kayıt

29 temmuz 2013 napoli galatasaray maçı

  1. 10
    www.ntvspor.net/...

    özetinden anlaşıldığı kadarıyla galatasaray'ın sürekli defans arkasına adam kaçırdığı karşılaşmadır... bir de şu var kısa özette de görülüyor ki napoli taş gibi takım olmuş... insigneler callejonlar falan göze çarpıyor...
  2. 9
    danynin yine kırmızı kart gördüğü maçtır. abi anlamıyorum bu dany'i . 2 maç üst üste kırmızı kart gördü. he bide anlamadığım şey 8 yabancı ile çıkıyor. ligde zaten yabancı sınırı var cl'de böyle oynanmaz. danyi at koy semihi. eboue kalsın sağda. chedjou orta. gelelim sol beke. abi rierayı anlarım herifin asıl yeri sol kanat felan ama abi hiç mi savunma yapamazsın ya.bakın gs sol beki büyük ihtimalle yabancı alıcak. o zaman garanti yabancılar:muslera,chedjou,eboue,yabancı sol bek,melo,sneijder,drogba kaç oldu? 7 oldu bunlardan biri yallah ama kim ? muslera mı? hayır. eboue mi ? belki ligde sabri bazı maçlarda. chedjou mu? bazı maçlarda gökhan yer alabilir gökhan geçen sezon iyiydi. sol beki geçtim zaten. melo mu ? almak için götünüzü yırttınız şu gökhan inleri alsanız nolurdu? he tamam zaten drogba sneijder mecbur oynicak. kısacası Allah fatih terime kolaylık versin.
  3. 8
    maçta futbolcu değişme hızına yetişemedim şahsen,ama teknik yönetim böyle istemiş de neye yaramış eyvallah hazırlık maçı,öyle olmasına öyle de bu defans zaafları ;adam kaçırma ,pozisyon alamama,pozisyon kaybetme göbekten kopanı ben buradan bağırarak geçen sene zar zor tuttum bu sene ses tellerim bozuk,ah dany vah dany seninle işimiz zor ama genelde biz bu savunma olayında adamları ortada görmekle kalede görmek arasında çırpınmak zorunda mıyız,mesele maçın ciddiyeti değil yeniliriz de olabilir,lakin asıl görüntü katılacağımız arsenal'ın turnuvasında bakalım.

    bu arada bir semih aslan oğlu var.
  4. 7
    napoli'nin goyduğu maç. hazırlık maçı olduğundan doğal karşılıyorum.
  5. 6
    galatasaray'ın ilk başta 8 yabancı ile sahaya çıktığı maçtır. bu neyin hazırlığı anlamadım açıkcası.

    ligin değil ise şampiyonlar liginde de olmayacak sanırım.
  6. 5
    3-1 napoli üstünlüğüyle sona ermiştir.
  7. 4
    81. dakikada Camilo Zuniga'nın attığı golle napoli 2-1 öne geçti.
  8. 3
    noureddine amrabat'ın 57. dakikada attığı golle 1-1'e gelen maç.
  9. 2
    maç başlar başlamaz 5.dak. yediğimiz golle 1-0 napoli üstünlüğüyle ilk yarı bitti,golü nasıl yediğimize gelince çok umut verici dany hareketleri işte,tabi hazırlık maçı demişken seyirci deli gibi napoli desen iyi takımmış, biz desen ikinci yarıya da bakalım,fatih terim yakınıp duruyor kenarda ama hazırlık maçını geçtim bu defansla avrupa macerası bakımından bu iş zor yonca.

    bu arada bu formayla çok güzelsin aslan.
  10. 1
    Galatasarayın italyada oynayacağı hazırlık maçı. skor konusunda karar vermek imkansız derecede zor fakat benim skor tahminim 1-2 ya da 1-3 alıcak gs ama illaki gol yicek. o defans gol yemeden bitiremez maçı.