kayıt

sabah kahvaltısı yerine kahve içmek

  1. 1
    elit bir harekettir. bunun yerine kahvaltıda çay varken sofraya portakal suyu konursa o da çok elit olabilir.
  2. 2
    Sağlıksız bir hareket. Amaç uyku açmaksa hafif soğuk duşa gir. Veya elma ye. Ne bileyim. Amerikan özentiliğine bu konuda gerek yok bence.
  3. 3
    daha çabuk kana karışacağı için uykunun daha çabuk açılacağı doğrudur fakat uzun süre tekrarlanırsa mideye zarar verebilir,zaten midesinden rahatsız olanlara tokken de kahve pek önerilmiyor
  4. 4
    Alışkanlıktan yaptığımdır.
    Uzun uzun kahvaltı yapılmayacağında kahvaltı yapmam. Aileden gelen bir alışkanlık. Pazar günleri hariç kahvaltı hazırlanmazdı. Kalktığımız gibi yapardık kahveyi. Zaten bu alışkanlık yüzünden de tek öğün yemek yiyorum. *
    Mide kanseri atlatmıs bir gerizekali olarak hala da yapiyorum bunu. Boş mideye. Sadece sabah olsa yine iyi. Gün içinde yemek yemeden 2 - 3 e bile dayandığı oluyor fincan sayısının. Bence siz yapmayın. Benim mide artık kalaylandı. Tırtlar bu dediler de tırtlamadım *. Ama size nolur bilemem. Yine de siz bilirsiniz.
  5. 5
    (bkz: hehh afferin sik mideyi sik ımmah)
  6. 6
    yataktan kalkılır paytak adımlarla mutfağa gidilir ısıtıcıya su konur kahve fincana konur su kaynayana kadar biraz da ayakta uyunulur ve o tık sesi geldiğinde su ve kahve buluşturulur içine krema süt ve şeker konmaz bir de yanına sabah sigarası oh misss günaydın demeye hazırsınız..
  7. 7
    etimolojik olarak yanlış bir hareket. kahvaltı dediğimiz şey kahve altı demek zaten. kahveyi önceden içtiğim zaman ne anladım kahvaltıdan...
  8. 8
    güne iyi başlamanın fincandaki hali.

    no tantana, yes coffee.
  9. 9
    bir değildir. bir sıvı diğeri katı. kahvaltı yapmıyor de geç niye sabah kahvesini kahvaltı yerine koyuyorsun ki?
  10. 10
    bir cok kisi nescafe icip,gune kahve ile basliyorum demis. hayir,gune kahve aromali granul ile basliyorsunuz.
  11. 11
    Tercih edilmemesi gerekendir.

    Al çayını mis gibi kahvaltını yap güne daha iyi başla. Gerekirse sonra kahve içersin. Mideyi mundar etmeye ne gerek var?
  12. 12
    üşenmemden kaynaklı yaptığım eylem. her sabah sigara kahve kahvaltısı yapmaktan içim çürüdü. mezun olmadan ölmesem bari.
  13. 13
    (bkz: anlatım bozukluğu içeren başlıklar)

    sabah kahvaltısı içilir mi azizim!

    edit: imla.
  14. 14
    yalnızlık kokan eylem. yaşamak çok müthiş bir şey değil ama bu kadar da kötü olamaz diye düşünüyorum. hem sürekli olması durumunda midenin ağzına sıçar.
  15. 15
    Yanında kruvasan da varsa eğer hoş bir kahvaltı olabiliyor. Kültürler arası farklılık gösteren durumdur kimisi için müthişken kimisi için berbattır.
  16. 16
    midemin zarar görmesini istemediğim için kestiğim eylemdir.

    bu yüzden öğlen uyanıyorum ve mevsimden dolayı portakal suyuyla açıyorum günü.
  17. 17
    plaza insanı hareketlerinden biridir. bunu yapmayanı starbucks'ın önünden geçirmiyorlar diye düşünüyorlar herhalde.
  18. 18
    Kahvenin yanında sevdiğim tatlı çörek çeşitleri olursa olur. Ama onun haricinde günün en önemli öğününü bir fincan kahve ile geçiştirmek bana göre değil.
  19. 19
    uzun zamandır yaptığım bir davranış. baya baya alışkanlığa da dönüştü diyebilirim. artık kahvaltı etmek istemiyorum neredeyse.
  20. 20
    Var olan en güzel şey olan kahvaltının yerinin doldurulabileceğini sanmıyorum. Kahveyi her zaman diliminde içmekten keyif alsam da kahvaltı ayrı.. Özel..

    (bkz: beni beni kahvaltını)
  21. 21
    Sabahın erken saatlerinde yemek yiyince midesi bulanan insan hareketi bu.
    (bkz: ben değil bir arkadaş)
  22. 22
    bunu sadece üşengeçliğin zirvesinde olan insanlar anlar.
  23. 23
    Midesi ve kendisine saygısı olmayan insan davranışı