kayıt

blindspot

  1. 1
    martin gero'nun tarafından yaratılan suç ve gizem dizisi.

    sullivan stapleton ve jaimie alexander başrolde. şu an için 1. sezondan 11 bölümü yayınlandı.

    blog-cdn.tattoodo.com/...

    -- spoiler --

    kimliği belirsiz bir kadının çıplak bir şekilde çanta içinde peydah olmasıyla başlayan gizem soluksuz devam ediyor. jane doe yani jaime alexander'ın canlandırdığı karakterin tüm vücudu dövmelerle kaplı. bunda ne var amk diyebilirsiniz, hemen söyleyeyim. dövmeler yaşanacak olayların habercisi niteliğinde bilgiler içermekte.

    ilk başta prison break çakması gibi geldi fakat henüz olmamış olayların dövmelerde yer alması zamanda yolculuk(?) temasının da işlenebileceğini gösterdiği için baya sardı beni.

    -- spoiler --

    ilk sezonu daha bitmemişken 2. sezonun onayını aldılar. gayet sürükleyici. ve tabii ki doctor tavsiyeli diziler'e girmeye hak kazandı.
  2. 2
    1x16 malum ortamlardaki yerini alan dizi.

    sözlükte benden başka izleyen olmaması da üzmüştür.

  3. 3
    yüzlerce hatasına rağmen sevdiğim dizi. yalnız cidden koskoca fbi da operasyon yapacak 4 ajan olması durumuna bi müdahale etsinler.
  4. 4
    times meydanının ortasında bir valiz bulunur. bomba imhacı olduğunu tahmin ettiğim bi adam valizin ne olduğunu çözmek için yaklaşırken aniden valiz kıpırdanmaya başlar ve fermuarı kendiliğinden açılır. içerisinden adının Jane olduğunu sonradan öğreneceğimiz çırılçıplak ve vücudu dövmelerle kaplı bir kadın çıkar. üstelik hafızası komple silinmiş..
    bir grup ajan Jane'i vücuduna dövmeler işleyip meydana bırakanların kim olduğunu aydınlatmaya çalışırken, farkederler ki Jane'in vücudundaki her bir dövme toplumsal bir suça, cinayete falan ait. dövmelerin sırrını çözüp olayları engellemeye çalışırlar.. bilim kurgu sevmeyenler hiç başlamasın bu diziye.
  5. 5
    çok güzel dizi.
  6. 6
    başlarda güzel bulduğum ama ilerledikçe arka sokaklara bağlıyan polisiye dizisi.
  7. 7
    ilk sezon iyi de sonralari mantar. Hele bir sezon var ki kacinci sezonun ilk bolumuydu bilmiyorum. Kari bir seye dokununca vucudu gok kusagina donuyor.

    Bilim kuegunun da anasini siktiniz, eyvallah.
  8. 8
    makise kurisu sayesinde başladığım ve ilk sezonunu yarıladığım dizi.

    sarrdı, sarıyo, güzel.
  9. 9
    konudan sürekli uzaklaşan, biz nabıyoruz hacı dedirten; türk dizilerine benzemeye başlayan dizi.

    ama o kadar dizisiz kaldım ki, buna tamah ediyorum.