kayıt

ailevi sorunlarını iş yerine yansıtan insan

  1. 1
    iş yerindeki sorunları da ailesine, evine yansıtır.
  2. 2
    Bu benim ofiste arkadaşlarımdan biri. Sevgilisiyle kavga mı etti herkese karşı öfkeli, annesiyle bir sorunu mu var herkese karşı sinirli. Bu tarz insanlara asla prim vermem ve mesafemi de korurum. Herkesin zaman zaman sorunları olabilir ben nasıl sessizliğimi koruyup, kimseye yansıtmamaya çalışıyorsam sen de böyle yapacaksın arkadaş.
  3. 3
    bizim işyerinde var böyle abimiz. her daim öfkeli her daim patlamaya hazır. uzak durmak gerek
  4. 4
    insanın sorunlarını bir yerden bir yere taşıması doğaldır, gerçeğini aklımıza getirir bu kişi. kendi ailemizden, evimizden kurtulmak için işe gitmeyi, sokağa çıkmayı tercih edebiliriz ama yetmez bu. kafamızın içindekiler bir biçimde varlıklarını sürdürür. kendimizi istemediğimiz işlerden, ilişkilerden arındırmanın yollarını aramalıyız. yoksa...
  5. 5
    özeli olmayan insandır.

    aile de olan ailede kalır amk.
  6. 6
    Yapmaması gereken bir şeyi yapıyordur. Ailevi sorunlarını işine yansıtması orada da mutsuz olacağı anlamına geliyor çünkü. Annem neredeyse her gün bana hakaret ediyor. Moralimi yerle bir ediyor ama okula gittiğim andan itibaren hiçbir şeyim kalmıyor. Arkadaşlarımla konuşuyorum, gülüyorum, eğleniyorum ve her dakikasından keyif alıyorum o anların. Aklıma ne ev ne de annem gelmiyor. Tabi burada arkadaş çevresinin önemi büyük. Bana evi unutturuyorlar ama olay bende bitiyor. Kendimi eve odaklayıp evi düşünürsem ve yaşadığım andan kopup geçmişe taşınırsam elbette üzülürüm. Ben ise akışına bırakıyorum her şeyi. Sonra bir bakıyorum hayat her şeye rağmen güzel.
  7. 7
    insanın sorunlarını onun modundan ve kişiliğinden ayrı tutamayız,ayrı düşünemeyiz fakat önemli bir nokta var ki kendisi can alıcıdır profesyonellik.işine mesleğine saygılı bir insan profesyonel olmalı karşısındakileri kötü etkileyecek davranışlarda bulunmamalı hele de bunun sebebi karşısındakilerle alakası olmayan kişisel problemlerse.
  8. 8
    gece karısı vermemiş okul müdürü gibi davranmak.
    vermek ne yaaa?
    bizim aramızda böyle oluyor bu muhabbet. evet ayıplayabilirsiniz.
  9. 9
    Böyle birisiyle metrobüste karşılaşmıştım.
    Sabah herkesin işe gittiği saatte iki adam metrobüste tartışmaya başlamıştı. Şöför metrobüsü durdurdu ayağa kalktı ve ''evde karınızdan fırça yiyorsunuz sinirinizi burda kusuyorsunuz'' dedi. Adamlardan çıt çıkmamıştı.