kayıt

karşısındakini küçümseyen insan

  1. 1
    eleştirmek ile küçümsemenin arasında ki farkı bilmeyen yazar veya insan tipi bazı bazı sol frame de yeşillenirler allah ıslah etsin içine biraz daha insan sevgisi koysun diyorum.

    insan bunu öfkeli veya kızgın olduğunda yapabilir sonuçta insandır fakat sürekli de olmuyor be kardeşim sürekli birilerini aşağılamak iyimi hissettiriyor anlamıyorum. görüyorum sanat üstünden bile insanlar küçümseniyor, yani ben o kefeye girmesem de küçümsenen insanın açısından bakıyorum çok acımasızca geliyor.

    bence böyle davranmak biraz ego tatmini oluyor sorunu biraz kendimizde aramalıyız sürekli böyle söylemlerde bulunuyorsak, eminim bir yerlerde öz güven problemi çıkacaktır. hallolmayacak bir sorun mu bu bilemiyorum.

    daha çok sonuç odaklı olmalı, insanlara fazla takılmamalı, karşıdaki kişinin iyi yanlarını görmeye çalışmalı zannımca.

    şimdi allah dedim diye laf ederler inancım böyle kardeş napcaksın işte, dur söyleyeyim saygı duyacaksın
  2. 2
    (bkz: klavyesi olan yazıyor alın bunları)
  3. 3
    birde bunun moderator olan modelleri var, onun istedigini yazacaksin, eger yazdigini begenmezse tenezzul edip cevap vermez, nasil olsa elinin altinda sil butonu var entrini siler gecer, ego tavan yapmis, ceza filan veriyor sanirsin facebook'un ceo'su... diger yalayici yazarlar cikar '' ben bir art niyet gormedigigim yhaaa'' diye destek verir, diktayi bir dil darbesiyle yalar gecer. onlari gorunce aklima sabah ve yeni akit gazetesi gelir.
    (bkz: liseli moderator istemiyoruz )
  4. 4
    hacettepe üniversitesinde akademisyen olması muhtemeldir.
    (bkz: based on a true story)
  5. 5
    şimdi ben bunu neden yazdım? niçin yazdım? nasıl yazdım? bunu izaha gerek yok, gördünüz klavyem vardı yazdım. ama yazmamışta olabilirim. yazmışsam yazmışımdır, yazmamışsam yazmamışımdır. görünen köy uzakta değildir. bunu yazdıkta sonradan yazmadık mı dedik? bunlar bir takım uydurma laflardır. sahi ya ben bunu neden yazdım? kim yazdırdı ulan bana bunu?
  6. 6
    iş yerinde ilk haftam da lise mezunu muhasebeci kız microsoft office programlarını iyi bilmiyorum diye küçümsemişti beni. Ben de ünv. mezunu olmamla dil bilmemle yurt dışında bulunmamla övünüp durmuştum. Karşılıklı bir küçümsemece yaşamıştık bir süre. Vay be ne günlerdi.
  7. 7
    özgüven eksikliği olan bireyin yaptığı harekettir insanda kafasını duvara sürtme isteği uyandırır.. hiç değilse bende uyandırıyor
  8. 8
    Küçüktür..