kayıt

göz ağrısı

  1. 18
    Göz kuruluğuna bağlı olarak ortaya çıkabilen ağrı.
    Önce gözde batma hissi yaratıp sonra komple zonklatıyor.

    Ağlamaktan gözyaşımız kalmamıştır....
  2. 17
    dizi+onlayn eğitim derken pert oldu gözlerim bu yaşta. geçmesi için uyumam gerekiyor. gece uykum gelmiyor sabah uyanasım gelmiyor.. hayatımda düzen falan kalmadı.
    demlenmiş çay koyuyorum biraz ılıtıp iyi geliyor sabah koyarım artık.
    bir de soğuk patates iyi geliyor ama plasebodur belki de hiç araştırmadım bilimsel olarak kanıtlanmış bir verileri var mı diye.
  3. 16
    Baş ağrısıyla karıştırılabilen ağrıymış.

    Ulam yoksa 30 yıldır gözüm mü ağrıyor hep diye düşündüm bi.
  4. 15
    (bkz: online eğitimin zararları) haftanın en az 5 günü ağrıyor gözüm.
  5. 14
    erkenden mesleki deformasyona uğradığımı farketmemi sağlayan ağrıdır.
  6. 13
    kötü bir ağrı türü. sabah kalktığımda elim gözüme gitti ve nasıl olduysa artık tırnağımla korneamı çizmişim. ilk başta pek bir şey anlamadım fakat kısa bir süre sonra anlamsız bir şekilde gözüm sulanmaya başladı. burun akıntısı da eşlik etti tabii. sol gözümü çizdim fakat her iki gözümden de yaş eksik olmadı ve burnum da durmadı gitti. akşama kadar geçmesini bekledim, geçmedi. böyle olmayacak deyip acile gittim.

    nasıl başardıysam artık korneamda bir santimlik bir çizilme varmış. tedavi amaçlı bir kaç değişik damla döküp gözümdeki ağrıyı aldılar ve lens taktılar. ilaç olarak ise iki tane damla verdiler. birisi gözün iltihap kapmaması için antibiyotik damla diğeri gözü sulandırmak içinmiş.

    şimdi hem gözüm hem de kafamın sol tarafı acayip ağrıyor. kafam sanki ağırlaşmış ve uyuşmuş gibi. gözüme sürekli bir şey batıyor sanki. göz kırpmak istemiyorum. her gözümü kırptığımda fena bir ağrı oluşuyor. göz kırpmadıkça gözler sulanıyor. göz sulanmasının tek sebebi bu değildir bence, göz kendini savunmaya çalışıyor bir şekilde sanırım.

    doktorlara soru sorulmasını anlamsız bulduğum için bir şey sormadım. 3 gün sonrası için çağırdıklarına göre kısa sürede tedavi edilen bir şey sanırsam. gerçi bunları bilsem ne olacak ki? sadece kendi başıma gelmiş şeyleri bilmem bir doktor olmama yetmeyeceğine göre rahatsızlığımı öğrenmemin herhangi bir manası yok. kalkıp şimdi bir başkasına doktor kesilemem bu kadar bilgiyle. soru sormadan da tedavi için yapmam gerekenleri öğrenebiliyorum. doktorlar o kadarını söylüyor çünkü. durduk yere doktorları darlamanın bir anlamı yok.

    kronik bir hastalığım olsa işler değişir, hastalık hakkında sorular sorup yeterli bilgiye sahip olmak bir mecburiyet oluyor.
    • allah razı olsun ciğerim :)
  7. 12
    Beraberinde görme kaybı da varsa, hemen bir bilene başvurulmalı, derler işin uzmanları.
  8. 11
    Felaket felaket bu nası bi felaket felaket. Acısı öyle bir vuruyor ki etrafımı göremiyorum bile...
  9. 10
    uzunca bir süredir yaşadığım durum
  10. 9
    Göz numarası arttıkça başa gelendir. Özellikle buna rağmen gözlük kullanmıyorsanız. Ben değil bir arkadaş.
  11. 8
    kontakt lens kullanımımın 2. yılında başıma gelmeye başlayandır. üstteki yazar güzelce demiş doktora gidin diye. evet gidin. okulumdan bir arkadaşımın korneası çizilmiş. ameliyat olacak. lens temizliğine çok dikkat etmek gerek.
  12. 7
    Göz umursamazlığa gelmez. Göz doktoru dahi çoğu zaman bakmadan nedenini anlayamaz. Doktora gidin efendim
  13. 6
    Sinüzit belirtisidir aynı zamanda.
  14. 5
    sevilen değer verilen anlamında da kullanılan kalıp.
  15. 4
    İnsana neredeyse kör gibi hissettiren derinlerden gelen ağrıdır. Benimki alerjiden ötürü bu hale geliyor sonra da birkaç gün kör olmuşum gibi davranıyorum.
    Allah kimseye vermesin.
  16. 3
    doktora neden gitmiyorsun
  17. 2
    3 gündür çektiğim ağrı. anlam veremiyorum.
  18. 1
    * *)))

    en dayanılmaz ağrıdır. diş ağrısı yanında hafif kalan ağrıdır. allah kimseye yaşatmasın. *