kayıt

How To Be Single

  1. 1
    Bekar olmanın bir doğru yolu var, bir yanlış yolu ve bir de… Alice var. Ve Robin. Lucy. Meg. Tom. Ken. David. Josh. Ve George. New York şehri; ister aşk bağlantısı, ister bir macera ister ikisinin arasında bir şey olsun, doğru eşleşmeyi arayan eğlence peşinde çok sayıda insanla doludur. Ve gece geç saatte buluşmalar, kışkırtıcı cep mesajları ve bir gecelik ilişkiler arasında bir yerde, tüm bu bekarların ortak yönü, aşkın tanımının sürekli evrim geçirdiği bir dünyada nasıl bekar olunacağını —ve nasıl dehşet eğlenileceğini— öğrenmeye duydukları ihtiyaçtır. Asla uyumayan şehirde birileriyle geceyi geçirmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
    “How to Be Single/Bekar Yaşam Kılavuzu”nun başrollerinde Dakota Johnson (“Fifty Shades of Grey”), Rebel Wilson (“Pitch Perfect”), Damon Wayans Jr. (“Let’s Be Cops”), Anders Holm (“Neighbors”, “The Intern”), Alison Brie (“Get Hard”), Nicholas Braun (“The Perks of Being a Wallflower”), Jake Lacy (HBO yapımı “Girls”), Jason Mantzoukas (“Neighbors”, TV dizisi “The League”) ve Leslie Mann (“This is 40”) yer alıyor.
    Christian Ditter’ın (“Love, Rosie”, “The Crocodiles”) yönettiği bu komedi filminin senaryosu Abby Kohn, Marc Silverstein (“The Vow”, “He’s Just Not That Into You”) ve Dana Fox’a (“Couples Retreat”, “What Happens in Vegas”); senaryo hikayesi Kohn ve Silverstein’e ait. Liz Tucillo (TV dizisi “Sex & the City”, He’s Just Not That Into You) imzalı kitaba dayanan filmin yapımcılığını John Rickard ve Dana Fox, yönetici yapımcılığını ise Marcus Viscidi, Richard Brener, Michael Disco, Dave Neustadter, Michele Weiss, Drew Barrymore ve Nancy Juvonen gerçekleştirdi.
    Ditters’ın kamera arkası ekibi, sık sık birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni Christian Rein ve yapım tasarımcısı Steve Saklad’in (“Juno”, “Up in the Air”) yanı sıra, kurgu ustası Tia Nolan (“Friends with Benefits”), kostüm tasarımcısı Leah Katznelson (“Enough Said”, “21 Jump Street”) ve besteci Fil Eisler’dan (TV yapımı “Empire”) oluşuyor.
    New Line Cinema ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures; Flower Films işbirliğiyle, bir Wrigley Pictures yapımı olan “How to Be Single/Bekar Yaşam Kılavuzu”nu sunar. Filmin dünya çapındaki sinemalara dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek.
  2. 2
    bekar olmanın bir doğru yolu var, bir yanlış yolu ve bir de… alice var. ve robin. lucy. meg. tom. ken. david. josh. ve george. new york şehri, ister aşk bağlantısı, ister bir macera ister ikisinin arasında bir şey olsun, doğru eşleşmeyi arayan eğlence peşinde çok sayıda insanla doludur. ve gece geç saatte buluşmalar, kışkırtıcı cep mesajları ve bir gecelik ilişkiler arasında bir yerde, tüm bu bekarların ortak yönü, aşkın tanımının sürekli evrim geçirdiği bir dünyada nasıl bekar olunacağını —ve nasıl dehşet eğlenileceğini— öğrenmeye duydukları ihtiyaçtır. asla uyumayan şehirde birileriyle geceyi geçirmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

    eğer bekar olarak eğlenmiyorsan,
    bunu doğru yapmıyorsun demektir.

    new york şehrinde bekar olmak nasıldır? ya da londra’da, los angeles’ta, münih’te, miami’de ya da arada bir yerde? bu günlerde, gerek büyük gerek küçük şehirlerde, kızlar gecesi, bekarlar barı, online randevu ve apps üzerinden —romantizmin olmadığı— bir gecelik ilişkiler yaşanan gece hayatı tavan yapmış durumda. günümüz bekarları illa bay veya bayan doğru’yu aramıyorlar, ya da hüzünlerini bekar evlerinde yasa boğularak geçirmiyorlar. how to be single/bekar yaşam kılavuzu” tüm bu insanların bekar yaşam tarzını nasıl akla hayale gelmeyecek çılgınlıklarla sonuna kadar yaşadıklarını anlatan bir komedi.

    ayrılmak berbat bir şey, ama biliyor musun daha kötüsü ne?
    new york’ta bir geceyi ziyan etmek.
  3. 3
    Hiç komik olmayan film.

    Karakterler fazla zorlama, olaylar oturmamış.

    -- spoiler --

    Ve kız sonunda lezbiyen çıkıyor galiba.

    -- spoiler --
    • nfkfkgklfl hayır o bölüm şakaydı, lezbiyen değil..
    • yok sonunda gülümseyerek geriye bakıyor ya. bence o bir kız. :D:Dd..dD
  4. 4
    her yıl çoğu sadece kadınlar için çıkan romantik komedi filmlerinin 2016 için olanı budur.

    düzenli ilişkiyi isteyerek bitiriyorsun, nefes almam gerek diyerek gaza geliyorsun, bekar olmak istiyorsun. işler beklediğin gibi gitmiyor ve ayrıldığın kişiye geri dönmek istediğinde bu da olmuyor. duygusal yan olduğu için ilk başta biraz drama gibi ama çevrende bekar nasıl yaşanılacağını bilen insanlar olunca alışıyorsun. sonra her gece farklı ilişkiler ve fuck buddy kavramı ortaya atılıyor hem de bekarken hayallerinizi gerçekleştirmeye zaman buluyorsunuz fikri ile birlikte. filmin ana teması bu. çoğu şeyi ise duygusal yönden ele almış, tamamen kadın bakış açısıyla anlatılıyor yani erkek erkeğe izleseniz eğlenmeyebilirsiniz.
    -- spoiler --
    sonu güzel bitmedi, tüm bekar yaşam kılavuzuna rağmen biriyle yine ilişkiye başlar diye düşünüyordum çünkü mutlu son anlayışımız yüzyıllardır bu. kız tek başına ve mutlu bir şekilde bitince film biraz garip, belki devam filmi çıkar diye düşündüm. hala düşünüyorum.
    -- spoiler --
  5. 5
    izleyip gaza gelip sevgilinizden ayrılıyonuz. valla 2 arkadaşım öyle yaptıydı.
  6. 6
    izleyip gaza gelip yalnız tatile çıkmayın sıkılırsınız. romantik komedi filmler iyidir, hoştur ama yine de realite ile karıştırmamak gerek.
  7. 7
    izleyip gaza gelip kendinizi birşey sanıyorsunuz yapmayın!
  8. 8
    İzlemeyip, gaza gelmiyorsunuz. Erkek adam böyle film mi izler amk.