kayıt

sevilen kişiye söylemek istenenler

  1. 1
    ''sevildiğini bilip de, sakın bunu kullanmaya kalkışma''
  2. 2
    (bkz: çok şanslısın)

    i.imgur.com/...
  3. 3
    "senden nefret ediyorum."
  4. 4
    yaşamak hüner değil seninle ölmek istiyorum.
  5. 5
    "seni seviyorum" çok tanıdık ama bir o kadar yabancı bir cümle. nedense ağza pek yakışmıyor ya da ters geliyor gibi, direk yüze karşı söylemek zor mu geliyor, neden mesajda/mektupta yazarken daha kolay. seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum..
  6. 6
    Seviyorum! tam tamina 100 gün oldu seni gördügümden beri 100 koca gün! hergünüm seni düsünmekle gecti ve geciyor. Rüyamdasin, arabada yanimdasin, yemek masasinda karsimdasin kisacasi heryerdesin. Bunlari eminim biliyorsun, aptal degilsin ama söyleyemiyorum. Kavusmamiza belki 7 ay var. Beni bekleyecek misin bilmiyorum. Belki de bu kadar ciddi düsündügümü bile bilmiyorsun, bilmiyorum. Ama keske 7 ay sonra bir pazar sabahi bulussak yeniden, konusmasak. Sadece yaninda olsam da yeter, ama seni görsem birkez daha! *
  7. 7
    hadi bi çay koyda içelim.
  8. 8
    eski sevgili ise;

    (bkz: Söyle buldun mu aradığın aşkı söyle )
  9. 9
    " senin toprağında bu çiçek yetişmez gülüm,
    benim toprağımda da sen solup gidersin"
    (bkz: polat alemdar)
  10. 10
    (bkz: eğer bir gün hayatıma ihtiyacın olursa gel ve al onu)
  11. 11
    uzuun uzun karşıma alıp seni konuşmak istedim bu zamana kadar. ama nasip olmadı. karşıma almaya cesaretim olmadı, bu konuşmayı hala yapmaya cesaretim yok ama bi yerden ilahi güç alıp söylemem gerek. içimde kalıp kanser edeceğine dışımda bayram etsin osuruk misali, nasıl olacağı belirsiz. belki kokulu, belki kokusuz...
    ben sana platonikten aşığım kızım...
  12. 12
    ne söylenmesi gerektiğini bilmiyorum ama ne söylenmemesi gerektiğini biliyorum.
    git demeyeceksin , net.
  13. 13
    www.facebook.com/...
  14. 14
    Seninle konuşurken Paleolitik Çağ'a dönüyorum. Av esnasında herkesin içinde düşüp rezil olmuşum da herkes bana güldü diye kendimi mağarama kilitleyip akşam yemeğinde kabileyle birlikte et yemek varken kendi başıma sebze yemek zorunda kalmışım gibi hissediyorum.hayır zoruma giden herkesin bana gülmüş olması değil. Senin orda olmadığın için bana gülememiş olman.
  15. 15
    senin ağzını burnunu kıra kıra yerim..
  16. 16
    20 yıl sonra seni babandan fidye almak için kaçırtacağım.
  17. 17
    Birilerine seni seviyorum diyesim var,
    fakat kime desem gidiyor.
    Kullanmıyorum artık bu cümleyi o yüzden.
  18. 18
    uyuyalım mı
  19. 19
    (bkz: çok güzel karısınız hanfendi)
  20. 20
    (bkz: canım adam )

    #1397176

    Bonus;

    -- spoiler için tıkla --


    "Kendin olmakla o kadar meşgulsün ki ne kadar güzel olduğuna dair hiçbir fikrin yok."

    "Çölde bir lütuf, okyanusta bir lanet."

    "Seni seviyorum...
    Seviyorum.
    Seni seviyorum ve doğru şeyleri söylemek gibi basit zevklerden kendimi mahrum etmeye pek meyilli değilim. Seni seviyorum ve sevginin boşluğa atılan bir çığlık olduğunu ve unutulmanın kaçınılmazlığını, herkesin ölüme mahkum olduğunu ve tüm çabamızın toza dönüşeceği bir günün geleceğini biliyorum ve güneşin elimizdeki tek dünyayı yutacağını da biliyorum ve seni seviyorum."

    "Bu dünyada incinip incinmeyeceğine dair tercih yapma şansın yok ancak seni kimin inciteceğini seçebilirsin. Kalbimin senin tarafından kırılması bir onurdur."

    Son olarak,

    "Çünkü Oğuz Atay'ı da okudum. Seni de tanıdım...
    Diyebilirsin ki bir insanı fotoğraflarından ve hakkındaki haberlerden ne kadar tanıyabilirsin? Haklısın belki de çok az... O zaman şöyle demeliyim... Seni az tanıyorum... Az...
    Sen de fark ettin mi? Az dediğin küçük bir kelime. Sadece A ve Z. Sadece 2 harf. Ama aralarında koca bir alfabe var. O alfabeyle yazılmış onbinlerce kelime ve yüzbinlerce cümle var. Sana söylemek isteyip de yazamadığım sözler bile o iki harfin arasında. Biri Başlangıç, diğeri son. Ama sanki birbirleri için yaratılmışlar. Yan yana gelip de birlikte okunmak için. Aralarındaki her harfi teker teker aşıp birbirlerine kavuşmuş gibiler. Senin ve benim gibi.
    Bu yüzden, belki de, az çoktan fazladır. Belki de az, hayat ve ölüm kadardır! Belki de, seni az tanıyorumi demek, seni kendimden çok biliyorum demektir. Bilmesem de öğrenmek için her şeyi yaparım demektir. Belki de az her şey demektir. Ve Belki de benim sana söyleyebileceğim tek şeydir."


    -- spoiler --
  21. 21
    youtu.be/...

    Ben bu tarikata nereden ve nasıl katılabilirim? Teşekkürler.
  22. 22
    sen iste önüne tüm yıldızları sereyim güneş yerine senin etrafında dönsün tüm yıldızlar demek isterdim. ama birini sevmiyorum seveceğim kişi de olmayınca sözde kalıyor. ne yalan söyleyeyim yalnızım.
  23. 23
    www.youtube.com/...
  24. 24
    Canım marul kafalı sevdiceğim benim gibi bir sevgilin olduğu için çok şanslısın bunu artık her gün tekrar etmeme gerek yoktur umarım.
  25. 25
    yarın olsun da hamburger yiyelim hatun! sırf onu yiyeceğim diye akşam yemeği yemedim. :/