kayıt

mustafa kemal

  1. 1
    (bkz: mustafa kemal atatürk)
  2. 2
    dedemin ismidir. kendisi atatürk'ün bölgeyi ziyareti sırasında doğduğu için ismini mustafa kemal koymuşlar. atatürk sevgisi genlerimizde var kardeşim. bu arada diğer dedemin ismi de sadece mustafa. benim ismimin mustafa olmamış olması çok büyük bir mucize.
    • Göbek adın Mustafa olduğu için ahirette Mustafa olacaksın sen. :d
    • öyle görünüyor evet. olsun o kadar. mustafa ismi de kötü değil. :D
  3. 3
    yılmaz özdil'in piyasaya sunduğu yeni kitabıdır. Muhteşem bir içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum. En yakın zamanda bitirip, yorumlamak üzere...
  4. 4
    Din tüccarlığının taklalısı bir zihniyetle yazılmış kitap. Para mı kazanmak istiyorsun? Yapıştır bi Atatürk kitabı, koy üstüne güzel bir kapak. Aynı şeyleri dönüp dönüp okumaya teşne, kapakta Atatürk adını görünce kitabı almak zorunda hisseden bir kitlen var nasılsa.

    Bunun bir de padişahlarla alakalı çeşidi var fakat o bu kadar tutmuyor. "Paraya mı ihtiyacın var? Adını mı duyurmak istiyorsun? Yapıştır bir Abdülhamid!" şeklinde gelişiyor.

    Akademik çalışmalar hariç tutulmuştur.
    • Okudun mu? Bahsi geçen kitabı?
    • Bil bakalım.
    • Bilemedim
    • Bu tür kitaplara karşı duyduğum genel rahatsızlık okumadığımı belli eder sanmıştım.
  5. 5
    yazarından çok yazılış biçimine saygı duyduğum yılmaz özdil kitabı.
    yıllarca araştırma yapılmış. olgulara tek kaynak değil birden fazla kaynaktan bakılarak teyit edilmiş, edilemeyenler itinayla belirtilmiştir kitapta.

    eğer gerçek bir atatürkçüyseniz çıkar gözeteni zaten ayıklayabilirsiniz. bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. hatta her eve bir tane lazım. atatürk'ü okumaktan daha muazzam ne olabilir ki? alın, aldırın.
  6. 6
    Osmanlı'nın unuttuğu Türk devrimini gerçekleştiren büyük Türk