kayıt

ciddi bir şey anlatmaya başlamadan önce yakılan sigara

  1. 1
    istemsizce yakılır, vücut anlatılacak olayın ağırlığına karşı o sigarayı yaktırır. sen farkında bile olmazsın. olayın ciddyetine bağlı olarak, kapanışta da bir sigara daha yakılıp ritüel tamamlanır.
  2. 2
    gemide filminde, erkan can tarafından gayet güzlece yakılmış sigaradır.
  3. 3
    yemek ya da seks sonrası yakılan sigara kadar zevk vermeyen eylem. bir de yemek ve seksi kombine ederseniz, üstüne yakacağınız sigara orgazmdan zevkli olur.şöyle ki:

    www.youtube.com/...
  4. 4
    Derin bir nefes alınır ardından sigaranin ilk firti sonra her şey dökülür. Art arda yakılan sigaralar da cabası.
  5. 5
    encrypted-tbn1.gstatic.com/...

    Diyeceklerim bu kadar.
  6. 6
    o sigara anlatım sırasında sürekli sallanır ve konuşma sırasında her arada bir nefes çekilir.bu sizin konuşmanızı daha dikkate değer tabiri caizse cool yapar.
  7. 7
    benim geri zekalı bir arkadaşım yapıyordu. anlat kanka diyordum yok bekle yakayım şu sigarayı da anlatırım diyordu. benim için de iyi oluyordu aslında şey diyordum çünkü; sigaran bitene kadar dinlerim seni, o da hızlı hızlı anlatıyordu. bu da böyle bir anımdı.
  8. 8
    klişe olduğu için olayın ciddiyetini götürür. en azından benim gözümde öyle oluyor.

    önce "aytiş mi oldun çen, kıyamam ki" diye yumuşak bir şekilde giriş yapıp düşmanı afallatır, sonra " sie, defol, öl, geber, aşşalık seni, masamızda artiz istemiyoruz" diyerek karşımdakini manyak ederim.

    henüz böyle bir şey yapmadım fakat arkadaşlar yapacağımı sezinlemiş olsa gerek hiç böyle toplara girmez, çekinirler; dertlerini düzgün bir şekilde anlatırlar. bunun karşılığında ben de onları iyi tavsiyelerle mükafatlandırırım. işler bizde böyle gidiyor yani.