kayıt

hindistan cevizi yağı

  1. 1
    göz kremi, tıraş sonrası kremi, saç jölesi, diş pastası, egzama için merhem, genital mantar ve sivilce gibi birçok yara ve bakım için kullanılan doğal çok yönlü ilaç.
  2. 2
    Mucizevi yağ.saçtaki kepek problemini çözer, nemlendirir, saçı besler, normalde katı olmakla birlikte elinize aldığınızda vücut ısısıyla erir.
  3. 3
    Biraz önce makyajımı silerken gözüme kaçtı, yanma falan olmadı ama sağ göz iptal, bulanık görüyor, yıkadım falan ama yok... Arkadaşlar geçer mi bu sinirim bozuldu. :')
  4. 4
    hipotiroid tedavisinde destek amaçlı da tüketilebilen yağ.
  5. 5
    Saçlarda harika bir etkiye sahip olan yağ.

    Tabii doğrudan hindistan cevizi yağını alıp saçımıza sürüyoruz.
    Banyo sonrası kullanılan saç bakım yağlarından Hindistan cevizli olan bir ürünü kullanmıştım kabarık ve kıvırcık saçlarımı şekle soktu, eksik olmasın.
  6. 6
    Aleo vera gibi her şeyde kullanilan yağ.

    Salata ve yemekler de dahil. Evet.

  7. 7
    kuru saç derisini nemlendirme, güçlü besleme özelliği sayesinde hızlı ve sağlıklı uzamasının yanında bugün keşfettiğim mükemmel bir özelliğe sahipmiş. şöyle ki:
    sağolsun kuaförüm saçıma fön çektikten sonra bir de üzerine maşa yaparak saçımın üst bölümünün bir kısmını yaktı. başta bu karmakarışık görüntüyü spreyden sonra saçımı taradığım için oldu sandım ancak duştan sonra da geçmeyince dedim ki yanmış güzelim saçlar şu hindistanımı bir süreyim.inanır mısınız bilmem ama yanıktan eser kalmamış.