaya başladığında ciddiye bile almamıştık ki 2 gün sonra patlama oldu. Diyecek hiçbir şey yok. Ne tek bir türk evladı bir amerikan vatandaşından değerli, ne de mit bir halta yarıyor bu memlekette. Bari biri gidip fidan a haber verse.
  9. 9
    elin amerikalısı bile bizim topraklarımızda bizim istihbarat teşkilatından iyi istihbarat mı alıyor keşke diyebilmeme sebep olsaydı dediğim bilgidir. ne yazık ki şaşırtmayan şekilde amerika yine doğru bilgi almış.
  10. 10
    odtü istihbaratı da şu şekildedir : turkey.usembassy.gov/...

    her ne kadar berkin elvan eylemleri diye duyurulmuş olsa da 11 mart 2016 geçmiş de olsa burada bir dursun. patlamaya kurban gidersek elinizde delil olarak dursun.
  11. 11
    Tüm istihbaratlara rağmen böyle saldırılar nasıl devam ediyor? Anlamak mümkün değil. Ama mutlaka buna da bir kılıf uydurulur. Bu kılıfın adı dış mihraklar olur, terör örgütleri olur, başka bir halt olur. Olur da olur.

    İşin garibi 40 senelik koyu AKP'li babam bile sınırların kevgire döndüğü gerçeğini kabul ederken bazıları hala savunma yapıyor. Bizden bir şey olmaz gibime geliyor ya hadi hayırlısı.
  12. 12
    sadırının yapıldığı tarihte varlığı ortaya çıkan istihbarattır.
  13. 13
    muhtemelen hakan fidan vekil olamayınca küstü pek çalışmak gelmiyor içinden. Yoksa bu kadar zaafiyet kabul edilebilecek bir şey değildir.
  14. 14
    Türkiye tarafından yapılan istihbarat. Şöyle ki bizimkiler amerikan konsolosluğunu uyarmış ancak bizi uyarmamışlar. Hani artik ne söylense bilmiyorum.