kayıt

Ağız şapırdatarak yemek yiyen insan

  1. 1
    *
    Japonya'da ayıplanmayan insan. Zira Japonya'da yemek yerken ağız şapırdatmak yemeği yapan kişiye iltifat oluyor.
  2. 2
    görgü kurallarından haberdar olmayan iğrenç insan. yanında, yakınında oturan insanın rahatsız olabilme ihtimali nasıl aklından geçmez anlam veremiyorum.

    şapırtıyı duyduğum o an masadaki yiyecek gözümün önünden siliniyor; salyalarla birbirine iyice karışmış lokmaları çiğneyen ağız içi görüyorum. aniden masayı yere devirerek yarattığım kaos ortamını terk etme isteğiyle doluyorum.

    fakat bunun yerine her zaman yaşanan hiç şaşmaz; "ağzın kapalı yer misin, rahatsız oluyorum biraz" denir ve karşılığı daha yüksek sesle kulağın hemen yanında "şlap şlup lap lap" şeklinde gelir.
  3. 3
    ağzında bir yara olabilir. bu yüzden yiyor olabilirler.
  4. 4
    ağzının ortasına çatur çutur vurmak istediğim insan. aslında istenen;

    (bkz: ağzında diş bırakmamak)
  5. 5
    Gördüğüm yerde çenesini kıracağım insandır.Hadi yine sabırla dayanırız ama baktım benim gözümün önünde yiyiyor o zaman bıçak kemiğe dayanmıştır.
  6. 6
    Her şapırtı sesinde abimle birbirimize bakıp ya sabır deriz. Baktık ses kesilmiyor kulaklığı takarım
  7. 7
    Babam yapar sabırla dayanıyorum büyüğümdür atamdır diyerek nazikçe uyarırım ama belli yaşlardan sonra alışkanlıklar değişmiyor evlat diye karşılık verir. Yaklaşık 6-7 yıldır çekiyorum bazen bende çok kızıyorum ama kalkıp tabağımla mutfağa gidiyorum. ilk üniversitemden eve döndüğüm yıllarda sofraya bile oturamıyordum mutfakta yiyip masadakilere yedim ben deyip geçiştiriyordum, bir gün sordum gençliğinde nasıldı ben dayanamıyorum buna dedim anneme gençliğinde senden daha titizdi misafiri bile azarlardı böyle bir şey yaptığında dedi sonra anladım yaşlanmak kolay bir iş değil.
  8. 8
    Görgüsüzlüğün bir üst versiyonudur aslında ağzını şapırdatmak. Bir akşam hemşirelerle diğer doktor arkadaşlarla yemeğe çıkalım dedik, içlerinden birisi bu sekilde yemek yiyordu masayı terk etmek zorunda kaldım. Dayanamiyorum ya vuracaktim ağzına ya da kalkacaktim kalmayı tercih ettim.
  9. 9
    aaaaaaaaa şuan okuyunca bile sinir oldum. horlayan insanı da hiç sevmem ister istemez bir iticilik oluşturur bende ama sonuçta uykuda olduğu için elinde olan bir durum değil. ama bu ağız şakşakcıları öylemi lan kapa o ağzını be yavşak. cuma günü de 2 misafirim gelecek 1 tanesi fena şakşakcı yemek yerken kulaklık takarım artık
  10. 10
    karşısında sabrımın sınırlarını zorladığım insan. inandığınız hangi kutsal değer varsa onun aşkına ne olur beyler bayanlar yemek yerken bir kendinizi dinleyin, ulan ağzımı şapırdatıyor muyum acaba diye bir sorun kendinize, çok mu ses çıkartıyorum deyin ya da ulan şu lokmaları biraz daha küçültüp öyle mi atmalıyım acaba sonra bunları çiğnerken şap şup sesleri ve nefes sesleri çıkartmam olası bir hal alır deyin kendinize. hayır adamın/kadının karşısına geçip doğru düzgün ye şunu, bütün sindirim sistemini işitiyoruz da diyemiyorsun zira adam düzgünce yemek yemek ne demek onu da bilmiyor olabilir. muhtemelen farkında değil ağız şapırdattığının yoksa ben suratına ne biçim yiyorsun anasını satayım bakışı attığımda hiçbir şey olmamış gibi bakmasının açıklaması olamaz.
  11. 11
    Elimden bir kaza çıkmasın diye masadan aç kalkmama neden olan insan türü.

    Bir de bunun sakız çiğneyeni var. Yemin ederim yaşadığıma lanet ettiriyorlar o an.
  12. 12
    Şu hayatta tahammül edeceğim belki de son insandır. Ben bu ses yüzünden yıllardır babamla aynı sofraya oturmuyorum. Oturursam refleks olarak içimden küfür ediyorum veya kendimi tutamayarak masadan kalkıyorum. Böyle işlere girmektense beraber yememeye karar verdim. HAtta o yemek yerken yakınından geçmiyorum. ama gelin görün ki benim rahatsızlığım bununla kalmıyor. Bu ara ıhlayarak nefes alıp veriyor mesela. Bu sesi duydukça kendimi balkondan atasım geliyor. Ciddi anlamda yardım almam lazım bu konuda.
  13. 13
    düşüncesiz pislik seni.

    dünyanın en sinir bozucu insanıdır herhalde.
    ben uyarmamayı ve aç kalmayı tercih ediyorum. eşek kadar insana ben öğretmeyeceğim herhalde nasıl yemesi gerektiğini.
  14. 14
    iyüvrençtir
  15. 15
    ağzına kürekle vurulasıdır.

    yoo yani amaç neyki, şapırdatınca daha mı lezzetli oluyor?
  16. 16
    babaannemdir.

    yaz aylarında yanında kaldığım zamanlar benim için alarmdır o ağız şapırdatma sesi. mutfakla oturma odası birleşik olduğu için ve ben de köydeyken televizyon başında uyumayı sevdiğim için erkenden kalkıp kahvaltısını yapan babaannemin o ağız şapırdatma sesiyle uyanırım. ağzını yediğimin tontoşu ya.
  17. 17
    ağız yapısında sıkıntı yoksa kesinlikle ağızına kürekle vurulası insan.
  18. 18
    Oda arkadaşım :)
    Ağzının yayını sevdiğimin yaratığı :)
    Balçıkta yürüyor sanki p*zevenk :)
    Çene nakli yaptırdığımının çocuğu
    -piç
  19. 19
    masadan biri bunu yaparsa masayı devirmek istiyorum. nüfusun yarısı da yapıyor bunu. geçen 6 yaşındaki bir çocuk bu şekilde yemek yiyordu. nedeen ?:( küçücük çocuksun sen burnundan nefes alabiliyorsun. maalesef aileden geliyor biraz da bu alışkanlık.
    bir insandan en büyük soğuma nedenim diyebilirim. karşı cinste dikkat ettiğim ilk şeydir. eğer şapırdatıyorsa aşkımdan ölsem bile ol-maz..
  20. 20
    benim bir arkadaşım da yapıyor bunu. işte onun ben amk.
  21. 21
    şapırdatarak değil, ''şabhırdadarak'' yiyendir. çenesindeki biber çekirdeğini de bir silmesi gereken insandır, pistir. görgüsüzdür.
    • onun da amk.
    • ben onun daha da amk. alçak şerefsiz.
  22. 22
    Şu an yanımdaki insanın yaptığı eylem. Kafasına sıcak ütü basasım geliyor dayanamıyorum :((
  23. 23
    sofradan kalkma sebebi olabilen insandır. açlıktan ölsem bile o an yemekten soğuyorum resmen.
  24. 24
    Şapırdattığı ağzını iple baya bildiğin dikmek isteyebileceğiniz insandır. Sırf bu yüzden en yakın arkdaşımla yemek yiyebileceği ya da birşeyler içebileceği ortamlardan kaçıyorum. Yüzüne yüzüne küfretmişliğim var be. İrrite edici. Gözünüzü seveyim yapmayın çıldırıyoruz sonra.
  25. 25
    Buraya entry girenlerin hepsinin durumdan şikayetçi olması ama neredeyse tamamının bu olay karşısında sessiz kalması... Aslında yapılan yanlışlara, yolsuzluklara, şerefsizliklere göz yumulma sebebi de bu; tepkisiz kalmak, içinden tepki vermek.

    Konunun onla ne alakası var? Diyebilirsiniz ben de bilmiyorum bağdaştırdım işte. :9