kayıt

selçuk bayraktar

  1. 1
    sümeyye erdoğan'ın müstakbel kocası. saray'ın damadı.
  2. 2
    insansız hava aracı üretmeye çalışan zat. boş adama vermezlerdi zaten.
  3. 3
    derinlemesine incelemekte fayda var diye düşünüyorum.
    öncelikle kişisel görüşüm yakışıklı bir bey olduğudur.
    ayrıca iyi eğitimli ve zeki bir adam.
    rte yaş yere yatmayacaktı elbette biricik kızı sümeyye için.

    Selçuk Bayraktar 1997 yılında Robert Kolej’den mezun oldu.
    1997-2002 yılları arasında İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine devam etti. Üniversite eğitimi esnasında University of Pennsylvania’nın GRASP laboratuvarından staj kabulü aldı. Staj kapsamında almış olduğu burs teklifiyle, yüksek lisans eğitimini 2002-2004 arasında Upenn’de sürdürdü. Aynı zamanda ödüllü akademisyen Prof. Dr. George Pappas’ın yardımcısı olarak araştırma asistanlığı görevini sürdürdü.

    Selçuk Bayraktar araştırmaları kapsamında dünyada ilk kez İHA’ların formasyon uçuşu deneyleri, hava-yer robot takımlarının koordinasyonu, uçuş kontrol ve güdüm sistemleri konularında bilimsel yayınlara konu olan çalışmalar gerçekleştirmiştir.

    MIT'TE BURSLU DOKTORA YAPTI
    Yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra Selçuk Bayraktar MIT (Massachusetts Institute of Technology)’de burslu olarak doktora teklifi almıştır. Doktora eğitimi sürecinde İnsansız Helikopter Sistemlerine agresif manevra yapma kabiliyeti kazandıracak otomatik uçuş kontrol algoritmaları alanında çalışmalar yürütmüştür. Danışman hocasının Georgia Institute of Technology’ye (Georgia Tech) transfer olmasıyla MIT’den de ikinci yüksek lisans diplomasını alarak, doktora çalışmalarına Georgia Tech’de devam etmiştir.

    İHA'LAR ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR
    Selçuk Bayraktar 2007 yılından bu yana Baykar Makina bünyesinde teknik müdürlük (CTO) görevini yürütmektedir. Baykar bünyesinde Milli ve Özgün olarak geliştirilen İnsansız Hava Aracı Sistemleri’nin aviyonik sistem mimarisi, uçuş kontrol, seyrüsefer algoritmalarının geliştirilmesi, sistem kinematiği ve dinamikleri, elektronik donanım ve gömülü yazılım geliştirme vb. konularda çalışmaktadır.

  4. 4
    Tayyip'in damadı. Yanİ kızını elbette ki böyle bi adama vericekti. Bayraktarların liyakat esaslı ekran yüzü kendisi; İşinin ehli teknik müdür. Yaptığı iyi işleri akp kanadı epey sahipleniyor maşallah. Ne akp'nin yanlışından ötürü baykar'a sataşırım ne de baykar'ın başarısını akp'ye yüklerim.

    Ne yazık ki muhalefette de baykar=akp algısı mevcut. Özgür özel gibi dangalaklar yapıyor bunu. İktidar da zaten halihazırda böyle bi algı oluşsun istiyor. ya böyle bi muhalefete karşı akp'nin çok çabalamasına gerek yok gerçekten. Durduk yere öfkelendim ya.
  5. 5
    çok kısa bir süreliğine de olsa, yanında çalıştığım mükemmel mühendis. şirketi gerçekten çocuğu gibi büyütmeye çalışan ve projelere azmini tamamen bağlayan birisi, iyi ki var.
  6. 6
    Albayrak karsiti soylucu kesmin bu aralara gazladigi diğer damat.

    Şu şartlarda iş yapıp uçak yaptı diye ovuluyor.

    Arkasında Cumhurbaşkanı Kayınpeder,
    Parada sıkıntı yok,
    Arazi devletten,
    Müşteri Devlet,
    Yabancı müşteri Ukrayna alamazsa Türkiye 200 milyon Tl yardım yapar alır,
    Sonrası kahraman ,bu ülkede bundan daha fazlasını yapacak bir sürü zeki vatan evladı var ama damat olacak t.co/...
  7. 7
    yerustundennnotlar.blogspot.com/...

    Hayatını ve Ruhunu Bir Hayale Adamak
  8. 8
    Türkiye'nin Elon Musk’ı Biraz ağır kaçsa bile bayraktar soyadı olup, en başarılı olan kişidir. Zor bu soyad ile başarılı olmak Türkiye'de.
  9. 9
    yeni sanayi bakanımız olarak parlatılıyor sanırım.
    yapmayın bence.
  10. 10
    diktatörlüklerde değişmeyen belli başlı şeylerden olan "silahlardan ve savunma sanayisinden sorumlu kişi" rolündeki adam.

    kendisine ve şirketine yapılan kıyakların haddi hesabı yok. devletin, yani senin benim vergimden kendisine nakdi yardım yapılır. yetmezmiş gibi yine vergilerimizle montajını türkiye'deki ucuz işgücü ile yaptırdığı ürünler devlet tarafından satın alınır. biz de kendisini bir halt ediyor sanarız.

    (bkz: tai)

    benzer işler için
    (bkz: general mobile)
    (bkz: vestel)
    (bkz: fatih projesi)
  11. 11
    attığı twitte ihraç edilen tek siha'yı kendilerinin yaptığını söylemiş ancak vestel'in de ihracatı var siha konusunda.
    www.star.com.tr/...
  12. 12
    İHA sihaların yaratıcısı olduğu için ülkede büyük bir kesim tarafından sanki Erdoğan'ın damadı değilmiş onu hayrına bilabedel yapıyormuş gibi savunulan bir karakter. ayrıca sosyal medyada inanılmaz fazla sayıda trolle de hükmetmektedir.
  13. 13
    erdoğan'ın en hayırlı damadı adam hiç yoksa bir meslekle bir işle meşgul iha'ya meraklı siha'ya meraklı ve cidden bu konuda başarılı modern sanatçı bi nevi.
  14. 14
    fabrikasında olan biteni 1. ağız olarak bildiğimden sempati besleyemediğim adam. çalışma koşulları olarak çin’den bile kötü bir ortam sunuyor.