kayıt

bella swan

  1. 7
    geçenlerde kendisiyle ilgili bir analize denk geldim ve hak vermemek elimde olmadı.

    boş bir kağıt gibi olduğunu, hayatını tamamen erkek arkadaşına göre şekillendirdiği yazıyordu. mesela ilk kitabı ya da ilk filmi düşünelim. okulun ilk gününde birkaç tane arkadaş ediniyor, bu arkadaşlar onu aralarına alıp kantine falan götürüyolar. o arkadaşlarıyla güzel güzel oturmak yerine edward'ı görüyor masada, ilgisi anında oraya kayıyor. edward'ı tavlayıp resmen erkek arkadaşı ilan ettikten sonra da tamamen bu arkadaşları s*ktir ediyor zaten.

    bir hobisi falan var mı allasen hep her şeyini edward yönetiyor. bella'nın kişiliği edward'ın kişiliğine evriliyor adeta. edward da zaten millattan öncelerden kalmış normalde bella onun torununun torununun torunu olcak yaşta. kalkıyor ona aşık oluyor sonra uykusunda falan izliyor çok creepy şeyler bunlar normalde.

    efendim sözün özü odur ki ben jacob'la çıksaydı karşımızda daha farklı bir bella olurdu diye düşünmekten kendimi alamıyorum şu anelizden sonra. şimdi de gidip biraz başrolde jacoble bella olan fanfic okuyam bari.
  2. 6
    Hiçbir şeyden memnun olmayan ve kan emici olma hevesiyle yanıp tutuşan 17 yaşında genç kız.

    Vampir ve alabildiğine yaşlı sevgilisiyle evlenerek gebe kalmıştır.

    Yüzlerce, binlerce genç kızımızın vampirlere inanmasına neden olmus, bu hayata heves beslememize neden olmus fakat bizi yanıltmış kişidir.
  3. 5
    filmde sevmedigim ama kitapta kendime cok benzer ozelliklerini kesfedip IsIndIgIm bir karakter. burcumuzun aynI olmasI da tuy dikti. her neyse, kristin stewart'tan ayrI dusunurseniz iyi kIz bence.
  4. 4
    (bkz: black swan)
  5. 3
    twillight serisinde kristen stewart'ın canlandırdığı karakter. genç vampir edward'a aşık olur. reneesme adında bir kız çocuğu doğurur.
  6. 2
    tam adı Isabella Marie Swan olan karakter.
  7. 1
    alacakaranlık kitabı ve filmindeki başkarakter...