kayıt

Toplu Taşımada Rahatsız Olunan Şeyler

  1. 51
    (bkz: havasızlık)
    (bkz: ter kokusu)
  2. 52
    Sakız çiğnerken kendini kaybeden insanlar,kapı ağzında bekleyip milim ilerlemeyenler,inenleri beklemeden binmeye çalışan kişiler,ses tonunu ayarlayamayıp otobüs ahalisine seslenenler ve son olarak hava boşluklarını bile doldurmaya çalışan şoförler.
  3. 53
    Tehlikeli azınlıkların kendi dillerinde konuşması...
  4. 54
    (bkz: toplu taşıma)
  5. 55
    Bişeyler atıştıran insanlar. Yeme ulan ayı ağzını şapırdatıyon. Yediğin de kokuyor zaten etrafı kokuttun. Şimdi o yağlı ellerle etrafa ellicen neyse.
  6. 56
    (bkz: ter kokusu)
    (bkz: bebek zırıltısı)
    (bkz: yüksek sesle konuşan tipler)
    (bkz: mahalle karısı gibi gülen insanlar)

    kitap okurken dikkatimi dağıtan her şey diyerek özetlenebilir aslında.
  7. 57
    İkili koltukta dış tarafta oturup yer vermek için çaba sarf etmeyen insan bunlardan biridir. Rahatsız ediyorum ama diyerek rahatsız ederim bunları ki bir kalksınlar.
  8. 58
    aga toplu taşımada değilde evinin köşe takımında oturuyormuş gibi davranan insanlar.. birde birisine yer verirken başka birinin oturmaya çalışması kadın erkek farketmeksizin ağzıyla burnunun yerini değiştiresim geliyor bunların.
  9. 59
    teke gibi kokan insanlar.

    yemin ederim bunları şehrin dışında özel tek kullanımlık kimyasallarla paklanıp, temizlik
    eğitimi verip şehre öyle alınmaları lazım. sadece bu, diğerlerine bir nebze de olsa tahammül edebiliyorum ama buna asla. bi keresinde nefesimi tutmaktan gözlerim kararmıştı baygınlık geçiriyordum zor tuttular. zaten şüşkoyum.
  10. 60
    (bkz: insanlar)

    yine basitti oynat bakalım.
  11. 61
    (bkz: toplu taşıma)
  12. 62
    (bkz: kullanmak)
  13. 63
    Yanındaki kişiyle veya telefonda konuşurken sesini tüm otobüse duyuran hıyarlar. Bugün otobüste bulunan 97 kişi olarak bir kadının aşk hayatını eksiksiz olarak öğrenmiş olduk. Oysaki ilgilenen tek kişi yanındaki arkadaşıydı ama nedense ikisi de halka sesleniyormuş gibi konuşuyordu.
    Bir manyak da telefonda birine bağıra bağıra x kişisine memati tarzı racon kesişini anlatıyordu.
    Benim bunları duymaya gerçekten ihtiyacım yoktu...
  14. 64
    beni ter kokusundan çok parfüm kokusu rahatsız ediyor, ya abicim/ablacım zaten hep ter kokuyo, bir de ikisi birden gelince kafa yapıyo.
  15. 65
    Ayakta durmam başlı başına rahatsız ediyor. Sefer uzunsa dikilmek yoruyor açıkçası. Güzel yanı ise kimse yanıma oturmuyor zorunda kalmadıkça. Sanırım koca bir götüm var. Epey yer kaplıyor. Neticede özel arabam kadar rahat olmasını bekleyemem. İyidir, güzeldir. Böyle devam etsin.
  16. 66
    sinek gözlüğü takan dürzüler. arkadaş, çıkarın şunları hele karşı karşıya oturunca çok ayar oluyorum. çıkar şu pazardan 10 liraya aldığın gözlüklerini, seni tanıyan da suratına bakmaz zaten.
  17. 67
    Bağıra bağıra Kürtçe konuşulması.
  18. 68
    şoförün, insanlara saygısız davranması.
  19. 69
    Boğazını temizleyen insanlar. Balgamın tüm iniş çıkışlarına şahit olmak zorunda değil hiç kimse.
  20. 70
    kapı önünde bekleyen fakat hiç inmeyenler
    rahatsız edecek derecede yüksek sesle müzik dinleyenler
    insanlardan habersiz şekilde canlı yayın veya video çekenler
    kadınları dikizleyen alfa tipler
    bacaklarını açarak oturanlar
    ve oturmak için rugby oynayan tipler
  21. 71
    Gergin şoförler.

    Ulan tamam yaptığınız iş zor eyv. Ama bu kadar mı patlamağa hazir bomba gorünümlü olur lan bu insanlar. Çoğu da yoldaki diğer araçlara saygisızdır.
  22. 72
    (bkz: Bebek arabaları)
  23. 73
    Zorla yer almaya çalışan yaşlı tribine giren domuz gibi sağlam olan insanlar
  24. 74
    kulaklığımın takılı olduğunu bilmesine rağmen hala iletişim çabasında olan insanlar, özellikle herhangi bir muhabbet edilmez ''iyi bari müzik dinleyeyim'' dedikten sonra kulaklığı takma eylemi tamamlandıktan sonra gelen sorular rahatsız edicilikte nirvanadır benim için.
  25. 75
    minibüs şöferleri özellikle istanbuldakiler. Otobüslerde yer alan sapık görünümlü keko erkekler. Yaz aylarıda ter kokan insanlar.