kayıt

netflix

  1. 26
    "her yapımında ve üstelik nerdeyse her bölümünde lgbt propagandası yapmak, gözümüze gözümüze sokmak zorunda mı?" diye düşündüğüm dijital platform. itici buluyorum. ama bazı dizilerini izlemiyor da değilim...
  2. 27
    youtu.be/...

    www.exkutupsozluk.com/...
  3. 28
    şu trend karşısında daha fazla direnemeyip daldım. house of cards son sezon olayını duyduğumdan beri hiç bulaşmak istememiştim. ama artık yapacak bir şey yok. bakalım içerik sayısı artmış mı. bir ara detaylı incelemede bulunacağım.
  4. 29
    8 gblik telefonumda bana kalan 3.5 gblik yerim boş olsaydı hiç düşünmeden indireceğim uygulama. whatsapp, instagram, snapchat ile hafızası dolan bir telefona sahip olduğum için üzgünüm. :(
  5. 30
    apple'ın satın almayı değerlendirdiğidir. netflix türkiye kullanmadığınız müddetçe gayet kullanışlı ve verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.

    1161281
  6. 31
    cannes film festivali'nde filmleri yarışamayacak olan online içerik platformu. sebebi şöyle:

    "Dünyanın en önemli film festivalleri arasında gösterilen Cannes Film Festivali geçen yıl oldukça olaylı bir şekilde başlamıştı. Ünlü online içerik platformu Netflix, 2017’de ilk kez Okja ve The Meyerowitz Stories filmleriyle Cannes’da Altın Palmiye için yarışmıştı. Ancak Netflix, filmlerini Fransa’da vizyona çıkarmayıp festivaldeki gösterimle aynı gün yayınlayınca ülkedeki sinemalar buna tepki göstermiş ve festivalin Netflix filmlerini yarışmadan çıkarmalarını istemişlerdi. Yaklaşan Cannes’la birlikte festival yönetimi bu konuya bir açıklama getirdi ve Netflix’in filmlerinin yarışma dışı kalacağını söyledi."

    kaynak

    • bu girdiyi tamamen tarafsız habercilik yaklaşımıyla girdim, netflix hakkında kör cahilim. ama mesele sinema yaklaşımı değil de netflix'in ticari tutumuymuş sanırsam.
    • ticari tutum derken netflix'in ticari kaygı gütmesini değil de, fransızlara amiyane tabirle yamuk yapmasını kastetmiştim. derhal sektörlerine sahip çıkmış onlar da.
  7. 32
    dünya genelinde 130 milyon aboneye ulaşmış.

    maşallah.
  8. 33
    Chromeda zırt pırt görüntü kalitesi düşen yayın sitesi.
    İnsana isteyerek edge kullandiriyor şerefsiz.
    • aynı sorunu yaşıyordum, firefox tertemiz çözdü işi. tavsiye ederim.
    • Biliyorum. Edgede de sıkıntı olmuyor. Sayesinde yıllar sonra Microsoft store açıp laptopa uygulamasını yükledim. Onda da fragmanlar yok..
    • edge'den bi tık daha iyi mozilla. bakalım uygulamaya henüz bulaşmadım 1 yıldır
  9. 34
    türkiye'ye giriş yaptığı günden beri abonesi olduğum online dizi/film/belgesel dağıtım ve yapım şirketi. son zamanlarda bazı kült ve güzel dizilerin teliflerini -house m.d ve doctor who- yenileyememiş olup yayınlamasalar da giderek arşivi çoğalmaktadır.

    sırtlanların "bize gelsene ya netflix and chill" yaparız diyerek üstü kapalı seks teklifinde bulunmasına yarar ayrıca, dikkatli olunması önerilir.
  10. 35
    henüz kaydolalı çok olmadı ama rtük'ün yavaş yavaş müdahil olduğunu duyunca üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum.

    twitter.com/...

    şurada iddia edilen şeyi araştırıp baktım, gerçekten de sansür var. şimdilik çoğu yayında sansür yok ama yakında bütün argo kelimeler, uygunsuz bulunan görüntüler bir bir buzlanacaktır. ben sansürlü şeyler izlemek için para ödemiyorum; ödemem de.
  11. 36
    Skalası hiç geniş değil. Bu yüzden paşalar gibi 1 ay beleş izleyip sonrasında üyeliği iptal ettim. Bunu hak ettiler.
    • Di mi yani...
  12. 37
    *
    scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/...
  13. 38
    film arşivinin aşırı zayıf olması sebebiyle bir miktar hayal kırıklığına uğradım. valla 4 arkadaş premium aldık fakat arkadaşlarımdan biri daredevil izlemek için kabul etmişti o dizi de iptal edildi ahaha. netflix izleyici kaybetmek için elinden geleni yapıyor sanırım.
    • Sikko marvel dizileri içinde tek izlenebilir olan oydu. En sona bıraktılar onu da
    • netflix'teki kaliteli çoğu dizinin sonu böyle olacak sanırım. önce sense8 şimdi daredevil iptal edildi. bu beni üzer. :/
    • daredevili iptal etmek netflixin elinde değil diye biliyorum. disney kendi platformunu oluşturacağı için netflixten haklarını aldı sanırım.
  14. 39
    gelsin diziler, gelsin filmler.
  15. 40
    13 reasons why dizisiyle baya ünlenen site
  16. 41
    (bkz: overrated)

    Keriz silkme aracı bomboş uygulama.
  17. 42
    Yine yeni yeniden hesap oluşturup 1 ay beleş kullanacağım uygulama. Para vermek çok anlamsız zira arşivi leş gibi. Kendi yapımı olan dizilerin çoğu çöp, güzel olanların da sezonları eksik zaten.
  18. 43
    çatısı altına bir türk dizisi alarak ne büyük bir hata yaptığını ileride anlayacak olan platform. ama eğer böyle olmazsa ki umarım olmaz, bu dizi ile türk dizi ve film sektörünün şu anki rezilliğinden kurtularak yeni bir başlangıç yapmasına vesile olur.
  19. 44
    4 aydır her ay üyeliğimi iptal etmeyi unuttuğum için para yediriyorum netflix'e. Kullanıyor musun diye sor, hayır kullanmıyorum. Arşivi cidden çok zayıf. How i met your mother'ın eksikliğini çok hissediyorum özellikle.
  20. 45
    Köpeğiyim.
  21. 46
    how i met your mother'ın eksikliğini hisseden bir kişi için gayet geniş bir arşivinin olduğunu düşündüğüm platform. himym eksikliğini hissetmeyen dizi zevki olan kişiler için yeterli gelmeyebilir tabi.
    • Yahu bu how i met your mother sana ne etti?
  22. 47
    iki ay önce arkadaşlarla danaya girer gibi girdiğimiz platform.

    aylık 10 lira koymuyor valla. zaten televizyon izlemiyorum...
  23. 48
    Deliler gibi izliyorum çünkü neden final haftası. 13 reasons why abi harika değil mi? Harika bence harika.
  24. 49
    encrypted-tbn0.gstatic.com/...
  25. 50
    Amansız bir bataklık.