kayıt

Üniversite mezunu kız ortaokul mezunu erkek ilişkisi

  1. 1
    *

    Olamaz. Olsa bile yürümez.

    Şimdi buraya aşırı hassas bir romantik gelecek ve aşk rerörösü yapacak.
  2. 2
    (bkz: Davul bile dengi dengine)
  3. 3
    Bendeki bu kör talihle yakın zamanda gerçekleşecek olan ilişkimdir.

    Safım ben saf, kanıyorum insanlara.
    Sevgili konusunda garsondan ötesine geçemedim.

    Aklı olan ilk heyecana kapılıp kanmasın, aynı evde yaşayıp ortak paraya dönünce iş cidden zor oluyor. Ekonomiyi de geçtim artık, kültür ve ortam farkı hadsafada.

    Gene de siz bilirsiniz....
  4. 4
    önemli olan hayat okuludur bence yoksa üniversite mezunu kızları cebinden çıkaran ortaokul mezunu erkekler de var yani hayatta.
  5. 5
    kız odtü, itü, boğaziçili falan değilse çok da şeyapmasın. üniversitelerin neredeyse hepsi lise gibi zaten.
  6. 6
    Sırılsıklam aşık olsalar dahi yürümeyecek ilişkidir. Daha yüksek maaş alan kadının yanında erkek ezilecek, gurur yapacaktır. Böylelikle aşk da bitecektir.
    • sekiz sene olacak..
    • vay be.. daim olur mutluluğunuz umarım.^^
    • sağol canıms.. daha iyisi senin olsun : )
  7. 7
    Abime üniversite bitirten durum.

    Lakin kendisi lise mezunuydu ama olsun.
  8. 8
    Olabilir. Türkiyeye baktığımızda çoğu zengin erkek, lise terk orta okul mezunu vs. Neden olmasın?
  9. 9
    Simdi eger erkek aradaki farkı kapatabilmisse gayet yürütülebilecek bir ilişkidir. Ama ortaokuldan mezun olduktan sonra kendini sığ bırakmış gelişmelere kapamışsa o haliyle kalmışsa hayalden öteye geçemeyecek ilişkidir. Zorlamayın.
  10. 10
    zor olabilir. şunun gibi diyaloglar ile karşılaşılabilir:
    - aşkım calculus 2 notalarımı gördüm mü?
    + ney? kalkiyorüs mü? daha yeni gelmiştik ama...
    - error estimating...
  11. 11
    Çevremde birisi yaptı bu evliliği. Yürüyor ama yürümüyor. Adam kendini ezik hissediyor, kadını bolca hırpalıyor, kadın alttan aldıkça adam iyice kuduruyor. Adam kendini Facebook'ta üniversite mezunu olarak tanıtıp başka kadınlarla konuşuyor. Karısı da biliyor ama bunu tartışma ya da ayrılık sebebi olarak görmüyor. Kadın mal, Adam karakter yoksunu. Zor bu işler.
  12. 12
    onlarca olasılıkla güzel yürüyen bir ilişki olabilir ancak büyük olasılıkla para ve sakso üzerinedir.
  13. 13
    erkek müteahhitse olur dediğim ilişki türü.

    lafı açılmışken, öte türlüsü de mümkündür zannımca, bir gürcü köylüsüne tutulmuşluğum vardı kısa süreli de olsa. *. ama kız benden 4 yaş büyüktü, olmadı :( hatta ilk aşkım deniz abla da benden 8 yaş büyüktü, o da olmamıştı. neyse, kültür falan hikaye gibi biraz ancak uzun süreli olması kısmında daha elit olan taraf sıkılabilir. burada da ahde vefa kavramı öne çıkıyor sanıyorum. amaan ilişki yaşayan ben miyim, züğürdün çenesi yorulsun.
  14. 14
    kültür seviyesi açısından çok büyük sıkıntılara gebe olacak olan ilişki. tersi için de aynısı geçerli. konuşurken karşılıklı muhabbetten tatmin olabilmelisin bir ilişkide. sen ona, o sana bir şeyler katabilmeli.
    sanırım sapyoseksüellik var bende. emin olamadım bak şimdi.
  15. 15
    Dikkat edilmesi gereken husus olası sosyal çevre farklılıklarıdır. Üniversite mezununun arkadaşları ile ortaokul mezununun arkadaşları hiçbir zaman anlaşamayacakşardır.
  16. 16
    olmaz olası ilişkidir.
    kendi adıma yapmam. değer verdiğim hanım kızlarımıza da yaptırmam.
    davul bile dengi dengine.

    şimdi bana romantizmle gelmeyin. hoşlanmazsın demiyorum. beğendiğinde diploma sormuyorsun ilk iş olarak tamam ama o ilişki yürümez. yürümesin de zaten. sen üniversite bitirmişsin. adam orta okulu zor bitirmiş hatta belki bitirmemiş. ne yapacaksınız beraber?

    "ay insanları sınıflandırıyor muuusssunnnn?"
    evet.

    doktor da benimle takılmıyor mesela.
  17. 17
    oğlan tarafı müteahhit falan değilse yani sağlam para kazanmıyorsa pek yürümez. malum, gözlemlerim üzere para nerede kadınlar orada.*
  18. 18
    Uzun sürmeyecek olandır.

    Bu durumun tam tersi içinde aynı şey geçerli şahsi görüşüm. Küçümsemekten değil ancak aradaki o nüans farkı hiçbir zaman geçmiyor ve atıyorum her iki taraf için hayatlarını birleştirme söz konusu olduğu vakit hep bir uyuşmazsızlık söz konusu olacak.

    Yıllar geçtikçe aradaki fark iyice açılmak ile birlikte, taraflar sırf bu sebeple birbirini suçlamaya başlayacak. Çevremde örneklerini çok defa gördüm. Öyle ki hali vakti çok yerinde aile dostumuz olan bir şahıs, 50'li yaşlarının başında gayet eğitimli/kültürlü adam, ve şu an 2. evliliğini kendinden epey küçük, vasat seviyede denecek bir kadınla yapmış bulunmakta.

    Adam kendi ağzından bizzat pişman olduğunu nedenleri ile birlikte etraflıca açıklamıştı, daha da trajikomiği şimdiki karısını eski karısı ile kıyaslıyor ve hiçbir şekilde denk olmadıklarını dile getiriyor. Şu noktada biraz başka konu da karıştı mevzuya hani ancak işin özeti her biçimde olumsuz olarak sonuçlanacak bir kısır döngüden bahsediyorum.

    Herkes dengine gitmeli, en mantıklı olan bu kesinlikle.
    • hepsini okumadım fakat belirtmek isterim ki çok güzel nüans diyorsunuz.
    • Ahaha, sağ ol kafkacığım....

      Seni tekrardan burada görmek güzel bu arada.

  19. 19
    Gayet güzel olandır. Abim lise 2 terk eşi mühendis. Kendisi boş zamanlarında kafaya bir konuyu takıp ilgili yazıları, kaynakları okuyan bir adam. Sinema, f1, tenis, futbol, uzay bilimleri, tarih temel ilgi alanları. Herhangi bir konu hakkında saatlerce hiç sıkılmadan konuşabilirsiniz. Çıkarın karşısına ülkenin en iyi Üniversitesilerinden birinde okumuş birini (hatta hadi çıtayı yükseltiyorum 2 tane diploması olsun) hiç aşağı yanı kalmadan sohbet edip, beyin fırtınası yapabilir.

    Öneri: Diploma merakınızı kenara koyup karşınızdaki insan kendisini geliştirmiş mi geliştirmemiş mi ona bakarsanız hayatınıza çok daha faydalı insanları katmış olursunuz.
    • sana seri bir şekilde katılıyorum.
  20. 20
    Aslında çok da güzel yürüyen ilişkidir. Kız kendini bir bok saymayıp erkekde de kompleks yoksa. ne olursa olsun önemli olan karşılıklı hissedilen duygular. Bitince olmuyor zaten.
  21. 21
    Bu şekilde ilişkisi olan arkadaşım bu sene evleniyor ,hatta ablası da 2 üniveriste bitirdiği halde eşi de ortaokul mezunu. Gayet mutlular da ,olunca oluyor demek ki ama bana soracak olursanız kendi kızım olsa böyle bir şeye müsaade etmezdim sanırım. Kızımı o kadar yetiştirip iyi yerlere getirdikten sonra,akademik olarak yeterli biri ile birlikte olsun isterim
  22. 22
    İlk okuduğumda kızı 23 yaşında erkeği 14 yaşında olarak algıladığım başlıktır.

    Aman üniversite mezunlarının ilişkisinden de çok bir bok mu oluyor açıktan okusun efendim
  23. 23
    Başarılı bir ilişki olma ihtimali ortaokul mezunu erkeğin kendini kişisel olarak ne kadar geliştirdiğine bağlıdır. Üniversite mezunu olan beyaz yakalı kalas çok gördüm mesela. Hatta üniversite mezunu beyaz yaka erkeklerin yüzde 90'ı yılda bir kitap bile okumayan, futboldan başka muhabbet yapamayan kalas tipler.
  24. 24
    Yürüyebilecek ilişkidir. Neden yürümesin? Yahu türkiye'de eğitim kurumları insanı ne kadar geliştiriyor ki? Kendinizi ele alın. Bugünkü birikiminizin ne kadarını okulda kazandınız? Üniversite eğitimi ne katıyor allah aşkına? Derslerde uyuyup sınav haftaları hayvan gibi ezber yapıp birkaç hafta sonra tüm bilgileri unutmak sizi ne kadar ileriye götürüyor? Üniversitede karşılaştığınız barzoları bir göz önüne getirin. Onlardan çok daha medeni, bilgili, entelektüel ortaokul mezunları var emin olun.

    Bir de şöyle bir şey var ki ülkemizde üniversiteler eğitim veremediği gibi iş sahibi de yapmıyor artık sizi. Ortalık 25 yaşında ve hiç para kazanmamış insan kaynıyor. Ben sık sık düşünüyorum şu lise ve üniversite boyunca yaptığım harcamayı bir kenara koyup bu süre boyunca ufak tefek maaş alabileceğim bir işte çalışsam şu an nasıl bir konumda olurdum diye. Büyük ihtimalle işinde uzmanlaşmış ve ciddi para kazanan bir insan olurdum. Çaba göstererek kendimi zihinsel amlamda da geliştirebilirdim. Ve "üniversite mezunu kız" tavlamak için şimdikinden çok daha avantajlı olurdum.
  25. 25
    En büyük çatışma ortamı yaratacak ilişkidir. Erkeğin gurur dedikleri ve aslında ego tatmini olan şeyin yanlış yansıtılamsıdır.
    Kültür farkı.
    Bilgi çatışması.
    Mezun olduğun öğrenim durumunun değil de insanın kendini geliştirme durumuyla arasındaki farkı farkedememe.