kayıt

allah'a inanmayanların başlarına gelecekler

  1. 17
    kazimtu başlığı. ciddiye almayın gençler. yeni bir mümin trollü gelene kadar nadasa bırakalım buraları. zamanı gelince gerekli ayarlar gerekli yerlere verilir zaten.
  2. 16
    (bkz: yarrak afadersin)
  3. 15
    Sayın, sevgili ubeydullah chygrizinski akhimin de dediği gibi ifil ifil mesanelerinden Kevser şerbeti akana kadar ıkındırılacaklardır.
  4. 14
    (bkz: karbon olmak)
  5. 13
    Dinler ciddi ciddi, insanları gökyüzünde yaşayan, görünmez bir adamın varolduğuna ikna etmişlerdir. Her günün her saniyesi yaptığınız her şeyi izleyen. Ve bu görünmez adamın özel bir listesi var, içeriği işlemenizi istemediği 7 günah olan. Ve bu günahlardan herhangi birini işleyenler için, ateş ve duman dolu özel bir mekanı var. Etlerinizin dağılacağı, işkence çekeceğiniz, çığlık çığlığa kalıp ağlayacağınız, boğulacağınız, yanacağınız, dirilip dirilip aynı azabı sonsuza kadar yaşayacağınız bir yer. Ama o sizi seviyor.
  6. 12
    Göktaşı demeyelim de dayak diyelim o da olumlu.
  7. 11
    al-i imran suresi 56. ayette açıklanandır:

    "Kafir olanlara gelince: Onları dünyada da çetin bir azapla azaplandıracağım, ahirette de ve onlara hiçbir yardımcı yoktur."

    ben pek bir şey göremedim kardeş emin misin?
  8. 10
    mesela şey böyle. dayak yiyebilirsiniz, kafanıza taş falan yiyebilirsiniz. palayla kovalanabilirsiniz. ağır küfürlere maruz kalabilirsiniz vs.

    çünkü islam hoşgörü dinidir hihhih.
  9. 9
    kusturmalı ispanyol saksosu olabilir.

    yoksa ispanya türkiye maçının başka izahı yok.
  10. 8
    budur:

    (((0)

  11. 7
    (bkz: inanmayanı sikiyorlar)

    ...ama kafadan.
  12. 6
    işte böyle bir insanı ateşle yanmak korkutursanız herşeyi yaptırırsınız. önce otur bir sonsuza kadar cehennemde yanmak nedir onu bir düşün. yani bir son yok, bak mesela dünyamız beş milyar yaşında olduğu, bigbang den bu yana on üç milyar yıl olduğu tahmin ediliyor. şimdi otur sonsuza kadar ne demek onu bir düşün. he düşünebilip tahayyül ettin mi, şimdi o süre boyunca bir ateş de devamlı yandığını düşün.
    Ayrıca şunu belirtmek isterim ki Türkiye topraklarında yaşıyorsanız bana bunlarla gelmeyin. niye diyeceksiniz çünkü:
    -türkiye de ortalama bin yıldır islamiyet yaşanıyor. yani 1000 - 2000 diyebiliriz.
    -300 - 1000 arası hıristiyanlık diyebiliriz.
    -M.Ö 100 - M.S. 300 arası Roma paganlık diyebiliriz
    - ve son olarak Roma dan önceki bu topraklarda yaşanan dinler var yunan tanrıları, sümer inançları.

    şimdi kardeşim sen yukarıda sıraladığım tarihlerden islam dışında olanda doğsaydın büyük ihtimalle o zamanki toplum dinine mensup olacaktın ve bu da islama göre senin cehenneme gideceğin anlamına geliyor. şuanda islama inanman da diğerlerine göre inkarcı yapıp cehennemlik yapıyor seni. yani anlıyacağın hertürlü giriyor sana. gelip bana burda maval okuyorsun anca. yarın bin yıl sonra bu topraklarda başka bir inanç hakim olsa gelip onu savunacaksın. çünkü neden topluma uymak seni rahatlatıyor seni mutlu ediyor. bakıyorsun annen baban kardeşlerin amcaların dayıların herkes müslüman sende müslümansın ve inandığın şeyin doğru olduğuna inanıyorsun. Sana doğduğundan beri öğretilen şeyin doğru olduğunu mu sanıyorsun?

  13. 5
    Bana giren çıkandan sana ne?
  14. 4
    Bir kere islam'ın çizdiği korku tüneli doğru değil.

    Hristiyanlık -özet geçiyorum, tek tek açarsak zaten okumayacaksın- der ki azrail canını alacak, hüküm gününe dek araf'ta bekleyeceksin, yargı zamanı gelince evli evine köylü köyüne... Artık cennet mi olur cehennem mi, onu bilemem.

    Yok kör olacan, yok bir melek dövecek, öbürü s.kecek, asıp kesecekler vs...

    Zaten savunduğun inanç sistemi frontal lob hastası bir şizofrenin safsataları, bir de bunun üzerine korku dolu varyasyonlar ekliyorsun.

    Tanrı'nın kudreti korkuyla değil sevgiyle paylaşılır. Korkuyla teslim olan ilk fırsatta kaçar. Seven gönül kul da olur, köle de...

    "Dünyada sıkıntınız olacak ama cesur olun, ben dünyayı yendim." yuhanna 16-33
  15. 3
    inananların başına geleceklerle aynı şeylerdir. ikisinede pamuk tıkıcaklar, kaçış yok.
  16. 2
    (bkz: meleklerden dayak yemek)

    -şş sen hayırdır niye inanmıyon la?
    +abi ne bileyim, ah, vurmasana ya!
    -inansana olum gavur musun sen hayırdır?
    +özür dilerim abi gözünü seveyim vurma ühüh...
  17. 1
    1-iblis ile dost olurlar
    -''kim, rahmân’ın zikri’ni görmezlikten gelirse, biz onun başına bir şeytan sararız. artık o, onun ayrılmaz dostudur.''_zuhruf36.ayet

    2-ölürken meleklerden dayak yiyecekler
    -''melekler, onların yüzlerine ve sırtlarına vurarak canlarını alırken hâlleri nasıl olacak?''_muhammed27.ayet
    -''melekler, inkar edenlerin yüzlerine ve artlarına vura vura ve “haydi tadın yangın azabını” diyerek canlarını alırken bir görseydin.''_enfal50.ayet

    3-kör olarak dirilecekler
    -''yâ rabbi der, beni neden kör haşrettin, halbuki ben görüyordum.''_taha125.ayet
    -''allah, “evet, öyle. âyetlerimiz sana geldi de sen onları unuttun. aynı şekilde bugün de sen unutuluyorsun” der.''_taha126.ayet

    4-gerçeği görüp dünyaya geri dönmek isteyecekler
    -''suçlular, rablerinin huzurunda boyunlarını büküp, “rabbimiz! (gerçeği) gördük ve işittik. artık şimdi bizi (dünyaya) döndür ki, salih amel işleyelim. biz artık kesin olarak inanmaktayız” dedikleri vakit, (onları) bir görsen!''_secde12.ayet