kayıt

güzel kadın vs zeki kadın

  1. 3
    biri "güzel" gelmektedir hangi açıdan alıyorsan artık, diğerinin kafası hızlı çalışmaktadır. kadınlıklarının da bir önemi yoktur, yani kıyasa sokacak bir nitelik değil. denklemde yeri yok, anlamsız kalıyor.

    ne güzellik sadece cinsel çekim demek, ne de zeka bütün kişiliği kapsayan bir şey. zeki olup boş kafa da olabilirsin, kafa çok dolu olup çuval gibi de yaşayabilirsin, cinsel açıdan çekici gelmeyip pek çok açıdan güzel de olabilirsin, güzel görünebilirsin.

    vs atacak kadar veri yok kısaca. belki kafası yavaş çalışıyor, hafıza problemleri var filan ama çok birikimli kültürlü derin bir insan.

    neyse uzatmayalım.
  2. 4
    bir adamın 4 tane sevgilisi varmış ve biriyle evlenmek istiyormuş ama karar veremiyormuş. en sonunda test yapmaya karar vermiş ve hepsine 1000 lira vermiş, gidip istediğiniz gibi harcayın demiş.

    ilk sevgilisi 1000 lirayla güzellik salonuna gitmiş, saçlarını yaptırmış falan ve geri dönüp demiş ki: verdiğin parayı sana nasıl daha güzel görünebilirim diye harcadım çünkü seni çok seviyorum.

    ikinci sevgilisi bu arkadaşa birsürü hediye almış ve getirmiş hediyeleri vermiş. demiş ki: sen mutlu olursan bende mutlu olurum çünkü seni çok seviyorum.

    üçüncü sevgilisi 1000 lirayı yatırım yapmış birkaç haftada üçe katlamış ve demiş ki verdiğin parayla geleceğimiz için yatırım yaptım çünkü seni çok seviyorum.

    dördüncü sevgilisi bu parayla birsürü kitap almış ve demiş ki ben bu parayı kendimi geliştirip sana daha layık olabilmek için harcadım çünkü seni çok seviyorum.

    neyse adam kızların herbirinin yaptığı karşısında çok duygulanmış ama bir türlü karar veremiyormuş halen. en sonunda düşünmüş düşünmüş saatlerce düşünmüş ve kararını vermiş ve memeleri en büyük olanla evlenmiş.
  3. 5
    Sapyoseksuel olduğumdan mutevellit zeki kadın alır.