kayıt

caner erkin'in inter'e transferi

  1. 1
    sezon sonu gerçekleşebilecek olandır. sözleşmesi bitiyormuş ve inter çok hevesli bu transfer için.

    www.milliyet.com.tr/...
  2. 2
    fener bu işten para kazanmayacaksa -sözleşme bitiyormuş- hayırlı bir olay değil. hasan ali filan idare eder ama fenerin bekleri kurtarıyor takımın hücumunu. büyük kayıp olur ama orta sahanın hücum yönü geliştirilebilirse dengelenebilir durum.
  3. 3
    gerçekleşmeyecek olandır.

    inter'in önerdiği senelik ücret vergiler düşünce neredeyse fenerbaçe'den aldığının yarısıdır. Bu yaştan sonra da avrupada kariyer yapamayacağını varsayarsak fenerbahçe'den gitmeyecektir.

    yaşını göz önünde bulundurursak yüksek performans göstereceği yıllar maksimum 4 ila 6 yıl arasındadır. bu zamanı fenerbahçe'de geçirirse, hem kulübün simge bir futbolcusu haline gelir hem de avrupada kazanacağının iki katını kazanmış olur.
  4. 4
    caner'in her türk futbolcu gibi avrupa'da oynama isteği var.inter ise simeone ile anlaştı ve de yeniden yapılanmaya gidecek, alex telles'i transfer bedelinden dolayı istemiyorlar, eğer simeone caner'i isterse sezon sonu caner fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayacak.

    kaynak : (bkz: la gazzetta dello sport)
  5. 5
    twitter.com/...
  6. 6
    (bkz: caner bitmiş)
  7. 7
    (bkz: caner erkin ve inter evliliği bitti)

    gelecekten haber baskısı şimdiden bakın.
  8. 8
    (bkz: asena'nın caner'i twitter'da takibe alması)
  9. 9
    inter'in, hem fenerbahçe'nin etkili bir oyuncusunu alarak, hem de galatasaray'ın alex telles'i inter'e iteleme şansını elinden alarak hem fenerbahçe'ye hem galatasaray'a darbe vurduğu transfer.