kayıt

mhp

  1. 1
    (bkz: milliyetçi hareket partisi)
  2. 2
    kilit noktalarda yaptıkları tercihler ile yakın tarihteki önlenemez düşüşümüzün ve geriliğimizin en büyük mimarlarından olan koyun sürülerine verilen kısaltma.
  3. 3
    (bkz: püskevit )
  4. 4
    Başkan eksikliği çeken parti .
  5. 5
    alkol yasağı konusunda verdiği kararla gene yolunu bozmayan @2'deki tutumunu devam ettiren sürü.
  6. 6
    dini hassasiyetlerinden ötürü çoğu zaman, çoğu kararda akp ile aynı tutumu gösteren parti. kendilerinin savunduğu milliyetçiliğin ne yazıktır içi boşaltılmıştır. burada bir yanlış anlaşılma olmasın türk milliyetçiliğinin içi boştur demiyorum ama mhp'nin bizzat yaptığı milliyetçilik boş bir milliyetçiliktir. sonuç olarak muhalefet etmek yerine çoğu zaman alttan alta akp'yi destekleyen bir partidir. ben şahsım adına daha güçlü bir milliyetçi parti görmek istiyorum mecliste. çok ütopiktir ama hepar bence tabanı olmasa bile muhalifliğiye mhp'den daha öndedir.
  7. 7
    tetikçilik yapmadıkları için tu kaka ilan edilen parti. 7 gün 24 saat mhp ve milliyetçiliğe söven zihniyet, pkklılar karşısında "aman bizi koruyun" diyorlar. en fazla bu riyakarlığa kızıyorum. trollse komik gerçekse hiç komik değil efendim. dragos sahilinin bağlı olduğu kartal'ın seçim sonuçlarına bakarsak;

    2009 yerel seçimleri mhp %7.7 (üçüncü parti)
    2011 genel seçimleri mhp % 9.8 (üçüncü parti)
    2014 yerel seçimleri mhp %6.0 (üçüncü parti)

    sen bu adamlardan oyunu esirgersin ama götünü kurtarmaları için bunlardan medet umarsın. en son fethiye'de yaşanan olaylar malum. tepki gösterildiği an faşist damgası yiyorsun. memleketim ödemiş'te de tepki gösterildi ancak hükümetin emriyle polis bdplileri korudu. üniversitelerde de böyle.

    trollük yapmaya çalışan arkadaşlar bir de aşırı milliyetçi, safkan türk delikanlıları gibi abuk sabuk ifadeler kullanarak akılları sıra taşak malzemesi yapıyorlar. öğren de gel çocuğum, ne diyeyim.
  8. 8
    bazılarına fena dert olmuş partidir. okuduğunu götüyle anlamak da yine bu dert olan kişilere özgü bir durum oluyor. daha önce yazdıklarımız biraz dikkatli okunsa "mhp kurtarıcıdır" diye bir şey denmediği görülecek. ama olaylar saptırılıp haklı olunacak ya, zeytinyağı gibi üste çıkılır. bir de milliyetçilik, ülkücülük dersi verilmeye kalkışılıyor. adama "sen kimsin ulan? uzman mısın? bilir kişi misin?" diye sorarlar. milliyetçi kesim tarafından gösterilen tepkilerden bir kısmını yazdık, heyhat onlar atlanıyor, cevab verilmiyor.

    her şeyin en iyisini bilen bu gibi muhteremler oturdukları yerden karşısındakileri bahçeli hayranı, klavye ülkücüsü olarak nitelerler. 80 öncesi döneme dönmek isteniliyorsa tutan yok sizi, buyrun sürek avına çıkın.

    hakaretane konuşmalara hiç değinmiyorum. cevap vermesini de iyi biliriz. yönetimin gereğini yapacağını düşünüyorum.
  9. 9
    tezkereyi şu maddeler olmazsa kabul ederiz deyip tezkereye evet diyerek şart koştuğu maddeleri de geçirten siyasi parti.

    garip.
  10. 10
    Malesef devlet bahçeli sıfatı yüzünden çoğu oyu kaybeden parti.
    Onca yıl bu partiye gönül vermiş insanlar bile devlet bahçeliden rahatsızdır ki , artık görevine son vermesi gerekiyor.
    Çünkü türk milliyetçiliği asla ayaklar altına alınacak birşey değildir. O buna müsade edip , recep tayyip erdoğana gününü göstermemiştir.
    Kınıyoruz.
  11. 11
    tezkereye evet diyen parti. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. kobani'yi pkk'ya teslim edip geri dönülecek operasyonlar için neden evet dediklerini merak ediyorum. yahu yıllarca ülkenin amına koyan pkklılar için bizim askerimizi niçin ölüme göndeririz anlamış değilim. en doğrusunu tezkereye hayır diyen chp yapmıştır. tabi daha sonra kemal kılıçdaroğlu'nun sadece kobani tezkeresi istemesi kafamı allak bullak etti. bu nasıl siyaset kim kimle dost kim kimle düşman belli değil valla. hepar gelecek seçimlerdeki tek mantıklı parti gibi geliyor artık.
  12. 12
    yabancı devlet askerlerinin ülke topraklarını kullanacabileceği tasarısına evet deyip, peşmergenin geçmesini istememektedir ve kendisi küçük bir çakma akp'dir. bi tutarlı ol be kardeşim.
  13. 13
    Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin milli refleksidir. Kuru boktan hallice insanlar oturduğu yerden serzenişte bulunadursun.
  14. 14
    kadın kolları ile atağa geçmiş parti.

    pbs.twimg.com/...
  15. 15
    (bkz: oyum mhp'ye veriyorum)
  16. 16
    Sözde hümanist, kürtçü yavşakların inlerine girecek olan parti.
  17. 17
    (bkz: devletin başına devlet gelecek)
  18. 18
    Neden bir propaganda süreci başlatmıyor?
    yolsuzluk ve ekonomik sıkıntı üzerine etkili bir reklam yapın amk. İl il dolaşın.
    Chp için de aynısı geçerli. İl örgütleri kermesler veya mahalle toplantıları yapsın. Kahve kahve gezin amk ne iş yaparsınız siz.
  19. 19
    mhp 3. sınıf türkcülerin partisidir. çakma milliyetci çakma islamcı abd yalakası boktan bi partidir. vatan millet derler bi apoyu asmaya cesaret edemezler, sağcıyız derler chp ile işbirliği yaparlar, müslümanız derler bi cuma namazı dahi kılmazlar.
    bu adamlar ideoloji çorbası yapmışlar sizler de gidip tuz katmayın. türk ırkı mutlu olsun istiyorsanız bunlara sandıkta oy denizde boy vermeyin derim.
  20. 20
    bu seçime iyi hazırlanan parti.

    i.imgur.com/...

    parti hard...
  21. 21
    ''Kimi seçeceğine karar vermediği için soruyu salladı.''
  22. 22
    seçimden bu yana hakkında hiçbir şey yazılmayan siyasi parti.
  23. 23
    akp nin mesai arkadaşıdır. seçmenide aynı bokun lacivertidir. kafa taslarında pesküvit vardır, makarna yerine.
  24. 24
    (bkz: bilemiyorum altan bilemiyorum)
  25. 25
    tasma sıkmıyor mu diye sormak istediğim parti.

    hadi eksileyin bakalım çomar kardeşlerim.

    www.facebook.com/...

    namussuz mu ilan etti şimdi bu kendi kendini?