kayıt

düdüklü tencere

  1. 22
    bazı küfürlere malzeme edilmekten hiç çekinilmez ve küfre maruz kalanın hayal gücü zorlanır. hangi küfürler olduğunu yazmayalım onların, ayıptır zira.
  2. 21
    Kankamla dakikalarca nasıl kullanılacağı üzerine tartışıp sonunda tanıştığım tencere.

    Korkunç bnc, 6 ay diğer tencereyi beklerim daha ii.
  3. 20
    mutfakta en çok koktuğum şey sanırım. kullanmam demiyorum ama kolay kolay kullanmam çünkü kesin bir şeyi eksik yaparım eksik yapmasam bile yemek pişene kadar bunu düşünüp kafayı yerim. normal yemek yaparken bile başından ayrılamayan manyağım ben :( ayrıca düdüklü tencere kapağını açarken bile korkuyorum
  4. 19
    Acayip fobim vardı buna. Bir keresinde ev arkadaşımla kalırken düdüklü kapağını ters kapatmış ve paaat diye bir sesle ateşler yükseldi. Ben kaçarak antrede başım ellerimin arasında Sincanlı oturuşu yapıyorum, arkadaşım tencereyi tutmuş sağa sola gidiyor. Çok ilginç bir manzaraydı, düşman başına
  5. 18
    en büyük iki fobim. biri örümcek diğeri bu meret. o tısss diye sesi duyduğum an saklanacak yer arıyorum.
  6. 17
    hatalı kullanımında çok büyük zararlara yol açabilecek tencere.

    ateş ve basınç birlikteliği çok hoş sonuçlar doğurmuyor çoğu zaman.
  7. 16
    nedense bazılarında (misal ben) zamanında açamazsanız patlayacakmış gibi bir hissiyat yaratan tenceredir.
  8. 15
    Uzun uzadıya pişmesini beklediğiniz yiyecekleri daha kısa sürede pişirme teknolojisine sahip tencere. sesi mi çok çıkıyor aman katlanın bir zahmet.
  9. 14
    Dikkatli kullanılmaması durumunda faciaya yol açabilmektedir.
  10. 13
    Adı gibi kendisi de öter.
  11. 12
    mucidi toptur.

    bu konuda söylemek istediklerim bunlar.
  12. 11
    taze fasülyenin muhtaç olduğu tenceredir.

    başka tencerede yapılamaz, pişmez bir kere.
  13. 10
    Bazı yemeklerin tadını bozuyor...

    Deneyen oldu mu bilmiyorum ama taze fasulye, taze fasulye olmaktan çıkıyor düdüklüde pişince...
  14. 9
    oldum olası korkulu rüyadır.

    basınçı ile patlayanına şahit olmuş birisi olarak cidden ürküyor insan.
  15. 8
    kaynama noktasına eriştiği zaman haber vermesi sebebiyle düdüklü tencere adını almıştır. artık full otomatikleri çıkmıştır tek tuşla hayat kurtarıyorsunuz yani. lastiği ayrı kapağı ayrı mekanizması ayrı tenceresi ayrı yıkanır. bulaşık makinesinde tam olarak temizlenmez.

    ancak çok romantik ilişkileri başlatabilir. kadınların bu aletin kapağını açmaya gücü yetmeyebiliyor hemen partnerini çağırıyor ve yardım istiyor.

    er kişide hatunun arkasına geçiyor kollarını belinden tencereye doğru uzatıyor, tencerenin kapağını açmak için baskı uygularken kadınla bir bütün oluyorlar. çok romantik yahu.
  16. 7
    aslında çok yararlıdır, hem keseye hem bedene. fitamini öldürmez bu icat ve yiyecekleri çabuk pişirerek yakıttan tasarruf sağlar, 100 km'ye 10 saniy.. höömm şey iyidir yani ama ilk alımda baya bir pahalıdır iyi bir düdüklü dencere.
  17. 6
    mutfak kazaları yüzünden biraz tırsılan alet.
  18. 5
    büyük ve hızlı işlerde büyük ve güçlü modeline ihtiyaç duyulan tencere . bazen erkek cinsellik organı gibidir terimler boyut değişince isim değişir kimine göre tencere olan kimisine kazan olur ama işlem aynıdır kullanmak önemlidir.

    imgim.com/...
  19. 4
    artan basınçla kaynama noktasını yükselterek pişme süresini minimuma indirme prensibine dayanır.

    tanım:mutfak eşyası
  20. 3
    nedense çok uyuz olduğum tencere tipi. nohut pişer içerisinde. en azından bizde öyle. et de mi pişiyordu lan bir ara? bilmiyorum. nadiren çıkar ortaya. benim de mutfağa giresim gelmez o dönemlerde.
  21. 2
    patlama riski olan tencere çeşidi.
  22. 1
    elde yıkaması zor olan mutfak eşyalarından. makineye koysan bi dolu yer kaplıyor. kullanımı kolaylık sağlamıyor olsa, vallahi at çöpe.