kayıt

Türk kızlarının inanılmaz kezban oluşu

  1. 14
    türk kızları inanılmaz kezban. bunu kim neden söylüyor? ağzından çıkan iki laftan biri küfür olan, bir oturuşta üç çeyrek kokoreçi çeperleri adam akıllı yağ bağlamış midesine gömen, diş fırçası ile tanışıklığı olmadığı için sararmış hatta yer yer kahverengiye dönmüş dişlere sahip, burun kılları sakalı bıyığıyla bir olmuş, saçları harmanyerinden hallice, giyim tarzı altı kaval üstü şişhane formunda, gözünün biri kalk gidelim derken öbürü bok yeme otur diyen yurdum dallaması aynaya bakmadan çapını dikkate almadan tespit kasmıyor mu? resmen tüylerim diken diken oluyor. böylelerine cevap vermeyi dahi kerih buluyorum. ilaveten at sahibine göre kişner. o kezban diye aklınca eziklediğin kızın yerinde sen olsan kendinle çıkar mıydın hiç zannetmiyorum dombilican. olayın altını kurcalasak muhtemelen kedi-ciğer misali bir enstantane çıkacak. yiğido birine yazılmış ve tersyüz edilmiştir. sonra gelip ortamlarda tirk kizliri ininilmiz kizbin diye dolanması normaldir. bunları yaw he he deyip en yakın sağlık kurumuna yönlendirmek vatandaşlık borcudur.
  2. 13
    benim o :) kezban sevmeyen uzak dursun !
  3. 12
    yüz vermeyince yapıştır kezban damgasını çok kolay dimi?
    bir de açıklama yapmışlar satırlarca. bir kız ilgine karşılık vermeyince neden kezban diyorsun?
  4. 11
    Toplum baskisi ve aile faktöru yüzünden hayatin bir cok zevkini tadamamiş kizlardir. Komsu duyarsa babam duyarsa bana kaşar derlerse diye korkar. Haklidirda zira seni digerini öbürünü instagramdan kabul etse bi süre sonra kaşar ve orospu diyeceksiniz. Kezban dedigimiz kizlar aslinda felaket abazandir. Eğer onu bi yerden yakalayip korkusunu yenmesini saglarsaniz bakireligi siktir edip kendisini orospuyu siker gibi sikmenizi isteyecektir cünkü patlayacaktir.

    Son olarakta mahallede 24 yasina gelip korkudan porno izlememis gercek bi sik e dokunmamis bir kiz elbette korkar. Korkmasinin sebeplerinden biride hayatinda orospudan baskasini sikememiş olan abazan erkeklerin hayvansi sekilde kiza yavsamalaridir.

    Istisna olarak abazanlarin fazla ilgidinden dolayi götü kalkmis olan bazi kizlar sakso dahil begendigi erkeklere muamele çeker ama siktirmez kendini... cunku kezbanlik kanina islemistir ve aile ve toplum baskisindan bakire olmasi gerektigini dusunur hep. Ben yarrak emerim ama bakire olursam namusluyum diye dusunur. Asil kezbanlik budur...
  5. 10
    1- geçerli bir durum değildir, ufak bir çevreye özgüdür. türk kızı filan diye genellemek mümkün değil. ne alakası var?

    2- böyle hatunları yatağa atayım diye maymun gibi yüz takla atmayıp gururunu korusa erkek belki böyle boş bir öz güven oluşmaz.

    3- kezban ne yav? boş öz güven olarak aldım ben, ne anlama geliyor bilemedim.
  6. 9
    Turk kizlarinin kezban olduguna inanmiyorum. Toplum yapisi ve mahalle baskisi geregi hayati zorlastirmaktadirlar. Ee yasanilasi memleketim de kadin olmak ta zordur zaten. Ayrica kadina damga vurmak ta cok kolaydir kolay elde edebilirsen kaşar sevip kavusamazsan o kiz zaten orospuydu pas vermiyorsa kezban. Bence siz adam olmayi deneyin biraz da.,
  7. 8
    (bkz: çok kezban hareketler bunlar) başlığında bahsi geçen tepkilerin sebep verdiği durum.
  8. 7
    (bkz: türk erkeklerinin kendilerine bakmayan her kadına kezban demesi)
  9. 6
    (bkz: www.youtube.com/...) 1 kezban 1 mahmut adında güzel bir internet dizisi bu arada tavsiye ederim.
  10. 5
    Şunun bir ayırdına varmak lazım. Kezban kızlar ve işinize gelmediği için kezban olarak nitelendirdiğiniz kızlar. Bir kız seni instagram'da takip etmedi diye sen kıza kezban diyorsan ehh sende mahmutsun o zaman.
  11. 4
    türk erkeklerinin marifetidir.

    yahu babacım her hatuna kleopatra muamelesi çek, sonra david copperfield gibi uçunca da ama bunlar kezban.

    seçici olun arkadaşlar, birazda dürüst... güzele güzel demek sevap da çirkine neden güzel diyorsun amk? göte göt deyin lan biraz.
  12. 3
    üffffff snn be slk
    söylediğiniz her şeye böyle cevap verecekleri için ve söz dağarcıklarını ancak bu kadar geliştikleri için neyin derdindesiniz dostum? eğiteceğinizi falan mı sanıyorsunuz. adı üstünde. onlar eğitilebilir ve öğretilebilir değiller.
  13. 2
    Ettiğin küfürlere katılmamak ve yanlış bulmakla beraber dediğin doğru sebebi de bence gerçek kimliğinden/ benliğinden uzaklaşma sonucu ortaya çıkan durum.
    Yabancılar uçmuyorlar doğdukları yeri ailesini maddi durumunu her şeyi kabulleniyolar en başta kendilerini tüm kusurlarıyla beraber kabul ediyolar seviyorlar. Bir diğer sıkıntıda insanların çocuk yetiştiricek olgunlukta olmadan evlenmeleri ve çocuk yapmaları.
    Yani olmadıkları gibi olmuyolar.
    Bizde Bi mesaj gönderelim
    (bkz:ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol)
  14. 1
    Dünyayı kendi etraflarında dönüyo sanan xx kromozomları mahlukatları anlatan tespit.beni bilen bilir 183 boyunda kumral trakya genciyim tipim de çok iyi olmasada at hırsızı değil belli bi mesleğimiz var geçen bi kızı takip ettim instagramda aq kaşarı ne sanıyosa kendini direk silmiş isteği lan sanki sanaldan tecavüz etcez yada kötü bişey yazcaz ya ne sanıyonuz kendinizi bak gerçekten soruyorum niye avrupalılar gibi değilde kezbanlıkta sınır tanımayan tek hücreliler gibisiniz gerçekten merak ediyorum.