kayıt

benefit

  1. 1
    ing. yarar, menfaat.
  2. 2
    sephora'larda satılan, hayvan gibi pahalı ama bunun hakkını ödeyen kozmetik markası. ürünleri hakkında ufak bir özet geçmek gerekirse;

    cilt bakımı: cildinizde belirli bir sorun (akne, kuruluk, yaşlanma belirtileri, lekeler ..) yoksa ve ciddi bir cilt bakımına ihtiyacınız yoksa kullanabilirsiniz. lakin aşırı pahalı olmasından dolayı yine de tavsiye etmiyorum.

    allıklar: (bkz: rockateur) (bkz: dallas) (bkz: dandelion) oldukça kalıcı, sürümü kolay, rengi güzel dağılan allıklardır. özellikle rockateur aşağı yukarı her makyaja gider. evladiyeliktir. ben 3 senedir kullanıyorum. (bkz: bi tane olsun benim olsun)

    bronzer: (bkz: hoola) nereden başlasam. kontür yapmayı bilmeyenler için gerçekten bir başlangıç noktası. sen git, her cilt rengine uygun bir renk bul kontür için. insan hayretlere düşüyor gerçekten. şakaklardan elmacık kemiklerinin altına oradan da çene altına adeta bir 3 çizerekten uygulanarak yüze derinlik verilebilir. evladiyeliktir.

    tintler: (bkz: benetint) (bkz: cha cha tint) dudağa ve yanağa sürülen renk veren sulardır (?) denilebilir. gerçekten inanılmaz kalıcılar. yanağa allık olarak uygularken 3 nokta yeterli. parmak uçları ya da ucu hareketli (bkz: fiber fırça) (bkz: real techniques - stippling brush) bir fırçayla dağıtılabilir. setlerden çıkan küçük boylarını 1 senede her gün sürerseniz belki bitirebilirsiniz. büyük boylarını hayatım boyunca bitirebilir miyim emin değilim.

    balmlar: (bkz: benebalm) yani bu fiyata insan süper harika bişey bekliyor. boşuna almayın bence. bi esprisi yok. (bkz: nivea cherry rulz)

    rimeller: (bkz: they're real) insana hakkaten vay amk dedirten, fiyatının hakkını veren maskara. günlük kullanım için tek kat bile fazla olabilir. iki katta gerçekten takma kirpik etkisi veren bildiğim iki rimelden biri. diğeri de (bkz: chanel - le volume de chanel). oldukça kalıcı, akmıyor. markanın diğer maskarası (bkz: roller lash) ise gerçekten kirpikleri kıvıran uzatan bir rimel. o da akmıyor, gözler altında birikme yapmıyor. ama they're real varken tutup da buna onca para vermem.

    göz bazı: (bkz: air patrol) göz farı için gerçekten başarılı bir baz. lakin muadili mevcut (bkz: the balm - put a lid on it) gratis indirimlerinde kaçırılmayacak, farı gün boyu göz kapağında tutan başarılı bir ürün kendisi. (mac paint potları kullanmış bir insan olarak bunu güvenle öneririm)

    makyaj bazları: markanın olmazsa olmazı (bkz: porefessional) gerçekten gözeneklerin görünümünü azaltan inanılmaz baz. gözenek sorunu yaşayanlar, bir kere deneyin bırakamayacaksınız. gerekirse dışarda yemeyip gidip yine alacaksınız. (bkz: that gal) aydınlatıcı bazın ise bir aydınlatmasını göremedim. onun yerine (illa aydınlatıcı sürücem ben diyosan) (bkz: what's up) stick aydınlatıcı, (bkz: the balm mary lou manizer) toz aydınlatıcı ile anlaşamayanlar için birebir. (ki ben aydınlatıcı kullanmam.) sürümü daha kolay ve daha kalıcı.

    son olarak (bkz: hello flawless kapatıcı pudra) fırçayla değil de süngerle uyguladığımda kapatıcılığını görebildiğim, göz altlarına uygulanınca birikme yapan pudra.

    durumu olmayıp okuyamanları öptüm.
  3. 3
    gözenek kapatıcısının üzerinde saygıyla eğiliyorum büyük üstad.
  4. 4
    dünya genelinde ortalama bir marka olmasına rağmen, fahiş fiyatları nedeniyle ülkemizde çok iyi sanılan kozmetik markası.