kayıt

sevgili aramayan yalnız insan

  1. 39
    ne istediğini çok iyi bilen kişidir. benimdir. zira hayatta çok daha önemli ve vakit ayrılması gereken şeyler olduğuna inanırım. öte yandan beni benden ve yalnızlığımdan daha fazla mutlu edeceğine inanmadığım insanlarla aırf sevgilim olsun diye daha verimli kullanmam gereken enerjimi tüketme niyetinde değilimdir. o kişi her neredeyse ben kovsam da uzaklaşsam da onu bulmaya çabalamasam da bir şekilde karşıma çıkacaktır.
  2. 38
    müzmin bekar hayatını seven insandır. bazen imrenmiyor değilim.
  3. 37
    Ne benim ne de ben değilim. Aramıyorum çünkü haram diye bir şey var. Arıyorum çünkü acil işimi kurup kendi evime taşınmam lazım.
  4. 36
    sevginin aranarak bulunmayacağının farkındadır.
    her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyordur.
  5. 35
    Tatava dinlemek insandır. Turkiye'de ilişkiler birbirini kısıtlamadan öteye gitmediği için erken yaşta (22-23) hayatları zindana çevirmek saçma geliyor. Tabi ki kendi kafaları uyuşanlar ayrı.
  6. 34
    Ben. Kusursuz yalnızlığımı başka birinin kısıtlaması ve vasat aşk cümleleriyle kirletmesine izin veremem. Gerçek olanın ben aramadanda gelip bulacağını biliyorum....
  7. 33
    çok basit: haram olduğu için aramıyordur. hem neden ayrıca ''yalnız'' ifadesine yer verip yalnızlığımızı gözümüze sokuyorsunuz?! çoğ ayıb, teessüf ederim.
  8. 32
    Sevgili gelip onu bulsun isteyen insandır.

    Hep biz mi arayalım?
  9. 31
    Bıkmıştır, yorulmuştur. Feda ettikleri normal bir insana göre çok daha fazladır. Yanlızlığı sevmiştir. Bencilleşmiştir. Kaybedecek cok az şeyi vardır ve bu onu insanlara karşı asi kılar. Bu yüzden kimseyle o muhabbete girme gereği duymaz.

    En temelde korkar çünkü. Bir daha yaşayabileceklerinin sonucundan korkar.. iyi de olsa kötü de olsa..

    Sorumluluk ve başka bir insan için- her şeyiyle başka birine bağlanmak, acıyı da mutluluğu da beraber sırtlanmak bağlamında- var olamaz bu insanlar. Çünkü fazla kişiseldirler. Ölüm tek kişilik, aşk iki kişiliktir.
  10. 30
    ilişki yürütemeyen bir salaktır.
    güven sorunu da eklenince ne gerek var diyerek yoluna bakmıştır.
  11. 29
    Onurlu yalnızlığı tercih etmiş olandır
  12. 28
    Sevgili arıyorken olmaktan korktuğu yerdedir.
  13. 27
    Adam gibi adamdır. Sizde Bu insanlar gibi olun ortalık benim gibi insanlara kalsın.
  14. 26
    ayrandan ishal olmuştur.
  15. 25
    peynir midesini bozmuştur.
  16. 24
    ağzı yoğurttan yanmıştır.
  17. 23
    ne demişler eskiler; yalnızlığıma zalimce bir hayranlık duyuyorum. bu da böyle bir şey yalnızlık kendisinden bir parça olmuştur ve bunu koparmak istese canı yanacak koparmasa da yalnızlık onu yiyip bitirecek.

    anlayacağınız buna mecbur bırakılmış insandır.
  18. 22
    Sevgiden yana Ümidi kalmamış insandır.
  19. 21
    İnsanların sahte duygularından yorulmuştur.
  20. 20
    ya yıllardır ilişki yaşamayan buna gerek duymayan biridir ya da ilişkisi yeni bitmiş biridir. yoksa muhakkak o eksikliği hisseder.
  21. 19
    aramıyorum diyerek kendini avutan insandır.

    zaten yalnız olunca her şeyi bir şekilde kendi kendine yapmayı öğrenip tabi zevk alıyorsanız eğer sevgiliye daha doğrusu yanınızda ikinci bir kişiye yer olmadığını düşünürsünüz.. yani bunun düşünen insandın bahsi geçen insan.. kendi deneyimlerinden ve etrafında sevgilisi olan arkadaşlarından gözlemleyerek edindiği bilgilerin çoğu da sevgiliyi bir sorun olarak işaret ettiği algısına ulaşmış insandır.. tekrar kırılmaktan, uykusuz kalmaktan, ağlamaktan korkuyordur..

    ama gel gelelim bir zaman sonra da kendisini eksik hissetmeye başlar her çift gördüğünde.. keşke der yanımda benim de bir sevgilim olsa da böyle olsa vs vs hayaller kuran planlar yapan iç çekişlerin insanıdır..

    sözün özü,,aslında sevgili arayan ama bunu zaman zaman kendisine bile itiraf edemeyen insandır..
  22. 18
    vaktinde fazlasıyla aramış, aramaları sonuç vermemiş, artık makus talihine küsmüş, kaderine razı olmuş, yalnız yaşamayı öğrenmiş insandır. kimse hayata yalnız yaşamayı seçerek başlamaz. mutlaka bir geçmişi vardır.
  23. 17
    aramakla olacak iş olmadığını bilen insan olabilir. neticede futbol takımına ofansif yönü yüksek dikine kat edebilen orta saha aramıyorsunuz efendim tabii niyetiniz salt gönül eğlendirmekse işler değişir. bu kişinin de muhtemelen karşısına talipleri çıkıyordur da bolca, herhangi birine öyle yoğun hisler duymamıştır ya da geçmişinde yediği kazıkları vs düşünüyordur.
  24. 16
    Uzun, upuzun bir ilişkisi sona ermiş insan olabilir.

    Artık ilişkilere sevgili olma umuduyla başlama niyeti taşıyamayacağını bilir.

    Karşı cinsten de korkar, ona istediğini verememekten de.

    Kendisini üzmekten de korkar karşısındakini de...

    Kendi acılarını başkasının koynuna sokmayı gururuna yedirse, yine karşısındakine kıyamaz ve kendini suçlar.

    Bu duygu durumu ta ki gün gelip, kendini biriyle sevgili olmuş, sarılmış uyur halde bulana kadar devam edebilir.

    Ve zaten arayarak bulunan sevgiliden de pek bir şey olmaz gibi. Öyle değil mi?

  25. 15
    ne yalan söyleyeyim; ben istiyorum yanımda sevdiğim, beni seven bir insan olsun. yeri geldiğince saatlerce gülelim, yeri geldiğinde ise saatlerce susalım. gerçekten birlikte vakit geçirebileceğim birisi olsun hayatımda.

    ancak bu zamana kadar öğrendiğim tek bir şey var; sevgi aramakla bulunacak bir şey değil, nerede ve ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. eğer bir şekilde bulmanız gerekiyorsa onu, oluruna bırakmanız yeterli olacaktır bazı şeyleri.