kayıt

spotify

  1. 26
    zıt pıt reklam vererek insanları premium hesap almaya zorlayan müzik sitesi. önceleri hoşuma gitse de çok fazla şarkıya ulaşamadığımı farkedip beni tekrar soundcloud'a döndürmüştür.
  2. 27
    Aile sürümü çıkmış. Kullanım noktasındaki detaylarını tüm incelikleriyle bilmiyorum fakat fiyatlandırması şöyle. 10 lira aylık premium ücretine ek olarak kişi başı 5 lira vererek ailenizin diğer üyelerine de profil açabiliyorsunuz. İlgilenenlere duyrulur.

    Süper müzik platformu vesselam.

    Not: Kullanmaya başlarsam ek bilgi de girerim
  3. 28
    yetersiz içeriğe sahip bir müzik dinleme servisi, artı yönleri ise ses kalitesinin yüksek olması, youtube'dan dinleyip beğenmediğim bazı şarkıları buradan dinlediğimde aşırı zevk aldım, kaliteli ve zengin içerikleri müzik listeleri olması ve son olarak şarkı sahiplerine ücret ödemeleri.
  4. 29
    ücretinin karşılığını veren müzik servisi. edge hızında internetle normal kalitedeki bir parçayı hiç bir takılma olmadan çalabiliyor. listeler ve radyolar da fazlasıyla iyi. enpara.com'un yıl sonuna kadar %50 indirimli kampanyası var.* denemek için almaya değer. ilk ay da ücretsiz zaten. beğenmezseniz 29. günde iptal edersiniz olur biter.
  5. 30
    her ay belirli bir fiyat ödediğiniz için bağımlı eder. amaçları da budur. efsane stratejidir.

    valla kullanıyorum. seviyorum baya ama arayüz çöp. bi de söz desteği içinde gelse deezer gibi tam olacak.

    sean parker'ın desteği var büyümesinde.

    şuan aylık 10 lira. amerika'da ise 10 dolar.

    artar herhalde fiyatı.
  6. 31
    şubat ayından beri düzenli olarak hemen hemen her gün kullandığım program. 2015 yılında pc'den mobile sürekli müzik güncelleme/sınıflama olayı zaten yeterince can sıkıcı, üstelik zibilyon tane parça ve sanatçı arasından öne çıkanları takip etmek kaliteli müziği erken keşfetmek gibi bir derdiniz varsa; bu işe ya çok ciddi zaman ve kaynak ayırmanız lazım ya da hemen spotify kullanmaya başlamanız. *.

    güzel olmasına güzel de, herkesin ortak şikayeti: çok fazla eksik parça var. premium'u ilk etapta düşünmüyordum ama spotify kesinlikle premium kullanılmalı, hem listelerimi güncel tutmam hem de iyi müzik dinlemem hasebiyle ve en önemlisi çevrimdışı kaydetme özelliği yüzünden günde 33 kuruşa muazzam hizmet diyerek bitiriyorum. bu arada kaliteli muadilinin olmayışı büyük eksiklik, bizler için talihsizlik.

    ben bu başlığa neden geldim? onu unutmuşum; 15 hazirandaki güncelleme ile renklerle oynamışlar, güncelleme notlarını sürekli okurum gerekirse güncellemem, bari oraya yazsaydılar da süpriz olmasaydı renk değişikliği. alışmak zor olsa da genel ios uygulamaları tasarımlarının çizgisinden biraz uzaklaşıp android tasarımlarını hatırlattı bana bu görünüm. ilk etapta sevmedim ama listeler güncellendikçe gelen bildirimlere baka baka alıştık sanırım.
  7. 32
    kimin aklına geldiyse allah razı olsun dedirten uygulama, şahane bir şey yahu.
  8. 33
    bir hesap açalı 1 hafta oldu. ağlamalık depresyona girmelik lplaylist yaptım. pms'lerimin baş tacı ettim.
  9. 34
    şubat ayından beri düzenli olarak hemen hemen her gün kullandığım program. 2015 yılında pc den mobile sürekli müzik güncelleme/sınıflama olayı zaten yeterince can sıkıcı, üstelik zibilyon tane parça ve sanatçı arasından öne çıkanları takip etmek kaliteli müziği erken keşfetmek gibi bir derdiniz varsa bu işe ya çok ciddi zaman ve kaynak ayırmanız lazım ya da hemen spotify kullanmaya başlamanız. reklam tadında entry asdas.

    güzel olmasına güzel de, herkesin ortak şikayeti: çok fazla eksik parça var. premium u ilk etapta düşünmüyordum ama spotify kesinlikle premium kullanılmalı, hem listelerimi güncel tutmam hem de iyi müzik dinlemem hasebiyle ve en önemlisi çevrimdışı kaydetme özelliği yüzünden günde 33 kuruşa muazzam hizmet diyerek bitiriyorum. bu arada kaliteli muadilinin olmayışı büyük eksiklik, bizler için talihsizlik.

    ben bu başlığa neden geldim? onu unutmuşum 15 hazirandaki güncelleme ile renklerle oynamışlar, güncelleme notlarını sürekli okurum gerekirse güncellemem, bari oraya yazsaydılar da süpriz olmasaydı renk değişikliği. alışmak zor olsa da genel ios uygulamaları tasarımlarının çizgisinden biraz uzaklaşıp android tasarımlarını hatırlattı bana bu görünüm. ilk etapta sevmedim ama listeler güncellendikçe gelen bildirimlere baka baka alıştık sanırım.
  10. 35
    premium hesap için 3 aylık 0.99tl lik bir kampanyası olan uygulama.
  11. 36
    zamanında ödeme yapmadık diye primum üyeliğimi askıya alan maddeci, göt ! bir müzik portalı.
  12. 37
    aylık 9 lira gibi bir ücret vererek bir süre önce kullanmaya başladığım uygulama. Kullanma sebebim sadece reklamlardı zira yutub reklamlarından kusacaktım. Fakat daha önce kullanmadığım için pişmanlık duydum diyebilirim. Mobil uygulamasını çok fazla kullanmadım, genelde masaüstü uygulamasını kullanıyorum*.

    not: spotify tarafından bu mesaj için komisyon almadım*
  13. 38
    İlk 2011'de adını namını duyduğum müzik stream servisi. O zamanlar üyeliği abd'den vpn aracılığıyla alıp kullanıyordum. O zaman dahi masaüstü uygulaması vardı lakin öneri sistemi peki iyi değildi - ki hala kötü-. Az ekmeğini yemedik sağolsun, reklam destekli güzel bir servisti.

    Kullanmayı 2013 gibi bırakmıştım, ondan sonra Türkiyede de yaygınlaştığını gördüm. Sonra Türkiye'ye de geldi. Katalog konusunda hiçbir sıkıntısı yok lakin çok katı ülke kuralları var. Malul telif hakları yüzünden. Mesela bazı albümleri Türkiye hesabıyla dinleyemiyorsun. Bir de bilgisayar dışında örneğin mobil kullanırken uygulaması önbelleği aşırı şişiriyor uzun kullanımda. Aynı facebook uygulaması gibi bir süre sonra boyutu alıp başını gidiyor. Çevirimdışı şarkı depolamasanız bile.

    Bu yüzden what.cd ile geleneksel arşivciliğe devam ettim bir süre. Sonra apple'ın müzik uygulaması geldi, 3 aylık denemesini şubatta başlattım sonra bitince ağabey para ver, devam edelim seninle dediler öyle devam ettim. Hem arşivlediğim, apple musicte olmayan müziklerim arşive atılıyor hem de herhangi bir uygulama boyutu şişmesi söz konusu değil. Kendi kendine gün içerisinde temizliyor. Bir de ios 10 ile uygulama fazlalığı silme tuşu manuel olarak eklenecekmiş. Spotifya göre bir de yeni çıkan müzikler, buraya anında düşüyor bekleme yapmıyor. Radyo konusunda da spotifya fark atar lakin radyoyu pek kullanmıyorum. Beats 1 radyosu canlı filan, arada istek parça alıyorlar imessage üzerinden adınız okunuyor şarkı çalıyor o program hoşuma gitmişti.

    Spotify tartışmasız şu an bu olayın lideri diyemeyiz. Şu an bu müzik stream olayında bir lider yok. Müzik dinleme alışkanlıklarınız nasılsa ona göre bir servis seçiyorsunuz.
  14. 39
    Premium kullanana kadar reklamlari yuzunden defalarca yukleyip sildigim muzik uygulamasi. Suan premiumum ve kendimi muziklerin efendisi gibi hissediyorum.
  15. 40
    genel kanının aksine haftalık keşif şarkıları beni mest eden uygulama.

    neymiş dinlediğimizden farklı tarzlar oluyormuş listede.

    lan adı üstünde keşif zaten. illaki farklı tarzlar olacak. beğenmediğim 1-2 şarkı çıkmıyo mu? elbette çıkıyo ama kazandırdığı farklı ve güzel şarkılar çoğunlukta.
  16. 41
    son güncellemesi ile birlikte alttaki bar boktan olmuş. hangi annesizin fikriydi bu acaba?
  17. 42
    3 aylığı yılbaşına özel 0,99 tl karşılığında premium yapmışlar.

    1 o2017 tarihinde sona eriyormuş, daha önceden premium'u denemişler maalesef katılamıyorlarmış.

    www.spotify.com/...

  18. 43
    gizli oturum seçeneğinin ahmet kaya seven ülkücüler için yapılmış olduğunu düşündüğüm uygulaması.
  19. 44
    bi miyyon bi miyyon bi miyyon
  20. 45
    su ile aynı fiyattadır. kaçırmayın derim.
  21. 46
    #1047434 nolu girdide mor pikaçu'nun da pikaladığı şekilde.

    3 aylık 1 lira olmuş uygulama.

    www.spotify.com/...
  22. 47
    geçen hafta indirimi fark ettim ve donanımhaber ölücüsü gibi hemen premium üyeliği kaptım.

    tanım : birden fazla kredi kartınız varsa sürekli 3 aylığına 1 tl bile değil 99 kuruş vererek kullanabileceğiniz uygulama.
    • 0,99 kuruş değil, 99 kuruş. 0,99 tl yani.
    • doğru. beni bu yanlıştan döndürdüğün için teşekkürler.
    • rica ederim. her zaman...
  23. 48
    başlığı sabitlenince öldü sandığım.
  24. 49
    İlk kez premium alacak olan kullanıcıları icin 3 aylık premium uyeligi 1 tl yapan uygulama, daha sonra ise ara ara 3 ayliga 10 tl istiyor, boyle ufak fırsatları yakaladikca kullanmanızı tavsiye ediyorum.
  25. 50
    geçen sene 1 yıllık abonelik yaptığım gayet memnun kaldığım uygulama. 3 aylık 1 lira gibi bir fırsatı kaçırmayın derim.