kayıt

sevilen kişiden vazgeçme eşiği

  1. 34
    İlişkinin sınırda gezdiği ve araya türlü sebeplerin girdiği eşik. Yalan, şüphe veya değersizlik hissi insanı bu eşiğe itiyor.
  2. 35
    Çok basit bir sebep gibi görünse de bazen söylenen tek bir kelime fecihi şekilde kalp kırabiliyor. İşte bu kelimeyi duymak o eşik oluyor.

    Okuduğum kitabı, dinlediğim müziği, izlediğim filmi eleştirip üzerine bir de bu filmleri izleyenleri 'mal' olarak nitelendirdiğinde yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.

    Sonrasında hep bu kelime aklıma takıldı. Birkaç gün boyunca ne zaman aklıma gelse üzüldüm. Ardında da araya soğukluk girdi.

    Bazen söylediğiniz sözlerin nereye gittiğini iyi düşünmek gerekiyor.
    Eleştirmek ve hakaret etmek aynı şey değil.
  3. 36
    Henüz belirleyemediğim eşiktir, vazgeçme eylemini gerçekleştirecek kadar söz sahibi olamadım hiçbirinde.
  4. 37
    iki adım ötesinde yepyeni umutlar, mutluluklar, mutsuzluklar, sevinçler, kederler vardır. hayat devam eder, siz büyürsünüz, dünyanız da büyür. geçmişe baktığınızda (yaşanmışlıklara göre) iyi kötü kendi geçmişinizi, kendi serüveninizi görürsünüz. yaşama umudunuzu kaybetme isteğine takılmış olmanızı gülümseyerek hatırlarsınız.

    biraz alakalı www.youtube.com/...
  5. 38
    Bir anda olmaz, pek çok olayın birikmesiyle meydana gelir ve kişide dayanma gücü olmadığında o eşik atlanır diye düşünüyorum.
  6. 39
    yaşayana kadar inanmamıştım oluyormuş böyle şeyler. Sonra ağlaya zırlaya vazgeçiyorsun bir şeyleri düzeltmek umuduyla bıkıyorsun çünkü.

    Ve :

    -- spoiler için tıkla --


    düzeliyor arkadaşlar daha iyi oluyor


    -- spoiler --

    • düzelmiyor ise diplerde bir yerde kalmıştır birkaç parça. at onları at uzaklaştır
    • Herkes deniyor önemli olan denemek değil ki kabullenmek. Ondan önce de sabahları uyandığını güçlü ve mutlu olduğunu hatırlayıp yarın sabaha güçlü uyanmak. Düşünmeyi unutmak çünkü düşünmenin zarar verdiğinin farkına varmak. Dünyaya bir kere geliyorsun sayın yazar , değer mi? Yarın veya birkaç saniye sonra ölme ihtimaline sahipken şu anını aklının bir köşesinde yarım kalan hayat amaçlarını isteklerini hayallerini yaparken mi geçirirsin yoksa biri için acı özlem vs çekerken mi?
    • güç alman beni çok mutlu etti şans ve güzellik dolu günler dilerim
  7. 40
    sevilen kişide yapay bir samimiyet hissetmek. ottur boktur bir türlü halledilir ama bunu hissettiğim an bende içten içe bir soğuma başlıyor. sevgisi, saygısı ne kadar yüksek olursa olsun hiç önemli değil.

    he diyeceksiniz ki sende hiç mi yapay samimiyet yok pezevenk milletten beklemiyorsun. elbette var ama bu işi farkında olup bilerek çeşitli nedenlerden yapmak var, farkında olmayıp bir de üstüne böyle bir yapay samimiyette hiç olmadığını düşünerek yapmak var.
  8. 41
    Hiç keşfedemediğim eşik.
    Neden sevdiğim insanlardan vazgeçemiyorum.
    Hadi nefret edemiyorum anladım bari vazgeçsem de en azından alışsam.
    Ama onlar çok çabuk vazgeçebiliyor.
    Bilmiyorum ben bunu.
  9. 42
    Boşa koysam da doluya koysan da neyse işte o sırada bi hat çekiliyor bende sınırda dolaşıyorsa uyarıyorum. Ardından birkaç zorlama ile de geliyorsa ne de olsa konuşuruz yhaa kafası gibi sonra tüm duygu, düşünce bende reset atıyor. Tamamen görmezden geliyorum. Karşı taraf bunu trip algılayıp tavır yaptığımı sanabiliyor. Maalesef görmek, bilmek istemiyorum.

    O kırmızı düğmeyle oynaşmayınız.
  10. 43
    Artık mesaj atma ihtimali heyecanlandırmadığında vazgeçtim.
  11. 44
    Davet ettiği her kırıcı cümle sonudur. Sonrası kendiliğinden oluyor.