kayıt

counter strike global offensive

  1. 1
    Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen yeni counter strike' tır. valve 2010 da başladığı geliştirmeyi 21 aralık 2012 de tamamlamış ve steam üzerinden satışa sunmuştur. yükleniyor efenim sizin için deneyip editleyeceğim.

    geç gelen edit: hilenin su olduğu ortamda makarna süzgeci edasıyla takılan valve anti cheat yazılımının geliştirilmesi gereken oyundur. ben silver seviyesindeki oyuncularla da global elite seviyesindeki oyuncularla da oynadım. şunu söylemek isterim ki seviyelere çok takılmayın zira muhafız seviyesindeki oyunlar usta kartal seviyesindeki oyunlardan daha zorlayıcı ve sinir bozucu olabiliyor.
  2. 2
    counter-strike serisinin son oyunudur. güzeldir. grafikleri süperdir. oyun steam üzerinden satılmaktadır..
  3. 3
    valve'nin grafik olarak vasat ama oldukça popüler oyunları geliştirerek akıllıca bir iş yaptığının son kanıtı. bir diğeri için dota dan dota 2. gerçi cs valve'nin oyunu ama steam ile oldukça güzel işlere imza atıyorlar.
  4. 4
    yeni oynamaya başladığım oyun. grafikleri epey iyi.
  5. 5
    Henüz tam olarak alışamadığım FPS oyunu. Eskiden silah almak için tek tuşa basmak yeterliydi ama şimdi öyle olmuyor gibi. Öyle bir ayar varsa da ben bulamadım.
  6. 6
    italya haritasında bol bol tavuk vurduğum oyun. cs 1.8'den beri hobi olarak yapıyorum. her defasında patlayarak güldürüyor ibneler. bir de pazar gibi olan yerde asılı tavukları düşürmeye çalışmayın, bugün baya uğraştım kopmadı ipleri. kurşun geçirmez tavuk askısı yapmışlar, süper oyun.

  7. 7
    non-steam türk serverı bulunan oyun. CsGo.ZeybekGaming.Net serverın da saat 23:00 gibi oyundayım gece 1'e kadar devam ediyoruz. adım antiphates beni bul.
  8. 8
    steam üzerinden az daha oynasam rusçayı sökeceğim oyun.
  9. 9
    şu sıralar fena sardığım oyun şeysi, neyse efendim ne yapın ne edin oyuna alışmadan rekabetçi atmayın silver'a düştünüz mü allah belanızı vermiş demektir. ruslarından tut hilecisine hepsi bu bok çukurunda.
  10. 10
    oyunun kısa özeti;

    "cyka blyat!"
    "rush b!"
  11. 11
    indirim sezonları ve sonrasındaki 1 2 ay süresince uzak durulması gereken oyun. ergen ve rus popülasyonu bu dönemlerde aşırı yükselir maalesef.
  12. 12
    uzun zaman oynayanlar rusçayı beleşe getiriyor.

    aynı zamanda

    bundan sonra yavaş yavaş bıraktığım oyundur.
  13. 13
    hile olayına çözüm getirilememiş oyun. artık valve'de durumu kabullenmiş gibi. adminlerin ve oyuncuların çoğunluğu wall hack kullanıyor. açıkca söyleyenler de oluyor. yine de zaman geçirmek için idare eder bir oyun. cs 1.6'ya göre grafikleri tartışmasız çok iyi.
  14. 14
    daha yeni yeni başladığımdan henüz hileye rastlamadığım oyun.

    cloud-3.steamusercontent.com/...
  15. 15
    steam hesabında bulunan yazarlarla beraber oynayabileceğimiz oyun.

    steamcommunity.com/...
  16. 16
    www.youtube.com/...

    wtf
  17. 17
    9.24 tl fiyatına alacağım ''Stattrak Factory New Urban Hazard Five Seven'' silahının üzerinde ''Serkan-SeveNlUrban Hazard'' isim etiketini görünce almaktan vazgeçip hayata sövüp bir sigara yaktım.
  18. 18
    dün hardprolarla dolu bir grupla oynadım. elimde 4-6 türevi bir şey var ama dürbünün kılağını göremedim. o derece hızlılar.

    ama iyi arkadaşlardan oluşan 10 kişilik bir ekip toplayıp çok zevkli vakit geçirmek çok olası. şu an, ara sıra fire olsa da 6-7 arası gidip geliyoruz.
  19. 19
    türkiye mapi gelen oyun.
  20. 20
    şu sıralar operation wildfire ile yeni haritalar gelen ve çeşitli görevler yapılan oyun. ben genel olarak oyunu 3 aydır filan oynadığımdan bu katıldığım ilk operasyon oldu. zaten öncesinde casual filan oynarken diğer oyuncularda türlü operasyonların rozetini görüp "vay be adamlar operasyona katılmış demek ki iyi adamlar" filan derdim. meğer parayı basan herkes alıyormuş o rozeti... ruslar, türkler, smurf'ler ve hatta ttnet'e rağmen güzel oyundur. yazık ki kimsem yok oyunda. o yüzden deathmatch veya casual atıyorum. arkadaş olmak isteyen eklese güzel olur.

    steamcommunity.com/...
  21. 21
    müthiş eğlencelidir.
    (bkz: cs go)
  22. 22
    www.youtube.com/...
  23. 23
    açamadığım oyun. pc ye kurdum. menülerde o kadar gezindim ama oyunu başlatamadım. eksik bir şeyler mi yaptım acaba?
  24. 24
    Ne kadar hakkında çıkan kötü haberler olsada güzel oyun (u: www.webtekno.com/... )
  25. 25
    take p90 and rush b my firiends.