kayıt

uykunun zaman kaybı olduğunu söyleyen insan

  1. 22
    dahi olmayıp da az uyku düzenini uygulamaya çalışan ve kendini buna inandırıp uyku zaman kaybıdır diyenlerin çoğunda mutlaka bir kompleks vardır. eşelense tamamında bile çıkabilir. az uykulu hayat düzeni, dahilerde görülen bir durumdur. da vinci, tesla, einstein gibi dahiler ister istemez böyledir. yaratılışları, beyinsel özellikleri bunu kendiliğinden yapar ve her birinin rejimi de farklıdır. kimi sık aralıklarla 15'er dakika uyur kimi daha uzun aralıklarla 2'şer saat uyur. hepsi kendine özgüdür. dahi özellikleri göstermeyen bir beyin, hele hele şekillenmesini tamamladığı yetişkinlik çağlarında böyle bir düzene uydurulmaya zorlanırsa kafayı yer. denemesi bedava. mankurt gibi dolaşırsınız ortada.

    sanki az uyuyorlar da uykudan çaldıkları zamanlarda atomu parçalıyorlar. hayır yok böyle bir şey. sadece sosyal medyada daha fazla sürtüyorlar. hepsi bu.
  2. 21
    Çaya şeker atmayan biriyle evlenir, mutlu mesut yaşarlar.
    Normalde entry bitti, 70i doldurmak için bu satırı girdim
  3. 20
    Maldır.
    Kendi kendine ben zekiyim, zamanımı güzel değerlendiriyorum tribine girmiştir. Erken uyanıp 7 saat mobil pubg oynuyordur.
  4. 19
    kendince haklI olabilir ama benim sahsi gorusum guzel bir zaman kaybI oldugu yonunde. kendinle bas basa kaldIgIn ruya alemine dalacagIn harika anlardan biri. bu kadar methettikten sonra sanIrIm yatsın bu dünya diyip sIzmama az kaldI...
  5. 18
    onedio'da zeki insanların ortak özelliklerinde uykusuzluğu görmüştür.
    Uyurken beyin bir çok hormonu daha düzgün salgılar.
  6. 17
    hayat yaşamak için çok kısa ve yeterince güzelken ve 4 saatlik uyku bir insana yeterken neden kendimizi kandırıp daha fazlasına ihtiyacımız olduğuna kendimizi inandırmaya çalışıyoruz?
  7. 16
    Günde 16 saat uyuyan insanlar da olduğu için haklı bi söylem. Ben 5buçuk 6 gibi yatarım öğlen uyanırım tekrar depresyona girerim. Çünkü hiçbir depresyon uykuya hazır değildir. Pis bölücü uyku!
  8. 15
    Sanki uyumadıklarında atom parçalıyorlar. Alt tarafı sosyal medyada takılıyorsunuz. Hayır nedir yani?
  9. 14
    Mal insandır. Asıl zaman kaybı uyku dışındaki geçen süredir.
  10. 13
    Uyku sırasında salgılanan melatonin kanserli hücreleri öldürdüğünden bihaberdir.
  11. 12
    günlük hayatında sürekli olarak meşgalesi olan insandır. o yoğun tempoda uyumak yerine başka başka işler daha halledebileceğini düşünür.
  12. 11
    haklılık payı veya doğruluğu üzerine hiç düşünmediğim iddiadır. ama ben de bilincimin açık olmasını isteyen tayfadanım. ne kadar uyanık olursan o kadar iyi. bu işin bir matematiği var. süremiz çok kısıtlı.
  13. 10
    haklılık payı olan insandır.
    lakin vücudun belirli süre kendini dinlendirmeye ihtiyacı var. hele ki beden gücünün fazla kullanıldığı işlerde çalışan insanların uykuyu zaman kaybı olarak görmesi beklenemez.
  14. 9
    Şimdi söylemesi kolay, sabah 7' de kalkınca görücem ben uykuyu sevmiyorumları
  15. 8
    doğru söylüyordur. geri dönüşü olmayan bir kaynaktır zaman ve bu insan da olabildiğince maksimum derecede fayda sağlamaya çalışıyordur. uyanıkken atomu mu parçalıyorsun mantığıyla bakılması son derece yanlıştır çünkü birey toplumdan önce gelir. bunu diyen ve uygulayan insanın topluma veya başka herhangi birine fayda sağlamasına gerek yok. kendini mutlu etmek için küçücük de olsa bir şey yapması yeterlidir. kanımca daha az uyuyan insan her zaman daha çok yaşayan insandır.
  16. 7
    temkinli yaklaşılması gereken bir durumdur.

    tanıdığım ve çok sevdiğim bir abim, günde iki veya üç saat uyurdu.geceleri de çalışırdı.bilmiyorum belki maddi olanaksızlıktan yalan söylerdi ama beni çalışmayı sevdiğine ve bir insana sadece tatlı uykunun yettiğine inandırdı.
  17. 6
    benim bu. ama ne iş adamıyım ne de bilim adamı. zaman kaybından ziyade, sevmiyorum uyumayı. zaten genelde okula da uykusuz giderim, önemli bir işim olduğunda da genelde uykusuz olurum. kasıyor beni abi, uyku düzeni filan.
  18. 5
    Road runner gibi koşan insandır. Bir gün maziye bakacaktır elemli.

    Kanımca kaybolmaya yüz tutmuş gölgesi ve oluşan gölgesi ile iyi bir sohbet etmelidir. Yarına olan hırsı beni şaşırtmaktadır.
  19. 4
    yapacak işleri bi türlü bitmeyen, 24 saatin yetmediği insandır. mal ya da akıllı değildir. uykunun zaman kaybı olduğunu düşünme sıklığı yapılacak işlerin çokluğuyla doğru orantılı artar sadece o kadar. işler bittikten sonra da uykuymuş, zamanmış umru olmaz.
  20. 3
    akıllı insandır...

    ben günde 4-5 saat uyuyorum dışarıda bir olayım yoksa yaklaşık olarak 10*12 saati bilgisayar başında çalışarak geçiriyorum ve minimum 100 lirayı cebe atıyorum, kim kime durduk yerde bu kadar para verir ? vermez.. uykusuz kalıyorum ama belirli bir süre sonrasında uykunun olmadığını anlıyorsun, keşke hiç uyumasam da hiç bir şey kaçırmasam.
  21. 2
    haklı insandır. 3 saatten fazla uyuyan orospu çocuğudur. 4. saatte ananızı sikmedikleri ne malum?
  22. 1
    mal insandır. sanki uyumadığı zaman dünyayı kurtarıyormuş gibi, aklınca iş adamı/kadını olmuş tipler yapar bunu. bilmiş bilmiş ben 4 saat uyuyorum, 5 saat oldu mu belim ağrıyor, fazla geliyor. mal! az uyumaktan ağrıyordur o belin.
    ha öyle bile olsa, keşke her zaman kaybı böyle olsa. ayrıca sokayım kayba.