kayıt

irem derici

  1. 1
    o ses türkiye çıkışlı şarkıcı. sağlam bir çıkış yapamamış sanırım; adı pek sık çalınmıyor kulağa.
  2. 2
    son dönemde müzik piyasasını silip süpüren hatun, burnuyla kötü bir izlenim vermesine rağmen muhteşem şarkıları vardır.
  3. 3
    geçtiğimiz gün bir radyo programına konuk olan sanatçıdır.

    yalnız ön yargıyla yaklaşmamak lazım zira hatun inanılmaz tatlı.
  4. 4
    babasının ya da dedesinin filan deri işi yaptığını düşündüğüm şarkıcı.
  5. 5
    o ses türkiye'de o dönemin birincisinden daha çok adı anılan şarkıcı..

    sağlam çıkış yapmıştır..

  6. 6
    düşler ülkesinin gelgit akıllısı gibi bir isimle şarkı yapıp sonra da pop müziğin klasik ritmlerini kullanan isim.
  7. 7
    ciddi çıkış yapmış bir şarkıcıdır şu sıralar.
  8. 8
    2012 itibariyle ortaya çıkan ve bir anda tanınmış olan şarkıcıdır.
  9. 9
    bir türlü şarkılarını sevemediğim şarkıcı. bayıla bayıla dinleyen insanları gördükçe bi şaşkınlık oluyor malesef.
  10. 10
    İnstagramda patlican fotoğrafını "herhangi birinin malında, mülkünde vs gözü olanlara benden hediye olsun" yorumuyla paylaşan fazla doğallığı artık göze batan şarkıcı.
  11. 11
    lisede her sınıfta olan, ne güzel ne çirkin ve her erkeğin kankası olan çalışkan kız tipine sahip şarkıcı.
  12. 12
    Rıza esendemir'le evlenmiş şarkıcı. Sırf kalbimin tek sahibine şarkını söylemek için evlendahsshhdahs neyse mutluluklar.

    Haber
  13. 13
    (bkz: ses var görüntü yok) normalde anti pop bi insanım ama idare edebilecek şarkıları var bu bayanın. ''kalbimin tek sahibine'' yle çıkışı ortaya koymuştur. ses var görüntü yok dediğime bakmayın, orta karar bi sestir bu şarkıcıdaki. en azından piyasadaki hep aynı stil müzik yapan başbakan yalakaları ve kendini popi sananlardan iyidir.

    --spoiler--

    Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır.

    İlk teklisini Kasım 2012'de çıkarmıştır. " Bensiz Yapamazsın " isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır.Bensiz Yapamazsın'ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir.Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilinmektedir.

    Mayıs 2013'de 2.teklisi " Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı "nı piyasaya çıkartmıştır.Sözü ve müziği Sezen Aksu 'ya aittir. Klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak başarı sağlamıştır.

    Aynı yıl Eylül ayında "İki" adlı bir maxi single çıkartmıştır. Bu maxi single'dan önce İlk klip sözü ve müziği Hüseyin Boncuk 'a ait olan " Sevgi Olsun Taştan Olsun " isimli şarkıya çekilmiştir. Büyük kitle yaratan klip, Müyap kanalında 18 Milyon tıklanmıştır. Maxi single'ın 2.klibi " Zorun Ne Sevgilim "e gelmiştir.

    Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen"i coverlamıştır.

    15 Nisan 2014'de son teklisi " Kalbimin Tek Sahibine " piyasaya çıkmıştır. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına girmiştir.

    İrem Derici, hemen ardından 2.maxi single çalışması "Üç"ü çıkartmıştır.Çıkış şarkısı "Bir Miyiz" olarak belirlenmiştir.Bir de klip çekilmiştir.Yönetmenliğini ise Emir Khalilzadeh üstlendi. İstanbul Balatta yaklaşık 16 saatlik çekim sonucu ortaya çıkan klip tüm müzik kanalları ve internet üzerinde www.netd.com... adresinde yayınlanmaya başlanmıştır.

    "Üç"ün ikinci şarkısı "Nabza Göre Şerbet" İrem Derici'nin "Zorun Ne Sevgilim" şarkısında çalıştığı Emrah Karaduman ve Gökhan Şahin imzası taşıyor. İrem Derici bu maxi single'da bir de sürpriz yaparak ünlü Azeri türküsü "Nazende Sevgilim"i coverladı. Çok sevilen Azeri türküsünün aranjesi ise Rıza Esendemir'e ait.

    --spoiler--
  14. 14
    kendisine kaşarlı domatesli tost yapmışlığım vardır. benden önceki eleman bıçakla soğan doğrayıp bıçağı yıkamaması, domateslerde soğan kokusu bırakmama ve müdavimi olduğu cafemizden yemeyi içmeyi kesmesine sebep olmuştur.

    '' beşiktaş'ın orta yerindeyiz burası dağ başı mı yaaaaaaaa''

    önce o ayağını sandalyeden indir. anladık ünlüyüm ama içtenim havaları vermeye çalışıyorsun lakin sen gittikten sonra ayağının izi kalıyor sandalyede ve götümüz çıkıyor onu temizleyene kadar. kıçıyla ayağını aynı sandalyeye koymak nedir amk ya ?
  15. 15
    düşler ülkesinin deri montlu kadını. sonra birden ne olduysa romantik şarkıların insanı oldu. garip ya.
  16. 16
    3. sınıf şarkıcı.
  17. 17
    kimdir lan bu diye bir kez dinlediğim ve ondan gayrı, eğer olursa sadece yatak ilişkisi kurabileceğim tırt şarkıcı.
  18. 18
    i.imgur.com/...
  19. 19
    maskülen bir ablamız.
  20. 20
    Neden ve nasıl ünlü olduğunu anlamadığım ünlülerden biri.
  21. 21
    kendisine "en iyi çıkış yapan şarkıcı ödülü" vermek isteyen üniversitelerin öğrenci kulüplerine "mal" demiş twitter'da.

    www.milliyet.com.tr/...

    mal demesi sorun değil, bence haklı o konuda. bu salakların işi gücü yok diğer salaklara salakça ödüller dağıtıyorlar. üstelik de çıkalı koskoca 2.5 yıl olmasına rağmen süper starımız irem derici'ye adeta hakaret etmişler akjfasf... ulen "youtube'da rekor kıran sanatçı ödülü" verseler koşa koşa gider bu ilgi meraklısı. sen ne konuşuyon değişik!
  22. 22
    tek rakibi balıkesir'in çılgın eşekleri.
  23. 23
    gelmiş geçmiş en doğal ünlü olabilir. kadın gerçekten doğal, ne düşünüyorsa ve ne yapmak istiyorsa hemen yapıyor. güzel görüneyim, şirin görüneyim kaygısı yok. bence bu saygıdeğer bir özellik.

    biz ne yapmacık adamlar-kadınlar gördük.
  24. 24
    tıpkı şahan gibi fazla laubali ve küstah bir isim. bir aralar bir irem derici vardı dedikleri günü görmeyi çok istiyorum.
  25. 25
    her geçen gün daha fazla linç girişiminde bulunulan şarkıcı.

    haklı olarak verdiği bir tepki bile forumlarda, sözlüklerde sayfalarca hakaret işitmesine neden oldu. (verdiği tepkide yanlış kelimeler kullandı buna bende katılıyorum ama o da dan dun bir insan oluşundan kaynaklı.)

    ödül törenleriyle ilgili yaptığı eleştiriler son derece doğruydu. bunun doğru olduğunu içten içe bilenler bile linç girişiminde baş rolü oynuyor.

    kendisini dinlemem zaten tarzı bana zıt bir tarz ama insanlığıyla enerjisiyle yıllardır popçuyum diyenlerden kat ve kat daha fazla değerlidir benim için.

    bakalım bu tepkilerin sonu nereye varacak.