kayıt

sigorta

  1. 1
    insana, mal varlığına verilen güvence.

    ayrıca yeterinden fazla elektrik kullanımında devreye giren sistem.
  2. 2
    (bkz: ssk)
  3. 3
    ...
    Her garantiyi istersin hayattan
    öysa ölümle yaşam arası
    üzun malum ince bir yol
    ...

    - yılmaz erdoğan
  4. 4
    sgk'ya düzenli prim ödenmesi ile sahip olunan sosyal güvence.
  5. 5
    (bkz: sigortaları atmak)
  6. 6
    imgim.com/...
  7. 7
    elektrik devrelerinde bulunan, yüksek akım gelmesi halinde devreyi açarak akımı kesen araç.
  8. 8
    herhangi bir iş yaralanması durumunda para verilir.
  9. 9
    (bkz: sefa pezevengi )

    Kutup sözlük' te benden sorulur.

    Kafadan %15 indirim kutup sözlük yazarlarına özel. Trafik-kasko-konut-ferdi-tamamlayıcı sağlık vs. Hiç farketmez.
  10. 10
    Elektrik devrelerinde denetleyici olarak kullanilir.
    Şöyle ki odaniza üçlü priz taktiniz ve prizdeki kablonuz salliyorum 60 kw a dayanıklı olsun .bu prize 70 kwlik bir makina baglarsaniz sigortaniz atar çünkü kablonuz onu kaldiramiyor. (Cok basit manada anlatmaya çalışıyorum yoksa direkt böyle değil. ) sigorta bu işe yariyor. Zarara karşı bir onemlem manasinda yok efendim o makinayi calistirmam lazim deyip sigortayi kurcalarsaniz en sonunda kablonuz yanar . Ya da bir anda cok yüksek akım gelirse sigortaya sigortanizda yanabilir. Çünkü sigortayi şöyle düşünün a noktasi ile b noktasi olsun a noktasindan akım alip b noktasına kontrolden sonra iletiyor. Yok yüksek akima maruz kalirsa sigortaniz patlar çünkü b ye de veremez sonuc olarak zararlı çıkarsınız lakin bilim her zaman geliştiği için * bir devre elemani yapmışlar yeni dosemelerde genellikle role kullanilir.
    Konumuz olan sigortaya gelecek olursak sigortalar duygusal ve keyfi hareket yapmaz o yüzden atiyorsa zorlamayin
  11. 11
    izmirde asfalya denilen, yüksek elektrik akımından oluşabilecek hasarı devreyi açarak önleyen sistem.
  12. 12
    80 döneminde iyi bir işte çalışıyorum demek için iş yerinin sana sigorta sağlaması gerekirdi. şu dönemde insanlar daha fazla maaş alabilmek için sigortalatmıyor kendilerini.
  13. 13
    En uygun fiyata kasko ve sigorta yaptırmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi yerlerden birisi pamuk sigorta . Müşterilerine en uygun ve en hesaplı sigorta tekliflerini iletiyorlar, saçma sapan yüksek teklifleri yok sürekli olarak faydalandığım bir yer tavsiye ederim.
  14. 14
    Kredi hayat sigortası bireysel ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanan ihtiyaç sahiplerinin ani durumlarda karşılaşacağı zorluklarda veya kredi sahibinin vefat etmesi durumunda varislerinin kredi ödeme yükümlülüğünü ortadan kaldıran sigorta türüdür.

    supersigortam.com/...
  15. 15
    Doğa olayları, kişiden bağımsız hasarlı olaylar, zorunluluk gibi gerekçelerle sigorta poliçesi satın alınmaktadır. Sigorta poliçeleri geniş bir kapsama hitap eden ve maddi varlıkların yanı sıra insani değerlerin korunmasını da sağlayan poliçelerdir. 2012 yılından bu yana Gebze sigorta şirketleri içerisinde yer alan ve her geçen gün hizmetlerini geliştiren, hali hazırda Türkiye’nin en iyi 10 sigorta şirketi ile iş ortaklığı yapan Bakan Sigorta uygun fiyatlı sigorta poliçeleri ile kaliteli hizmet sunmaktadır. Trafik, kasko, sağlık, konut, işyeri, DASK, nakliye, tarım, ferdi kaza, yurtdışı eğitim, seyahat, mesleki sorumluluk sigortası gibi farklı konularda sigorta poliçeleri hazırlanmaktadır. Bilgi için sizde www.bakansigorta.com... adresine gelebilirsiniz.